DMAE (kosttillskott)

Mina forskningar inom drogvärlden, mest läsning, (läste nyss klart boken PIKHAL (Phenethylamines I Have Known and Loved) av Alexander and Ann Shulgin). Ledde mig (med lite hjälp av Daniel) till nootropics dvs smartdrugs, och jag hittade ett supplement som ska förbättra den cognitiva förmågan samt öka koncentrationen och pigga upp en, lite som amfetaminer hjälper koncentrationen för ADHD.

"DMAE liknar Kolin men är ändå unik är unik från kolin, eftersom det kan passera med bloded genom hjärnbarriären. Dess förmåga att passera hjärnbarriären innebär att den lätt kan komma in i hjärnan. När DMAE når hjärnan, enzym omvandlas det till kolin.
Kolin är en föregångare till signalsubstansen acetylkolin. Acetylkolin spelar en roll i regleringen av skelettmuskulaturen rörelse samt upprätthållande av muskulatur och hjärtmuskulatur. I det centrala nervsystemet är acetylkolin ett stöd för inlärning och minne, och för att hjälpa till att reglera humör."

Jag gick och köpte en burk på vitaminshoppe och har tagit två tabletter om dagen ( tillsammans med multi-vitamin, omega 3, järn tablett, zinc tablett, och alfa-alfa tabletter) sen i måndags, har märkt lite skillnad sen jag började, men tror att jag kommer märka mer skillnad efter en tids användning. Det byggs upp i kroppen efter längre tids användning.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0