Zero

Once you understand that there is nothing in the world to believe in, it is hard to go back to what you once believed in, because it does no longer matter. It is a relief but at the same time somewhat scary.


Once it was all that mattered now it does not matter what I say about it, because it does not exist, and nothing I did for it made sense. It makes sense now, but still it is hidden from me, because it is not something that can be explained by words, nor does what I say matter or make sense to me, but neither did it before.
I am sorry if I write in riddles, but it is a riddle for me to, something I yet can figure out how to put into words.

Not applicable

Jag skickade ett sms innan till en kompis jag inte sett på länge, jag tror inte han kommer svara, mest för att jag frågade honom om en tjänst, och jag inte har umgåtts med honom på länge, jag har inte velat, jag har inte haft känslan av att jag har velat det, så just därför har det inte blivit av, känner fortfarande inte att jag vill umgås, men jag behöver verkligen den där saken jag frågade honom om. Just nu vill jag inte umgås eftersom jag vet att han direkt kommer fråga varför jag inte har pratat med honom sen i september, (fastän jag vet att det var i november och jag spenderade en hel helg med honom under en festival). Det spelar i och för sig ingen roll, the one person jag skulle kunna tänka mig att umgås med är inte tillgänglig, men han frågar i alla fall inte om saker som är onödiga. Ensamhet är inte ensamhet om man vill vara ensam.
Jag har glitter över hela ansiktet. Jag ska redigera film nu.

xmas gift for myself.

My mom send me money for X-mas I bough a bookcase and a TV. I never had my own TV so of course I had to buy a big one, 26" LCD TV, nice it is no connected to my PC and my macbook. :) So now I have a huge screen and when I get my PS2 I will be able to play it in my room without having to stop for violent scenes because there's kids nearby, same with movies. More convenient I guess. :)

 

 

 

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0