Google map envelopes

Det här är någon sorts beta version, utvecklat av Rauhl Mathani och Yofred Moik, Jag hoppas det blir verklighet, det vore häftigt att kunna skicka sina "emails" som snail mail i ett häftigt kuvert, trots att det tar längre tid. Snailmail är underskattat, det finns inget sm är så skoj som att få ett riktigt brev på posten och speciellt om det kommer i ett häftigt kuvert som det här.


"If Google ever adopted this concept Google Maps Envelopes, it would certainly save you all that trouble. All you have to do is pay a small postage fee, and instead of clicking “send” the usual way, you hit the “send envelope” button, and Google will print out your letter and mail it for you."

Födelsedag!

Prästkragar

 

Idag är det min födelsedag, 26 långa år har jag levt, jag har redan köpt mina födelsedagspresenter och resan till Sverige är en också, bara en vecka kvar ungefär!

På Fredag blir det fest, Pool party tillsammans med min bästa vän som fyller 30, lite rolig kuriosa han fyller år två dagar efter mig, och min dejt, fyller år i morgon, så förhoppningsvis kommer även han på fredag. På lördag ska jag på bröllop, som fotograf. Life is good.

 

 

 


Sonnet

Jag hittade den här dikten i min chokladkaks "wrapper".

 

 

If thou must love me, let it be for naught

Except for love's sake only. Do not say,

'I love her for her smile - her look - her way

Of speaking gently - for a trick of thought

That falls in well with mine, and certes brought

A sense of pleasant ease on such day' -

For these things in themselves, Beloved, may

Be changed or change for thee - and love, so wrought,

May be unwrought so. Neither love mefor

Thine own dear pity's wiing my cheeks dry:

A creature might forget to weep, who bore

Thy comfort long, and lose thy love thereby!

But love me for love's sake, that evermore

Thou may'st love on, through love's eternity

 

- Elizabeth Barrett Browningdet blir Varberg.

nu beställde jag biljett till att salem, för man behövde visst göra det, trots att det inte stod något på hemsidan. hade velat se kent, men det var betydligt dyrare och längre bort. Så det blir två dagar i Varberg, jag tror jag har vart där förut men jag är inte säker.

Jag ska även passa på att se 123 Schtunks Hamlet, improvisations teater när den är som bäst, har sett dem två gånger innan, rich man poor man och romeo and juliet,  och skrattade så jag gråtit varje gång.

 

 

 


10 things to love about life

flowers

 

 • Jumping into the ocean on a really hot day.
 • Love
 • Working out so hard that you feel good about going to bed early.
 • The joy and happiness my dog shows when I get back "home" after a long trip away.
 • Music
 • Going to concerts and let the music fill me up and then dance crazy, not caring about what people around think
 • The love a child gives you
 • Children laughing
 • Waking up in the morning knowing there's a day ahead of you to do what ever you please
 • Unexpected things and suprises
 • When creativity strikes
 • Sunny days
 • Snowy days
 • Trying new things and succeding
 • Smiles
 • Feeling alive
 • Climbing rooftops

   

Fyll på listan! Vad älskar du med livet!


Paintball

Jag var så trött när jag kom hem igår, var ute i solen från 2 till 5 tiden och spelade paintball, vilket var jätteskoj, men jag har blåmärken nu och träningsvärk, men det känns verkligen jätte bra att vara trött från något som man gjort och känna att man verkligen gav sitt bästa! Jag slockande vid halv tio tiden, så så mycket mer hände inte igår.


Sky high, with some clouds

Jag hade nog fan den konstigaste natten ever.

 

Sova vid 4 på morgonen och vakna upp vid nio är att rekommendera.

de firar ju inte midsommar här men jag tror att denna lördagen tog jag ingen för alla förlorade midsommar firanden de senaste åren, (och vi hade faktiskt en burk sill, som var gammal, men det är tanken som räknas).

På lördag morgon stack jag iväg till Chris för att låta honom hjälpa mig att hitta ett ställe jag kunde tatuera mig på, hans dejt hade e kmopis som rekommenderade ett ställe så vi stack dit, och jag var spontan och gjorde det där på plats direkt.

Det var min första tatuering. Det kändes som ett gettingstick gånger hundra gånger, men faktiskt inte alls så ont som jag trodde det skulle göra, (det är en hel del personer som har sagt åt mig att handleden är det stället det gör ondast, så jag hade förväntat mig att det skulle göra skitont och att jag skulle svimma av smärta typ), jag kan deffenitivt bli beroende av tatueringar, ha ha.

