sjukt sjuk!

Fortfarande sjukt sjukt, tur att man inte jobbar så mycket, synd att man måste gå till skolan. Halsont, huvudvärk, frossa och snuvig. Vill egentligen inte ta painkillers men utan dem har jag så ont i huvudet att jag inte vill hålla ögonen öppna. Svettas och fryser från och till, måste ha något med allergi och göra samt förkylning. Blä jag vill inte känna så här! Jag vill sova bort en vecka och inte ha några ansvar i välrden.

förkyld

biverkningarna av att sitta för länge ut i 25 tradig värme (skulle skivar kyla här men då skulle ni tro att det var -25 grader kallt), är att man nu har fått en rejäl förkylning.
och det känns som jag inte gjorde någonting igår, det gjorde jag nog inte heller, men jag vet att jag gick till min engelska klass iaf.  sen sov jag nog mest.
Jag tycker det är konstigt hur jag inte alls kommer ihåg vad som hänt i dåtiden på samma sätt längre, kanske för att jag tänker att det är ingen ide och bättre att se framåt istället. Kan inte göra något åt det förflutna, men det skulle vara roligt om man kunde tänka lite på det iaf, ha det stored någonstans i hjärnan där de var lättare att komma åt det.
Men men kanske är det för det bästa.

nu skaj ag äta kettle popcorn (söt salta popcorn mums mums) och kolla klart på Brick.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0