sjukt sjuk!

Fortfarande sjukt sjukt, tur att man inte jobbar så mycket, synd att man måste gå till skolan. Halsont, huvudvärk, frossa och snuvig. Vill egentligen inte ta painkillers men utan dem har jag så ont i huvudet att jag inte vill hålla ögonen öppna. Svettas och fryser från och till, måste ha något med allergi och göra samt förkylning. Blä jag vill inte känna så här! Jag vill sova bort en vecka och inte ha några ansvar i välrden.

skridskor

Bra idé att åka skridskor när man börjar bli förkyld. Jag vet inte.


förkyld

biverkningarna av att sitta för länge ut i 25 tradig värme (skulle skivar kyla här men då skulle ni tro att det var -25 grader kallt), är att man nu har fått en rejäl förkylning.
och det känns som jag inte gjorde någonting igår, det gjorde jag nog inte heller, men jag vet att jag gick till min engelska klass iaf.  sen sov jag nog mest.
Jag tycker det är konstigt hur jag inte alls kommer ihåg vad som hänt i dåtiden på samma sätt längre, kanske för att jag tänker att det är ingen ide och bättre att se framåt istället. Kan inte göra något åt det förflutna, men det skulle vara roligt om man kunde tänka lite på det iaf, ha det stored någonstans i hjärnan där de var lättare att komma åt det.
Men men kanske är det för det bästa.

nu skaj ag äta kettle popcorn (söt salta popcorn mums mums) och kolla klart på Brick.

When I think about last nights adventure it makes me LOL in class.


I was supposed to go to bed early yesterady, somehow I ended up, yes going to bed early but on Saturday morning. How that happened, is a long and ridicoulusly comical story. It all started with a friends changed plans and ended up in a foggy driving home in the pouring rain, and in the middle there is even some cops action and romance.
It could be a great short movie.
Anyways on to the story.
I got a text from K around 10 she was bored at home with a BS hostfamily, so I stepped up and saved her, she said she wanted to have really freaking aweslomy fun because shes leaving the country soon. I didn't really know what to do about that though, but texted S to see if he had anything going on, didn't get anything back until around 12, when of course K and me already had had the time to spend $12 on arcade games and getting junkfood at Whataburger. Met up with S at his old appartment, had some beers. Aa shows up, and apparently he and K takes a lot of shots, I'm not sure when she managed to do so, but she did. Maybe will I was of trying to find a shirt that was not to small (to go swimming in), and S stalked me around trying to kiss me.

We all decided to go swimming in the pool, good idea it seemed like at the moment, and of course because S is moving, it would be the last time. So we get to the pool, trying not to be to loud, but apparently we did get loud because the next thing we know, there's three cops and a chubby guy telling us to get up from the pool, with the chubby guy trying to persuade the cops that S wasn't wearing any swimtrunks (which was true, but the cops didn't caught that) next thing we know we are being questioned about our information and our relation to the place we're at and they get us to sign a form that said that we wont come back to that apartment complex again, good timing I would say, S moves out in a week.
Apparantly the cops thinks that S is sober enough to take us all home, that means our cars were still left behind at a place were not suppose to come back to. So we drive away, not sure what to do, but since S is about to move, and got his and everyone else stuff except a missing sock (thanks). He takes us all back to his new place, where his roommate has to be waken up to let us in, because for some reason S forgot the house key.

So there we are at an apartment that has nothing inside it except for a chair and a computer, and we're trying to figure out how to deal with the situation. K starts feeling sick, and falls asleep on the carpet, Aa is going crazy doing rap rhymes, I'm cold, and S and his roommate seems to be the only sane people. Around 5 we come up with the idea that maybe we should just head back get our cars and drop of K. So that's what we end up doing, going back to the old apartment complex, now it starts to rain really bad, and I'm tired and can't see where I'm driving, with lights on my car not working properly.
But S steps up and gets her home. I finally get home with my car at 6 in the morning, fall alseep, wakes up 6 hours later and head to school.

lavender-and-violet dreams

Jag vet inte vart den kommer ifrån mer än från TumblrI'm signing out

Då var det Fredag igen, den här bligen börjar bli lite som en-dag-i -veckan-blogg, Jag har mer tid än vanligt iväg från jobbet, men jag spenderar all den tiden med saker jag inte hade tid till att göra innan, för det mesta plugga, eller skjuta upp pluggandet.

Det är konstigt det där med tid. När man inte har tiden man behöver så får man saker gjort, när man har tid man behöver får man inget gjort, för mycket tid för mig betyder att jag inte gör någonting.

 

Jag sover hellre bort min tid. Jag har inga planer för helgen, vill nog faktiskt mest ta det lugnt, det känns som veckodagarna är extremt utdragna, och att jag inte har tid över för något mer än att jobba och plugga, sen på helgerna är jag så trött att jag inte orkar umgås med någon.

Det är egentligen extremt tråkigt, och jag känner mig fast i det här konstanta pluggande och vill egentligen bara rymma från allt och resa runt i världen. Det är det jag känner mest för just nu en resa till något ställe jag inte varit på innan. Jag har blivit för hemmastad här tar allt för givet, och ser inga äventyr med att stanna här. Jag ska försöka spara pengar och resa till Thailand eller Island över jullovet. Fast helst skulle jag vilja att det hände nu!