 

 

Efter vårat lilla äventyr i deep oak (äldsta stadsdelen i Dallas förövrigt), och Brunch på Café Brazil (som måste provas om ni åker till USA, fantastisk mat och över 30 olika sorters smaksatt kaffe). Åkte vi upp till Mckinney, Starbucks och för att tvätta min Tattoo, (tog väl en ca 2, 3 timmar där emellan). Väll tillbaks i Dallas var klockan 8 och vi bestämmde oss för att titta på film och dricka vin. Såg två filmer Good Dick, (hel sjuk film om någon snubbe som stalkar en tjej som gillar att titta på porrfilmer i hennes ensamhet och aldrig går ut, handlar om deras dysfunktionella realtion, rätt bra film faktiskt, även om den inte riktigt hade någon handling).

 

 

Nästa film vi såg var Extract, vi blev väldigt distraherad av folk som började skicka sms hit och dit, men det jag såg av filmen så var den väldigt underhållande.
Jag fick blandannat sms från Sam som först ville ses, men sen inte ville ses, men då var jag redan i McKinney,
så jag gick dit ändå, han vägrade dock öppna dörren, så jag dissade honom och hamnade i ett poolparty som blev avbrytet av poliser, och jag följde massan till en lägenhet och fortsatte partyt där, helt random människor jag aldrig sett innan. Och jag ska vara blyg!?
Nej men det var verkligen en underhållande lördag!
Nu ska jag iväg och spela paintball.
och här nedan är mitt tatuerings äventyr.

 


Tatuering

 

Jag går i tankar om en tatulering, jag ska tatuera in en spiral på undersidan av min handled. Anledningen till varför jag valt att tatuera in en spiral är för att den symboliserar (för mig i alla fall) resan inifrån till hur jag blir en bättre person, mer i harmoni med världen och mina egna uppfattningar.

 

Spiralen dyker ju även upp överallt i naturen, och långt bak i tiden, den är också väldgt viktigt för mattematik och har influerat konstens värld.

 

 

Jag fyller 26 om 4 dagar, och mitt 25 levnadsår har varit det viktigaste i mitt liv, jag har aldrig växt så mycket som person som jag har gjort det här året, jag har uppnått så många saker, både bra och dåliga. men som ett citat av Victoria Holt säger:

If it's good it's wonderful, if it's bad it's experience.

Tatuera jag in en spiral, så ger det mig något att sträva efter, att aldrig gå tillbaks till personen jag var, att se framåt, att veta att livet är som en spiral, ju mer du ger desto mer utvecklas dit liv, det ger mig också en påminnelse om mitt liv. Och det e väll därför man tatuerar sig från början, för att man vill komma ihåg saker.

 

Jag kan inte riktigt få ut med ord vad jag menar.


Myskväll

Att bara sitta hemma, lyssna på musik, se film och vara kreativ är väldigt under-rated. Det är super mysigt. Bra musik får mig alltid väldigt kreativ, och även på städhumör, vill ha det så mysigt som möjligt, och ostädat är inte speciellt mysigt.

Så nu varvar jag städning med målning.

 

Här kommer en skön blandning svenska låtar.

svensk indie/electro/twee


it's the moments that counts

i never had anyone to hold hands with, but that doesn't mean I haven't experienced love. It's just  a different way of showing it.

This video made me realize that there is so many moments that you can experience love or moments when you feel extra happy that you're alive and living. is all the little small moments.


buy a gun

sport affär i Dallas.
jag vet inte om jag gillar eller ogillar att man kan köpa pistoler bara sådär.

Till lisa

Klart jag inte glömmer er!


Connecting....to your heart

Det blir inget New York för mig i sommar, men istället blir det svensk sommar i två veckor, jag ser fram emot det,
helst skulle jag vilja åka på Arvika festivalen också, men vi får se hur det blir med den grejen. Jag vet i alla fall att jag ska cykla, bada på kullaberg, besöka nimis, grilla, åka till Tivoli, åka longboard ner för backarna i Helsingborg, försöka att ta mig till Varberg,för att se Salem al Fakir, och även besöka stränder. Dock ska jag inte göra upp för stora planer, de går aldrig igenom då. Finns det något jag inte får missa på min två veckors Sverige semster?

stress, facebook.....

