Back to Normaliteten

Skola igen, Jobb igen, stress igen... oh noo.
Sluttampen på allt. Sista skolveckan är veckan som börjar med den 6 december, det är väll 2 veckor kvar kan jag tänka mig? Jul lov ska bli skönt, fastän jag inte gillar julen så värst mycket, funderar på att inte fira jul den här julen heller, det var skönt att inte fira jul förra julen.

Två veckor utan att stressa, ungefär som den här veckan fast två av dem!
+ att man inte har några arbeten man måste göra bara för att man har klass veckan efter.

Jag gjorde i och för sig inte så mycket den här veckan ändå. Jo föresten jag har ju städat mitt rum nu på Söndagen. Men jag kände att jag borde gjort mer. Det är svårt att få något gjort när man inte har sina invanda rutiner eller schema att följa. Jag gjorde i alla fall klart en poster till min måndags lektion. (gjort om den flera 10-tals gånger) och som jag fortfarande inte vet om jag är nöjd med. (klicka för större version).


Logo                       Poster idé 1    Poster idé 2      Poster idé 3

Fast nu när jag ser dem alla såhär på rad så är nog faktiskt den första bäst, på något sätt, tror jag.


Spenderade mestadelen av veckan med Daniel, fast vi gjorde inte så mycket heller, om jag tänker efter, jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde, förutom att åka till Wal-mart på Black Friday (som jag redan skrivit om), sova, titta på några reviews på The Spoony Experiment, och i lördags var vi i Dallas på Barnes & Nobles och sen på ett "franskt" Café och åt middag.


Söt Daniel på Café.


Imorgon ska jag till en Psykolog och få det där med ADHD utrett.
Fast Daniel tycker jag är väldigt Aspie av mig, han borde väll veta, Aspie som han är. Jag har säkert drag av det också.
Men ADD eller ADHD inattiv typ, känner jag mig väldigt bra igen vid.
Borde sova nu. GodnattNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0