memory loss

I was rocking a memory loss earlier today, Jag kunde inte alls komma på vad jag gjorde i går och jag trodde att det var onsdag eller ngt snt. tur att man skriver blogg.

helg

Hade lektion i lördag, Engelska från 1 till 4, gick himla snabbt, rolig lektion faktiskt, läraren berättade att hon använder en annorlunda utlärningsmetod. så vi fick sitta vid youtube och hulu på lektionstid för att hitta en låt att skriva en essay om. Jag kom fram till att jag vill skriva något om Only this moment av Röyksopp eller This is who I am av Salem Al Fakir.

 


 

Resten av Lördagen kände jag mig rätt miserabel hade ont i magen och fortfarande problem med uringvägsinfektion, skulle gått på födelsedags fest, men orkade inte sätta mig i en bil och köra 45 minuter ner till Addison (Dallas).

Blev istället upp hämtade av S.

Vi tittatde på film till tidigt in på morgontimmarna, sov ett par timmar hade brunch och tvingades åka hem. Menssmärtor, förhoppningsvis är det det jag har haft de senaste dagarna, ska dock ringa doktorn i morgon och se om jag kan få en tid nästa vecka, är rädd att det är något med njurarna.

 

 

simple x simple x simple = complex

Jag har liksom inte riktigt tid, mycket att göra, plugga om inte annat, förra terminen var easy, för jag kunde alla ämnena redan, den här terminen blir det nog en del plugg hade en lektion igår torsdags och jag fick verkligen koncentrera mig för att förstå vad läraren pratade om, scripta och nodes och MEL. CG och CGI Computer graphics, sa börjar arbeta med Maya och göra 3D designs samt animera dem, jag har aldrig jobbat i det programmet innan, och inte skrivit skripts heller, men det är en utmaning som måste genomföras. Nu ska jag gå och läsa min bok om introduktion to Maya. So long

 

Förövrigt så ser jag mycket framemot de andra klasserna, Drawing ch Basic Graphic Design, sam English composition.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0