Fy för, jag har huvudvärk. Stress av att börja jobba igen? En helt vecka utan några som helst komplikantioner eller huvudvärk, tandvärk, snuva, och sen poff, måndag jag jobbar, huvudvärk, tandvärk, snuva allt på samma gång, are you telling me something?

Jag tog bort min facebok, ja det gjorde jag, jag spenderade för mycket tid där, men det var egentligne inte anledningen, okay det var en av anledningarna, men jag gillar inte facebook speciellt mycket, från början var jag tvingad dit, ser ingen använding för det, really, Facebook är bara en anledning för andra folk att skriva om deras varadg, liksom en ego-boost, hye look at me, I'm doing this, I'm doing that, bla, bla, bla, I don't care. Kan tyckas konstigt att jag har en blogg och ogillar facebook så mycket när det e ungefär samma sak, men nej faktiskt inte, jag bloggar om mina känslor, för att det är ett ypperligt sätt att få perspektiv på saker, ett sätt att komma ihåg vad man har gjort, facebook å andra sidan, känds mer som en bekräftelsegrej. Ja kanske ett lätt sätt att håla kontakten, men man bara kan hålla kontakten via internet, vilket liv har man då. Jag kommer nog bli mindre aktiv här också, vill man mig något skicka ett brev, eller email, helst brev, I want to go back to the old way of communication. Någon dag när jag behöver networka kanske kanske hittar jag tillbaks, just nu ser jag ingen anledning till att vara där.

whose rules is it anyways?

I don't like the rules we are supposed to play by, I'm going to make my own set of rules, starting now, I feel great following my own set of rules. Why should I follow the rules set by someone else, when I don't feel alive doing it?

Love said

i was dead
i came alive
i was tears
i became laughter

all because of love
when it arrived
my temporal life
from then on
changed to eternal

love said to me
you are not
crazy enough
you don't
fit this house

i went and
became crazy
crazy enough
to be in chains

love said
you are not
intoxicated enough
you don't
fit the group

i went and 
got drunk
drunk enough
to overflow
with light-headedness

love said
you are still
too clever
filled with
imagination and skepticism

i went and 
became gullible
and in fright
pulled away
from it all

love said
you are a candle
attracting everyone
gathering every
one
around you

i am no more
a candle spreading light
i gather no more crowds
and like smoke
i am all scattered now

love said
you are a teacher
you are a head
and for everyone
you are a leader

i am no more
not a teacher
not a leader
just a servant
to your wishes

love said
you already have 
your own wings
i will not give you
more feathers

and then my heart
pulled itself apart
and filled to the brim
with a new light
overflowed with fresh life

now even the heavens
are thankful that
because of love
i have become
the giver of light

Rumi, Fountain of Fire
Translated by Nader Khalili

im like an eagle!

have you ever met a person, that takes all your fear and everything you wish to change about yourself, and make it happens?

not to get this person to like you, but to get yourself to like you more, you just feel like you have to get rid of stuff and the moment before you do something that you've been fearing for a while, your blood rushes fast through your heart and you really feel alive, then you do it and afterwards you feel like you want to do it again and again and you just soar so high. I had this moment today, Clarity! it's such an amazing feeling.

 

i felt his lips, theres no other feeling than feeling somenes lips against yours.

and his teeth how i kind of bumped into them.

I wish it lasted longer than those seconds, i don't know how many secoods it was it felt like an hour ot felt like one second all at the same time.

it felt like time stopped. it felt like forever at the same time.

 

 

and i'm sorry if this doesn't make any sensee to you if the grammar is off, that it is in english, No actually I don't care, because it describes exactly what I'm feeling


you can go with this or you can go with that

För att lätta upp stämmningen lite. Skruva upp volymen!

stop thinking about it!

