Back to Normaliteten

Skola igen, Jobb igen, stress igen... oh noo.
Sluttampen på allt. Sista skolveckan är veckan som börjar med den 6 december, det är väll 2 veckor kvar kan jag tänka mig? Jul lov ska bli skönt, fastän jag inte gillar julen så värst mycket, funderar på att inte fira jul den här julen heller, det var skönt att inte fira jul förra julen.

Två veckor utan att stressa, ungefär som den här veckan fast två av dem!
+ att man inte har några arbeten man måste göra bara för att man har klass veckan efter.

Jag gjorde i och för sig inte så mycket den här veckan ändå. Jo föresten jag har ju städat mitt rum nu på Söndagen. Men jag kände att jag borde gjort mer. Det är svårt att få något gjort när man inte har sina invanda rutiner eller schema att följa. Jag gjorde i alla fall klart en poster till min måndags lektion. (gjort om den flera 10-tals gånger) och som jag fortfarande inte vet om jag är nöjd med. (klicka för större version).


Logo                       Poster idé 1    Poster idé 2      Poster idé 3

Fast nu när jag ser dem alla såhär på rad så är nog faktiskt den första bäst, på något sätt, tror jag.


Spenderade mestadelen av veckan med Daniel, fast vi gjorde inte så mycket heller, om jag tänker efter, jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde, förutom att åka till Wal-mart på Black Friday (som jag redan skrivit om), sova, titta på några reviews på The Spoony Experiment, och i lördags var vi i Dallas på Barnes & Nobles och sen på ett "franskt" Café och åt middag.


Söt Daniel på Café.


Imorgon ska jag till en Psykolog och få det där med ADHD utrett.
Fast Daniel tycker jag är väldigt Aspie av mig, han borde väll veta, Aspie som han är. Jag har säkert drag av det också.
Men ADD eller ADHD inattiv typ, känner jag mig väldigt bra igen vid.
Borde sova nu. Godnatt

Foton

Här är några andra bilder jag tagit:två bilder i en, eller hur man ska beskriva det, hade inte stora fotopaper så tog tvp fotopapper och förstorade bilden på dem. ungefär som en "bok". Samma med bilden nedanför.Tänkte gör något på temat fårglar, har en hel massa rullar film med fågel bilder.Sen kan man måla på sina bilder också, det kan blir skoj.

Black Friday Freenzy

Det där med att inte gå ut på black Friday höll inte så länge. Daniels bil broke down och vi trodde det var en bra idé att åka till wal-mart för att köpa ett bilbatteri. Det var nog den största tabben vi gjort.
När den här videon spelades in var klockan 0:14 eller något sånt. Jag har aldrig sett så mycket folk på Wal-mart innan.
Vi beslöt oss för att skippa bilbatteriet när vi insåg att det skulle ta längre tid att stå i kö än att gå hem.


Thanksgiving, Black Friday och annat.

Jag är extremt seg på att uppdatera här, men det händer ju nästan aldrig något utöver det vanliga.
Det som hände den här veckan, är Thanksgiving, vilket betydde att jag inte har behövt jobba alls i veckan. Vilket i sin tur betydde att inget alls blev gjort och att jag sovit till 2 på eftermiddagen både måndag, tisdag och onsdag. Idag torsdag däremot var jag uppe vid halv tio tiden, trots att jag inte somnade föränn halv 2 på morgonen. Se åkte jag och åt Thanksgiving lunch och dinner hos Leons föräldrar, (de andra har varit där sen i onsdags eftermiddag).
Imorgon är det "Black Friday" vilket betyder att vissa affärer är öppna redan klockan 4 på morgonen och folk köar för att vara först och få pris och sådant trams, ett rent jippo helt enkelt. Jag ska inte bege mig ut imorgon.Här är en bild jag tog:

The Sounds.

Vi var på The Sounds igår, Daniel, Sara, Linnea och jag, eller Daniel och jag träffade Sara och Linnea där. 
Det var amazing, som vanligt. Inte så mycket efter fest den här gången dock, jag var trött, men Felix spelade skivor (DJ:ade) på en klubb i närheten av Granada där de spelade.
Tog några bilder med Ipoden.
Klicka på bilderna för att visa dem större. 

gallery show.

Apparently I got in to a gallery showing with my photos.
That's fun.

Now to the tedious work I have to mount them, or do I? I usually don't.. I like them better unmount. But I guess I'll stick to the rules this time.

En annan intressant artikel

Om empati.

The Expression of Empathy

RSS 2.0