Bäh

Jag känner för att roama runt stan, Dallas, mitt i natten, med min kamera, saken är den jag tänker inte göra det själv, mest för att jag inte vet vilka områden man borde undvika + att det är alltid roligare att göra det med någon annan, min polare C ringde och frågade om jag ville komma ner och kolla på några band och ta en drink i Downtown Greenville (dvs nästan downtown Dallas) Ja! men saken är den att jag är så himla trött var vaken hela går natten. borde sova lite och sen sticka ditt.
Borde dricka en massa kaffe för att hålla mig vaken. Jag känner liksom att jag inte vill sitta inne hela helgen. Bah

helgen

Jag skriver på Svenska! Borde gör någon glad som min mor till exempel. Varför på svenska?
Jag har en hel del läsare som inte förstår svenska, varför skulle jag vilja skriva på svenska då? För att det är mycket lättare att skämta på svenska. Jag har inte nått den graden av Engelska än där jag överstätta alla min skämt rakt över och de fortfarande har samma mening och samma slagkraft. Alla mina engelska läsare är på facebook, det som är viktigt kan de läsa där, och vill de verkligen veta så kan de ju faktiskt översätta.

Jag har faktiskt gjort en läxa, känner mig mäkta stolt att jag inte väntade tills måndag kväll, när vi har "lab".
Jag brukar vänta tills sista minuten och göra saker, men jag har sådär 4 olika projekt på G så det känns bättre att beta av dem nu medans jag kan.

Translate: I'm writing in Swedish, because I don't feel like I can translate my jokes and they will have the same meaning that they have in Swedish.
I'm done with one project out of four.

mer fredag

Det snöade innan idag, var lite rädd för att de skulle bli icestorms, men just nu är det bara gräset som är frasigt när man går på det. Jag har som sagt inga planer för ikväll, eftersom alla är hyper om vädret och om att det är isiga vägar, så jag ska bara sitta här och skriva på mitt självpresentations tal till min Speech/Communication class, det kommer bli ett tal med mycket tårar, kan jag tänka mig så här efter att ha sett vad talet ska innehålla.

guidlines:

  • A person you have known that had an impact on your self-perception and an explanation how they did it.
    Den enda personen jag kan tänka på är Gabbi och det var ingen trevlig upplevelse.
  • What was your turning point or milestone in you life? Det hände ju för bara några månader, och trots att det var som att vakna upp på nytt och se mig själv i nya ögon eller rättare saft se varför saker hände mig, så är det ändå rätt sorligt, att de krävdes ett uppbrott med någon som jag brydde mig mycket om. Fast å andra sidan kan jag också introducera Lisa, som var kompis nog att berätta för mig vad hon verkligen tyckte, efter att jag hade skrivit saker jag inte "vågade" säga.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0