Ska bli skönt att jobba igen, jag har haft för mycket fritid, för mycket försök att tvinga någon till att umgås med mig, fast jag kan skylla på att jag har haft det tråkigt, men då är det att skylla ifrån sig, veckan blev inte som jag tänkt mig, och mina tankar snurrar runt i hjärnan, jag måste få reda på dem, trots att jag känner mig super glad och high on life, så är det något som inte stämmer. Det är något som inte är som det ska, det är en väldigt förrvirrande känsla, det kan vara för mycket caffeine, men det kan även vara något helt annat. det känns som jag screw the whole thing. Fast så ska man inte tänka, konstigt nog kan jag inte tänka en bra tanke nu, det är skitsvårt, försöker verkligen få min hjärna till att göra det. kanske är för trött borde kanske sova. Det blir säkert bättre imorgon.
Mumbling rambling, I just need to get it all out. här och i min journal... den tar rätt mycket stryk nu, känns som allt var en dum idé. men varför oroa sig över morgondagen, jag kan inte göra något åt det.
I have feelings and I react to them. I choose what I think is right or I wouldn't choose it, or would i?

robyn dancing on my own

Awesome!


Gimme gimme that high ten!

Får mig på JÄTTE bra humör!

Störst just nu?John Mayer - live

Nu har jag köpt biljett till John Mayer på Superpages center den 4 september! Något att se fram emot, har velat se John Mayer forever, fick inte tag på biljetter till hans spelning förra året, och var lite besviken över det, men jag fick tag på en riktigt bra biljett denna gången på rad 32, den var dock rätt dyr $75 gick den på fast jag slapp i alla fall bokningsavgift och alla tillägsavgifter.

inspiration inspiration inspiration

Bilder från min Journal.
Äppel päppel
Clarity
turn me on, turn me off
Mr Octo

exit through the gift shop

vart och såg exit through the gift shop, mycket inspirerande film, känner för att gå ut och do streetart nu, i stor skala.
Filmen fick mig även att inse att now is the time to do what I've been thinking about for like 5 years, köpa en handycam och dokumentera mitt liv, idag kommer aldrig komma tillbaks det enda sättet att uppleva idag igen är genom att dokumentera det. samma med alla andra dagar.

läppstift

jag börjar bli som maria montezami; utan läppstift känner jag mig bar, naken, exposed.

I think I look awesome

that's what my shirt says, and it's true, nu ska jag iväg och se Exit through the gift shop.
Jag köpte röda byxor btw för 10 dollar :) yay.
(ignorera dammsugaren i högra hörnet)

tvättbjörn

Jag såg nyss en livs levande tvättbjörn, den var lika intresserad av mig som jag var av den, så vi iaktog varandra för några minuter.
bild från: http://www.nalle.fi/svenska/bjornar/tvattbjorn.html

vlog

 


äta fruit roll-ups

väldigt ofruktigt

 


10 facts about life

1. things never comes to you when you want them to come to you.
2. to be unavailable is much more charming than to always be free.
3. dominant dosen't always mean, all the time
4. to get your will through you have to think about the other persons wants, not your own.
5. dating is like a game, you can be horrible at it but still score.
6. sincere appreciation is charming if done the right way, and only if it's honest.
7. if you want something arouse in the other person the want for it, and you will get it. (most of the time)
8. don't base friendship on money, power or alcohol
9. be yourself at all times, don't be influenced by other people.
10. smile

en rolig sak hände mig idag vid ett rödlujs på freewayen, såg att någon vinkade till mig i ögonvrån, kollade runt och fick se Tina och hennes mamma i bilen bredvid, stor chans att det händer liksom, vi pratades vid igår, om att vi ska iväg och handla rollerblades, och sen träffar man p henne vid ett random rödljus utanför M-town. Tyckte det var lite rolikgt.

simma, nej jag tror inte det.

Vad gör ni folk en sommardag när det e för varmt för att vara aktiv? Vad gör ni när ni är lediga!?
Det är sån jäkla tur att det är fotboll på TV, för det finns inget hav i närheten, just nu känner jag för att ta cyklen till havet, men som sagt det går ju inte och jag har inget pool kort så jag kan inte gå till poolen, det är långt till sjön, minst 30 minuter och jag vet inte om jag verkligen vill simma där, äckligt vatten. Vi får se, vi får se.
Efter Italien Paraguay matchen ska jag fixa pizza och sen kanske åka till White Rock Lake och cykla runt. Vet faktiskt inte riktigt, svårt att komma på något när man e ledig. Kanske till Hawaiin falls.

sommar lista

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Skåne, sthlm skärgård, sverige överhuvudtaget på sommaren är fantastiskt

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
-  sover bort hela dagen, går ut på kvällen efter att solen gått ner och det är bekvämare väder, tar en tur i någon pool, tittar på soluppgången.

