Världshistorien på 5 minuter.


chock?

jag har inte riktigt sovit på ett dygn. hörde vad som hände i norge, och började rota runt i det. när jag väll somande vid 7 tiden i morse, kändes det som jag var i en dröm, trodde jag skulle sova ett tag och vakna av att jag bara hade drömt allt. När jag vaknade 2 timmar senare, så visade det sig att det inte alls var en dröm. men det känns fortfarande som det. anledningen till att jag rotar runt i det är för att det är ett sätt att förstå sig på det. svårt att förstå att det är sant.
och att ingen misstänkt något, gärningsmannen har ju trots allt planerat allt i några års tid...

Stockholms bilder

Framkallade sthlm tree syster self portrait bath sthlm house

Foto och andra saker som tar upp min tid, nej det borde vara tvärtom.

Jag är lite seg med att redigera (dvs ta bort damm partiklar som man ser på fotona jag tog i Sverige).
Samt att jag fortfarande inte har skickat in mina andra bilder till framkallning, det är en massa andra saker som tar min tid just nu, jobba till exempel och umgås med Daniel.
Men jag har lagt in några bilder på Macen iaf. Tyvärr hade kamera jag fotade med något fel på sensorn (tror jag det är, har bytt kamera nu i alla fall).
Tråkigt att komma hem och titta på bilderna och inse att hälften av dem är helt svarta eller har förstörda pixlar.
Men vissa av bilderna som blev förstörda är faktiskt rätt intressanta som den nedanför:Damm på sensor! :( annars gillar jag kontrasten grön vs blå.


Kanske något mörk, fast jag gillar ju iof när det är mörk.

seriösa samtal.

Yepp jag är tillbaks i Texas. Det två veckorna i Sverige känns långt borta, ungefär som jag inte var där alls. Vilket gör samtalet jag hade igår mycket trevligare. Tror nog aldrig jag har haft ett sådan seröst samtal med någon faktsikt, än mindre någon som jag med all sannolikhet (om saker går rätt) flyttar "hem" med (vad nu hem består av, antagligen Sverige). Har nog aldrig haft ett seriöst samtal om någon relation jag har varit i heller. det var lite skrämmande, men ändå bra att kunna prata om det med någon som man faktsikt litar på och som man inte är rädd för att säga vad man tycker. :)
Men nu ska vi inte bli för upppjagade det finns en massa saker som måste lösas först, jobb, skola, boende, pengar och annat smått och gott. s

foto promenad.

Idag har varit en bra dag, jag har tillsammans med Escalib varit på en 4 timmars lång foto-promenad på Kullaberg, fotade både analogt och didgitalt, mest analogt dock.  Foto kommer väll senare.

1,2,4

det har varit lite dålig uppdatering på sistonde.
Jag har varit i stockholms skärgård och firat midsommar, stockholms stad och köpt ett par byxor och träffat Emil.
Norrköping för att gå ut med Moa och vänta på ett försenat Sj tåg i 2 och en halv timme.
och sen i Onsdags förra veckan har jag varit i Helsingborg, med en liten avstickare till Hallandsåsen, Skälderviken och Utvälinge i går måndags.

RSS 2.0