vad jag har gjort de senaste veckorna?

Det var ett tag sen igen...
här är några bilder jag tog:
och så avslutar vi med en "fin" bild i kontrast mot alla det där "konstiga" bilderna.
För att få folk på better mood.

snabb uppdatering.

I brist på uppdateringar kommer här en snabb en.
Jag jobbade hela helgen, fram till 4 på söndag eftermiddag, så så mycket tid över till att foto fanns det inte, jag behöver tre contact sheets till på onsdag. Jag ton en rulle film på mig själv, och Sam blev räddaren i nöden och ställde upp till två rullar film. Förhoppningsvis blir det något av det. Ska framkalla idag och se hur de ser ut.
Nu ska jag ta och vila ett tag, kom hem vid 3 på natten och steg upp vid 6.

finals

Jag har bestämd mig för konceptet som jag ska skjuta mina 10 bilder till min final projekt i Foto 1.
........Absurdism / Existensialism
"

One purpose of art is to allow us to transcend personal and existential limitations, meaning, everything we know, don't know, think we know.

Photography, regardless of tools used by the artist or involving an "other" is an act, that may or may not result in a tangible product.

A mime with a mime-camera can take pictures. Where do his photograph exist?

The same place our photograph exist: nowhere. The mime acts…. with a certain level of absurdity and freedom.

 

It is just an idea, it's impossible to tell if it exist for real or if it is something made up.

Do we create art or merely record what is around us. Are we dependent on what we think exist around us to make art? are we interdependent to exist? Is art interdependent to something else.

 

Depending on how we present the artwork we decided to tell the audience what exist and what does not exist. But we're never fully responsible for the outcome.

We can make up a lie, and say it's the truth.  How will the onlooker know if it's real or unreal

Ex (Frank Hurley)

 

 

How can you convey your meaning of the photos to other people, or will they always put their meaning to your photo.

Can you make a photograph or an artwork without having a though behind it, with adding your own meaning to it?

We can never actually capture what we really see.

 

Life is absurd, deal with it.

 

This rambling of existence falls into the philosophy of absudrism which might be a better or easier concept to tackle.

 

there's a confrontation between man's desire for significant meaning and clarity to life -- and the silent cold universe, without meaning.

Man search for meaning to life, and in that search for meaning, gives man a choice, to end his life, to take the path of religion, "a leap of faith" or to simply recognize the absurdity of his life."


Bajs

Kan jag få känna som jag kände mig för 2 minuter sen, för alltid, tack (på förhand). Men såklart det inte går. Nu ska jag hålla tyst, att säga något nu att en tänka något gör mig irriterad, det gjorde det inte för 2 minuter sen, hur kan det ändra så snabbt. Stänger ögonen och låtas sova.

implosion

Uppäten från insidan.. swoooosh... borta.

deadline

Ont om tid, eller en riktigt deadline, är visst vad jag behöver för att prestera.
Jag fick ihop en rätt bra hemsida på en timme. Så mycket bättre än vad jag fick ihop på två dagar.

Problem med kreativiteten.

Jag vet att jag kan göra så mycket bättre arbeten. Det stör mig. Lärarna gillar mina arbeten, men jag vill visa dem att jag kan göra bättre. Jag vill inte vara medelmåttig, när jag vet att jag kan vara bäst. Om jag bara kunde få kontroll på alla bilder som flödar i mina tankar.

De flesta skulle säkert säga att en massa idéer är bättre än inga alls. Jag tycker tvärtom, det skulle nästan vara lättare om jag inte hade några alls. då kunde jag bli inspirerad utan att försöka ändra.

Jag har suttit hela helgen med ett projekt, ett projekt som egentligen borde vara jätte lätta, om jag bara kunde bestämma mig för en sak. En design men inte allt för många detaljer, men jag gillar detaljer, och lägger till dem i mina tankar, för att sen inte få ut det på pappret. Jag började på en sak, det blev skit, jag började på en annan sak, jag gjorde klart den, det såg fult ut, jag började på flera saker, inget såg ut som jag hade tänkt mig, tillslut blev jag trött på det och nu orkar jag inte med det mer..

här sitter jag i mörkret. Det är mörkt för att det är för mycket intryck när ljuset är på. De har varit tvungna att ha fläktar igång hela dagen och den låter för mycket. Gör så att jag inte kan koncentrera på andra saker. Varför är fläktar igång, Jo för att det var översvämning i köket igår så fläktarna torkar heltäcknings mattan.
Nu ska jag sluta skriva, jag orkar inte tänka och skriva samtidigt, kunde det inte finnas en maskin som skrev ner allt man tänkte på så man slapp tänka på att stava rätt och trycka på rätt knappar med fingrarna.
Klicka här

RSS 2.0