3. Vad lägger du hellst på grillen?
-  Corn on the cob

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- New york en vecka i juli

5. Dina bästa sommarfärger?
- himmelsblå

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Jordgubbar, midsommar och sill

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
-  sommarna i min farmors sommarstuga, eller sommardagarna på kulla berg, fiska kräftor.

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet.

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
kiwi/strawberry sorbet

10. Vart går din drömsemester?
- Australien eller hawaii.


En veckas ledighet

En veckas ledighet, jag vet inte kanske skulle hängt med till San Antonio ändå. Jag har ingen aning om vad jag ska göra hela veckan. Jag borde lägga upp ett schema, som jag ändå inte kommer följa, för jag kan inte göra saker jag planerar. Det jobbigaste med att vara ledig och vilja göra saker är att alla andra jobbar, så man måste hitta på saker själv, vilket iof kan vara skoj, men hur skoj är det att "festa" själv, skit tråkigt. 
Den enda andra personen som jag vet är ledig tar allt på fel sätt och tror att mina spontana, Hey let's go to the lake eller hey let's go to that concert, är för att jag vill spendera tid med honom. När det i själva verket är att han är den enda som är ledig och kan hitta på saker. 
Men men man kanske inte ska festa i en vecka, jag tror inte att ens lever mår så bra efter det, den mår nog inte så bra efter den här helgen ändå så jag borde ta det lungt. Får bli att spela datorspel och sova om dagarna, det är för varmt för att gå ut, anyways.

Stickers

Jag blev mer inspirerad och var och köpte mig stickerpaper till skrivaren.
Knepade ihop lite bilder i Illustrator, ska skrivas ut i morgon och sättas up på passande ställe.
Just den här har text från "Last time I dreamt that somebody loved me" med The Smiths.
Bara ballonger
Fyrkantig robot
Nu har jag en veckas ledighet, och planerar att göra en massa guerilla art. Det ska bli skoj, hoppas det inte regnar.

may be

 

i wish i knew back when i was young, that my mom wasn't trying to embarrass me, but that she merely knew what it all was about.

I was sure I got it all figured out.

I wish i knew that people looking down on me, calling me names, talking behind my back, did it because they didn't know who they were, they didn't know what it was like being yourself, and being proud over it.

They didn't know that by doing what you like, by not caring about what other people think about you, by not being influence by anyone,  is how you live your dreams.  and that is what life is all about.

I see them now, I don't judge them for what they've done, I know one day they will find it too. What I already had found.


Noooo

mensvärk, nooooooo
nu ska jag ta ett bad och sen ska jag titta på mysterious skin.

charming

Oh My Gosh your smile is so fucking amazing it's like the sun like the stars like strawberry popsicles like bubbles like rain on a hot summer day it's so much you, and I like how you always smile when I see you..

Gör din egna "spray chalk" och gör världen vackrare.

Lite längre ner har jag ett inlägg om graffiti och även ett om "sweetart".
Om du känner för att dra dit strå till staken och måla lite egen streetart, utan att vara olaglig kommer här ett recept på "Spraychalk", dvs gatkrits spray.
Vad behövs?
 • Lika delar majsstärkelse och vatten
 • Karamellfärg
 • Sprayflaska
 • Bunke att mixa allt i
 • visp eller gaffel (för att vispa samman allt)
 • alt tratt
Blanda lika delar vatten och majstärkelese i bunken, se till att vispa ihop det så det inte är några klumpar kvar.
Häll i valfri karamellfärg (i mitt fall använde jag mig av svart, det blev dock rött när jag sprejade ut det), och vispa tills det att du fått till önskad färg. Tag fram din sprayflaska, skruva av locket, använde dig av en tratt så går det lättare. Häll ner mixen i sprayflaskan skruva på locket, och bege dig ut och spraya.
I sista bilden har jag använt mig av en stencil och en mindre sprayflaska, sparyflaskan på bilden är bättre om du vill spraya stora ytor. SKAKA NOGA INNAN ANVÄNDNING.
Happy tagging

ha ha lol lol

dålig humor kanske, men jag tyckte det här var rätt roligt.

Get him to the greek

Jag måste ha ätit något dåligt, min mage gör uppror, eller så är det ätit för lite blandat med sovit för lite, i vilket fall är det inte vidare pleasant.
Ska iväg och se Get him to the greek i kväll vid 10 tiden, om jag fortfarande är vaken då.
shysst musik i trailern också av Pop Levi (insert insider skämt här).

