mycket produktiv helg, på sitt sätt.

Det var ju en trevlig helg, förutom att jag fick en parkerings böter efter att ha gått över parkerings automats-tiden med 3 minuter, Tack Dallas City för att du får mig att inte vilja besöka dig (med bil) något mer.

Daniel och jag gick (tog bilen) till Dallas Museum of Art, det var rätt tråkigt, vi gick runt i 2 timmar och 3 minuter, Fast det vara roligt att ha med sig någon som uppskatade att kommentera konsten med roliga kommentarer istället för att vara seriös. Jobbigt med alla vakter som var på en hit och dit med att nej man fick inte fotografera innlånade objekt, du får inte gå så nära tavlorna (hur ska jag veta det när det inte finns några plakat som antyder det, eller staket runt omkring dem) och nej du får inte röra tavlorna, men det vet jag väll, jag pekade bara på den! Man kände sig iaktagen vart man än var, JOBBIGT!

Efter museums besöket var vi trötta och somande (hör och häpna) klockan 9 och sov i 12 timmar. Söndagen fick jag lära mig en massa mattematiska formler och algrebra som faktiskt var intressant, och jag faktiskt förstod. (det beror väll mycket på vem som försöker lära en, (det är mycket bättre om det är en snygg person, som inte försöker dumförklara en)). Sen gjorde vi inte så mycket mer än kollade på the sponny experiment. and that was it.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0