Nu istället slukar jag bok efter bok, i något sorts försök att rymma undan verkligheten. Kommer på mig själv med att komma ihåg varför jag aldrig lyckades i skolan, tröttnar på att professorer bestämmer vad jag ska skriva uppsatser om och att andra människor ska bestämma över mitt intag av information. Försvinner in i min värld av musik och imagination.

 fredag kväll

Fredag kväll och vad gör jag, jo jag gör läxor, bl a det här:

 

 

och sen har jag börjat skriva lite till Engelska lektionen i morgonen, en Thesis (vad e det på svenska): California should say yes to Prop 19. Jag har svårt att hitta något jag brinner för från nyheterna på tv, eftersom jag aldrig tittar på tv och inte läser nyheter, men Prop 19 är en rätt så spännande debatt, Prop 19, undrar ni kanske, det handlar om att legalisera marijuana i Californien, som det är nu är det lagligt i medicinska syften, men vad som är medicinska syften och hur man får ett recept på det är rätt fuzzy. Det är det enda jag kan tänka mig att spendera tid på att försöka skriva om. vi får se hur det går.

 

Jag är sjukt trött, känns som jag inte gör annat än jobbar och går i skolan, vilket iof är rätt sant, för det är ungefär det enda jag gör under veckorna, och sen vill folk umgås på helgerna, men det orkar jag inte med, och då känner de sig neglected. för att jag inte orkar med dem. känns tråkigt, men så e det. det borde iof tänka efter det är inte så att de jobbar och går i skolan, så det vet ju iof inte hur det är, men ändå.

 

Har redigerat lite videos till Hitrecord.org ominstallerat min PC och försökt klura ut Maya, nu ska jag se en film och sova, eller så blir det sova direkt. Godnatt!


ja så är det

igår var verkligen en äta skitmat dag, det enda jag hade att äta var popcorn och funnel cakes. ha ha verkligen inte bra mat.

Idag är en konstig dag, eftersom jag inte jobbar mellan 9 och 2. Jag e i skolan just nu, och droppar en klass och addare en annan (sorry men jag vet inte hur man ska skriva det på svenska) det blir lite stressigt för idag är sista dagen man kan göra det utan att det påverkar ens betyg. Så nu har jag mailat professorn till den klassen ag vill ta istället för den klassen jag inte förstår något alls i. Hoppas hon svarar snabbt.

Stressigt stressigt, men de har öppet till 8 eller ja dennas som jag måste få signatur från är bara öppet till 5. nej jag tror det går bra! håll tummarna för mig. Det regnar och det är tisdag fast än att det känns som måndag, jag är hungrig.yeah rollercoasters

Im heading to sixflags, lets be childish for a while


Labor day weekend

 

Imorgon är det måndag jag är ledig, det är Labor day weekend. Score

Jag hade en trevlig kväll igår, på John Mayer konserten, tråkigt att han inte spelade varken Free fallin' eller Clarity men jag fick höra Edge of Desire och den fick mig att önska att S var där, men jag träffade honom senare och kvällen slutade bra, eller slutade aldrig. Vi somnade förrän 5 tiden i morse och sov till 3, han skulle jobba och jag skulle egentligen gjort andra saker men jag stannade hemma och läste, gick till Starbucks och träffade Cathrine och Collin.

Nu väntar jag på att det ska bli midnatt ska med R och ta ett midnatts dopp. Det känns som det är sista dagen av sommaren.


Semester

En helt underbar dag idag, jag vet inte om det är för att jag vaknade tidigt och var ute innan solen börjar bränna som värst, men när jag gick ut genom dörren var det inte en hetta som slog emot mig, det var mer som en riktig sken sensommardag, och det kändes mycket skänare att ha fönsterna i bilen nerrullade istället för att ha AC:n på. Nu sitter jag ute i trädgården och äter frukost. Livet är härligt. Det känns som jag är på charter semester.


missförstå mig inte, men det gör ni ändå.

Låtar som gör mig glad just nu. Eller rättare sagt får mig att tro att livet trots allt är underbart, inte det att det inte är det, men jag tänker så mycket på saker just nu, och det känns som jag inte hör hemma i den här världen, det är svårt för mig att förklara med ord hur det känns, det går liksom inte. Det känns som musik är det enda språket som jag förstår, rytmen melodierna och slagen förklarar så bra hur jag känner mig. Jag känner mig missförståd och att andra missförstår mig, eftersom jag inte kan uttrycka mig hur eller vad jag känner. Jag drar mig tillbaks, men trots allt i all den röran som uppstår, hittar jag en person som förstår mig. Men jag vill inte bli beroende av den enda personen som förstår mig. Så därför drar jag mig undan till min egna värld.

 

Passion Pit - Little Secrets

Passion Pit - Moth's Wings

Passion Pit - To Kingdom come

Télépopmusic - Breath

Röyksopp - What Else is there?

Kleerup - I just want to make that sad boy smile

Röyksopp - Alpha Male


awesomness!

Så jag e medlem på Hitrecord.org ett öppet produktionsbolag där man kan lägga upp bilder, texter, videos, ljud och massa annat, och andra folk kan remixa det man gör. I alla fall så har de den senaste veckan haft live shows i NYC och producerat en liten bok med små historier i. Jag laddad upp en förra veckan, och till min glädje, såg jag idag en bild från dena veckans live shows bok, och min "tiny story" var med! Snacka om glad överraskning! It made my day!
här kommer en bild
min är den till vänster.

dag2

sova gå på toa, sova gå på toa, det är min melodi idag, ja och svettas en massa, och ha konstiga drömmar. Jag e hungrig men vet inte om jag får behålla maten, så jag skippar att äta.

Fast jag tror mest jag e hungrig för att jag rört på armarna nu ett tag.


infections

jag gick till doktorn fick beskeded att jag hade urinvägsinfektion fick antibiotika tog en pilla blev trött försökte jobba var svag och fortfarande trött somande efter jobbet, blev hungrig försökte äta fick i mig 3 skedar musli, spydde upp allt igen.. och jag som verkligen ville gå till skolan idag! nu ska jag sova och hoppas på att jag mår bättre i morgon.


RSS 2.0