Vad tycker du om graffiti?

Jag tycker definitivt att Graffiti lyser upp vardagen, jag har ingen förståelse för varför det byggs gråa betongklumpar som alla ser likadana ut, när naturen i sig själv är färgglad. Grått är som en verklighetsflykt. Graffiti lyser upp allt det gråa. Däremot kan jag vara lite emot att bara tagga, men folk vill väll bli kända eller ökända, det är det männskliga högmodet, det är faktiskt rätt fult, men paste-ups och stickers, och stenciler med politiska budskap är alltid roligt att hitta. Finns tyvärr inte mycket av den varan där jag bor. Hur ser det ut där du bor?
Lite inspiration.

Sweetart

Klicka på bilden för att komma till sweetart.blogg.se
Jag blev ju som sagt värsta inspirerad, så nästa vecka (alltså inte denna) så blir det nog en mssa sweetart, med tanke på att jag har en hel veckas ledighet. Sweet.

Rött hår, igen!

Okay nu har jag tvättat ur håret, och ska sova, men först en bild.
Ha ha nej jag skämta bara, men här är en bild på mitt hår.
Godnatt klockan är mycket (02:00 och jag ska jobba 8-5 imorrn).

kreativiteten spirar

Blev värsta inspirerad av S som messade och sa att han behövde stencils. Synd att man jobbar imorrn, annars skulle man kunna vart kreativare. Gjorde några stenciler till honom iaf. och sprayade lite i min VJ (visual journal).

What am I doing?

För att färga det rött, igen. Jag har haft rött ett tag, eller rosa har de varit de senaste veckorna, dags att bleka och färga om utväxten samt fixa rött istället för rosa, jag gillar inte ens rosa, jag har bara varit för lat för att fixa det. Back in two hours för att visa resultatet.

Dinousar dance

Jag glömde helt ha på mig min T-rex hatt igår. Men skoj hade jag. Jag var ju skit trött till att börja med, men så fort man kommer hem till C, så rycker han upp en för att han e så fucking awesome. Äsch va fan jag lägger upp bilder istället.
det e ju nice jag går för killarna som liknar kändisar ha ha. cuz I can get the real deal.

New York

Inga svar från mina Couchcurfing requests, eller jo två men de kunde inte hosta mig, men jag forstätter söka, jag hittade iof ett rätt bra pris på hotel och flyg tur och retur för 993 dollar. Men jag vet inte om jag vill bo på hotell själv, bor nog faktiskt på hostel istället då. Vi får se hur det går.
Fick även ett nummer av S's kompis angående att gå ut och klubba, (vad heter det). det löser sig alltid.

philosophy

Jag gillar de där momenten när man understår att livet är kort och att tiden springer iväg. sen borde man göra något åt det också, jag hade en sån känsla igår att jag borde kanske göra ngt bättre med mitt liv.
Jag har i och för sig alltd velat studera på college, men jag kanske började lite sent. det är tur att man ser ut som 21. och fortfarande beter sig barnsligt. Jag måste sluta skjuta upp saker jag verkligen vill göra. typ resa mer!
Inte vara rädd för att träffa nya människor, inte bry mig om vad folk tycker, osv osv. Liksom Go with the flow.
Jag måste leva som jag lär.

Barnkalas

Jag är på barnkalas, ah vad gör jag här, gömmer sig. 3 och 5års kalas! Borde bete mig som ett barn och springa skrikande genom huset, men jag känner inte riktigt för det. Blir mest att jag sitter tyst i ett hörn, har nog faktiskt mer gemensamt med barnen än föräldrarna dock, men sen när man är vuxen, förväntar sig föräldrarna att jag ska se efter barnen om jag leker med dem, men det vill jag ju inte, jag vill bara leka. Vad är det för fel på det !

Cooikes

Cookie som frukost, varför hittade jag inte den här i går natt när jag var hungrig?

Nu blev det sent igen

Jag som skulle gå och lägga mig tidig idag. Det blev visst inte av. Hängde med R hem efter hon jobbat klart, var kvar där tills 2 tiden och nu helt plötsligt är klockan halv 5. Jag som skulle titta på en film innan jag somnad, kan ju i och för sig fortfarande göra det, och vakna tidigt och sen sova innan fotboll och födelsedagsfest. Jag ska på Whiskey dinousaur dance party senare idag, så jag har skaffat en hatt i form av en t-rex. Bild på den senare idag.

