I love this guy.

Because with him I can be myself and feel really comfortable, that is very precious and rare to find anyone who fits that bill. I believe this is the first.Ilford Delta 100


Kodak BW400NC

Jag hade visst inte mer.

Sporadiskt bloggande och annat spordiskt levende.

Usch jag är så trött, jag var på konsert i tisdags och har inte återhämtat mig. Det är tur att det inte är några jobbiga hemuppgifter som ska vara klara den här veckan, för jag har inte ork till att göra något. Jag sover istället, Det är jobbigt nog att behöva åka iväg till skolan. Vill helst ha helg nu! vi kan skippa fredagen.
Ja jag vet att det inte är bra att skjuta upp saker man ska göra, men det blir bara skit av det om man gör det när man är trött. Jag kan inte tänka klart då. Nu ska jag sova lite mer.
Och senare ska jag ladda upp några bilder jag tagit i helgen. (Jag måste scanna in dem först).

mycket produktiv helg, på sitt sätt.

Det var ju en trevlig helg, förutom att jag fick en parkerings böter efter att ha gått över parkerings automats-tiden med 3 minuter, Tack Dallas City för att du får mig att inte vilja besöka dig (med bil) något mer.

Daniel och jag gick (tog bilen) till Dallas Museum of Art, det var rätt tråkigt, vi gick runt i 2 timmar och 3 minuter, Fast det vara roligt att ha med sig någon som uppskatade att kommentera konsten med roliga kommentarer istället för att vara seriös. Jobbigt med alla vakter som var på en hit och dit med att nej man fick inte fotografera innlånade objekt, du får inte gå så nära tavlorna (hur ska jag veta det när det inte finns några plakat som antyder det, eller staket runt omkring dem) och nej du får inte röra tavlorna, men det vet jag väll, jag pekade bara på den! Man kände sig iaktagen vart man än var, JOBBIGT!

Efter museums besöket var vi trötta och somande (hör och häpna) klockan 9 och sov i 12 timmar. Söndagen fick jag lära mig en massa mattematiska formler och algrebra som faktiskt var intressant, och jag faktiskt förstod. (det beror väll mycket på vem som försöker lära en, (det är mycket bättre om det är en snygg person, som inte försöker dumförklara en)). Sen gjorde vi inte så mycket mer än kollade på the sponny experiment. and that was it.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0