Kreativ helg

Det har varit en väldigt kreativ helg, det är synd att den är slut.
I helgen har jag hunnit komponera en låt, göra klart 3 typografi hemuppgifter, ett självporträtt till min måndags klass, varit i fotolabbet i 5 timmar och nästintill gjort klart mina fotouppgifter, gjort 3 sidor (eller mer) i min kreativa dagbok, redigerat foton och sorterat mina målningar.
Allt till ljudet av Riceboy sleeps.

mer vår och en del bilder.

Idag har jag vandrat runt i skogen en lång tid, mest för att hitta platser att fotografera på. Jag har ett projekt i skolan som jag fotograferat till, temat är på reclusive/ tillbakadragen/ loner/ Hermit. Så jag har fotograferad en stor grupp människor (för att visa vad loners inte gillar) och sen fotograferat en person ute i skogen tänkande. Jag anlitade Sam som model, jag var rätt överraskad över att han faktiskt ställde upp och att han faktiskt dök upp. Förhoppningsvis blev bilderna bra, till projektet har jag fotograferat allt analogt och svart vit. Så det blir att se i morgon när jag framkallar filmen om det blev något av det. Vi tog även några bilder digitalt.
Jag försökte motbevisa något han nämnt; att han inte blir bra på foto:
Jag förstår inte vad han pratar om jag tycker han är vacker.
Drömmande blick.
Jag gillar skuggorna på träden i bakgrunden, att han blundar, som om att han är i en dröm, solen som håller på att gå ner, En perfekt drömvärld.
Jag vet inte ens om jag behöver redigera de här, jag tycker de är perfekta som det är.

Våren sipprade in mitt blod.

Tightrope Walker, Palolem, Goa, India

Idag sipprade våren in i mitt blod.
Jag fick en plötslig längtan att gå på lina (walk the tight rope / Slack wire), cykla enhjuling, jonglera, och spela clown. Hoppas det håller i sig, det var mörkt när det väll hade sipprat klart så det blev inget av varken spela clown eller jonglera. Och i morgon är spring break över, så då måste man gå till skolan igen.
Jag har för övrigt ingen aning om vart min kropp börjar eller slutar bara mina tår.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0