Frankmusik Complete me

Jag har en svaghet för electropop.
Jag hittade ett bra på album på spotify
Frankmusik - Complete me, som jag måste dela med mig av.
Favorit låten måste vara In Step (här nedan), eller covern på Such Great Heights.
In step är en riktigt Helg låt, vill bara dansa när jag hör den!

Celebrity Crush

My Celebrity Crush!
Joseph Gordon-Levitt
Ser fram emot hans nyaste film med Leonardo DiCaprio och Ellen Page med fler, Inception.
Har enligt IMDB.com premiär i Sverige den 23 Juli.

Vem är din Kändis crush?

Farmville

Kolla vad jag hittade på 7-eleven.
Farmville vatten!
Jag är inget fan av farmville eller andra spel på facebook, men jag var ju tvungen att köpa flaskan för att visa + att det var billigare än det andra vattnet jag tänkte köpa. Det är Limited edition också, så om ett år kan jag sölja det dyrt på ebay.

Yo Gabba Gabba

Jag vet inte om Yo Gabba Gabba har erövrat Sverige, men här i USA är det värsta kultserien trots att den inte sänts på TV allt för länge. Det  började sändas 2007 och är skapad av Christian Jacobs (sångare i Aquabats). Aledningen till att Yo Gabba gabba har blivit så stor är att många "college" studenter och föräldrar har tagit till sig showen, Även musiken i showen är väldigt speciell, många "indieband" har spelat in låtar och vart med i programmet, bland annat MGMT, The Thing Things, The Shins, Sean Kingston, Of Montreal, The Killers med fler.

Kidrobot har även gjort vinyltoys av figurerna i serien.
För mig påminner det lite om hur färgglatt allt var när man var liten.

party in my tummy

Är det inte konstigt, när man jobbar med ungar och verkligen är på på att leka med dem då leker de med sig själv och vill inte ha med mig att göra, men när jag bestämmer mig för att gå och fixa tvätten, läsa en bok, eller något annat, då bestämmer det sig för att nej det var nog inte så skoj att leka ensam jag ska gå och terrorisera Frida istället. Händer varje gång. Det är som att de vet att jag har tid över.

Honey won't you let me in

Det är fan så mycket roligare att leva på natten, när man i skydd av mörkret kan göra lite vad som helst, och det är tyst och lugnt ute.

I mörkret har jag hittat platser i mitt område jag inte skulle hittat dagtid, jag har gjort saker jag skulle åkt fast för om de gjordes på dagen. Jag blir mer kreativ när det är mörkt ute, vågar mer, ser på framtiden ljusare. och framför allt är FREE

Endast på natten, eller när riktigt bra musik spelas infinner sig en känsla av att livet är fantastiskt.
Det brukade vara annorlunda, jag gissar på att jag inte vart med om tillräckligt mycket äventyr på senaste tiden, och att jag har lite blivit fast i vardagen.

 The tallest man on Earth - I won't be found:


dumpad

Jag blev dumpad. Ja inte sådär dumpad av en kille, eller jo det blev jag ju, men dumpad av Roadtripen. Lite tråkigt men jag kommer åka ändå, och spendera hela veckan i New York, och istället för ett fancy 4-star hotel, så tänkte jag Couchsurfa.

För er som inte vet vad couchsurfing är, så är det när man sover på andra människors soffor, alltså helt grattis, och väldigt spännande, har velat göra det ett tag, men aldrig haft tillfället, har en kompis som gjort det, när han var och hälsade på mig för-förra hösten, och även min farbror har gjort det några gånger, har jag för mig. Det är ett väldigt bra sätt att se staden som en inföding gör. Om ni vill veta mer så kolla in http://www.couchsurfing.org/. Så vad jag gör nu är att kolla upp folk i New York och förstäder/omnejd, för att se om jag hittar någon match. Har skickat tre meddelande, förhoppningsvis får man svar från någon.


Dirty Projectors - Cannibal Resource


Bild från: http://www.toothpastefordinner.com/archives/2009/Aug/

Hurry up let's go

Trevligt, jag räknade mina "bug bites" som egentligen är chiggers, har 30 på vänstra benet och 19 på högra, och nu har de börjat klia.

