I love film

Jag önskar att jag hade mitt egna mörkrum, det finns så många saker jag skull vilja pröva på. Vissa saker skulle jag kunna göra i skolan, det har antagligen kemikalierna till det. Men det skulle vara bättre om jag var stenrik (haha) och kunde ha mitt egna. och liksom experimenter med saker och into oroa mig over att jag förstör någon annans kemikalier. Jag vill pröva på Chemigrams, Vandyke, Saltprint, osv, jag vill ta massa bilder med jätte gammal film och sen klura ut hur jag ska framkalla dem på bästa sätt. (Jag framkallade en 126 rule Verichrome ( från 60-talet) som jag skjutit med min Brownie förra våren). Förstora bilder på gammalt fotopapper, leka med transparency.. the list goes on.

Jag tror att det är det jag gillar bäst med film och analog, att man kan experimenter så mycket, man kan praktiskt sätt göra allt man kan med en digital kamera, + mycket mer, plus att analog fotografi har extreme mycket bättre upplösning än digitalt, bara titta på den här länken. - 170 år gammalt Daugerrotype.

Mycket av min vakna tid nuförtiden, (jag har ju inte tid att äta) går ut på att titta på gamla kameror och film och sen läsa om dem, samt titta på alternativa tekniker och hur de utförs. Skoj skoj

Jag är lite ledsen att det inte finns platser kvar i expressive photography klassen som jag vill ta. Där får man lära sig en massa alternativa tekniker. Kanske till nästa semester. Jag har i alla fall skrivit upp mig på Fundamentals of Photography/ Digital, Historical Foundation of Photography/ Imaging technology och Digital Art. De tre ligger inom Commerical Photography Major, sen har jag även två andra klasser, Pre-alebra (4 timmar en lördag) och DIgital Illustration II.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0