Min roadtrip är i fara, M är dålig på att planera. men han ville han bjuda ut mig i kväll som plåster på såren för att han strula till det. Så om han inte ångrar sig igen, blir det tapas ikväll. Dyrt ska de vara också, han betalar, man måste ju ta fördel av det.
Shout out louds - South America

Dean's list

Var iväg och hälsade på min "grandpa" och hämtade mail från skolan.


Fick en trevlig överraskning när jag öppnade brevet.
Mina betyg var så bra att jag hamnat på Dean's list, dvs jag är en Honor student, och kan söka till Phi Theta Kappaeller någon annan sorts organisation.


Nya hörlurar

Mina kära Koss lurar slutade fungera. eller ja de fungerar fortfarande men bara vänstra örat, så jag köpte mig ett par nya lurar från Zumreed, riktigt snygga är de, jag tog de limegröna, köpte dem från ebay för 19.99 dollar med frakt. Älska ebay.

 

Jag köpte förövrigt spotify premium, med tanke på att man bara kan lyssna utomlands i 14 dagar. Gäller att utnyttja lysnandet nu.

Fast 99 kr per månad är inte mycket om man som jag lyssnar på musik alltid.

 

Men från och med nu är det spara som gäller, så att jag har pengar till "roadtripen"


jag bakar bröd

I en bröd maskin, så typiskt amerikanskt.
och lagar svenska pannkakor.
A sa nyss till J att:
forever is a is a hundred and fifty days.
A sa även att han tyckte att jag var Fantastic.
även J kom med ett bra uttryck:
Frida you're cool and I love you
kan man mer än älska barnen.

riding into the light

Ungefär så här kommer vi köra (klicka för en karta) veckan efter den 2:e juli. 
Nashville
New York
Washington DC
Forth Walton

Tänkte lägga in bilden, men det ville inte fungera.

Jag älskar den här filmen:
Adam, bra soundtrack också, finns på spotify.
Luch Schawatz - gone away.

Jag glömde nämna

Att jag tatuerat mig: The eternal eye, the all seing eye, the eye of Ra - läs mer här
Men det är bara henna tatuering.
Klockan bärjar bli mycket. halv 10, så jag ska gå och dricka te läsa min bok om Jean Michael Basquiat och lyssna på musik. Imorgon är det tisdag och jobb, vilken tur att det är en kort vecka.

Mix cd

Jag är medlem i en klubb på last.fm där vi skickar mixcd:s till varandra sådär varannan månad. Jag älskar att göra mixcd:s och speciellt komma på snygga fodral till dem, hade dock lite bråttom med denna månads, men jag tycker det blev snyggt ändå.

Här är playlisten: (klicka för spotify)

Very Loud Shout Out Louds Nick & Norah's Infinite Playlist 4.05
Down River The Temper Trap Conditions 3.53
Straight Up Luna Guilt By Association (Bonus Track Version) 4.47
Don't Look Back In Anger Devendra Banhart Guilt By Association (Bonus Track Version) 3.52
Finally Moving Pretty Lights Taking Up Your Precious Time 4.38
Brooklyn Sun Salem Al Fakir Ignore This (Bonus Track Version) 3.40
Being A Mockingbird Bobby Long Dirty Pond Songs 4.30
I Think Ur A Contra Vampire Weekend Contra 4.27
Tulips Bloc Party Little Thoughts EP 5.25
Gone, Like You Cosmo Jarvis Sonofabitch 4.43
Blunderbuss Henrik José Henrik Jose 2007 2.24
World Sick Broken Social Scene TSURURADIO Presents... Eileen I'll Hum This Tune Forever Mixtape!!! 6.48
Poetry & Aeroplanes Teitur Poetry & Aeroplanes 3.34
Very Loud - Shout Out Louds
Down River - The Temper Trap
Straight Up - Luna
Don't Look Back In Anger - Devendra Banhart
Finally Moving - Pretty Lights
Brooklyn Sun - Salem Al Fakir
Being A Mockingbird - Bobby Long
I Think Ur A Contra - Vampire Weekend
Tulips - Bloc Party
Gone, Like You - Cosmo Jarvis
Blunderbuss - Henrik José
World Sick - Broken Social Scene
Poetry & Aeroplanes - Teitur


Och här kommer bilderna på fodralet:
Men nu ska jag gå och laga thai tofu curry.

RSS 2.0