Himmelsblå skor

Jag gillar verkligen inte MFF, men de här skorna var ju riktig fräscha, tyvärr skulle de vara helgerån om jag satte de på mig, HIF:are som jag är.
Kan det inte göra ett par HIF sneakers också, fast jag tror att de får svårt att få till en snygg colorway då, rött och blått är inte lika snyggt och stilrent som vit och himmelsblå.
Alla bilder från Sneakersandstuff där det även går att köpa pjuksen.

:pPppPPPpppP ?

jag förstår mig inte på det "nya" internetfenomenet :pPppPPPpppP. Vad är det? Varför har det dykt upp en massa facebook grupper med :pPppPPPpppP. Är det roliga att det är en :P med en massa PppPPP:n?
Kan någon förklara det här fenomenet för mig?

follow your heart


2 years

 

idag är det två år sen jag komm till texas, det du, jag tänkte inte ens på det hade helt glömt bort det mina världföräldrar påminde mig om det och vi åkte och åt Hibachi. Tur att man firade igår då, och med trevliga vänner också.

 

 

 

Men med tal på något annat, det är ju stabil att köra bil och plötsligt bli sugen att lyssna på Blink 182, jag åkte in till Best Buy och köpte deras Greatest Hits bara för det, det kanske var tur att jag inte var sugen på att köra en porsche eller något sånt, det kunde blivit dyrt, ha ha. Sen åkte jag till Zumies och Vertigo skateshop och köpte 4 par tröjor och ett par shorts, som plåster på såren för att förra veckan var så crappy.

Rockar shortsen och den blåa tröjan just nu.

 

 


ligger ju här och väntar på dig

nu har jag haft en bra kväll/natt..
Suttit på Starbucks till en stor del, och sen vidare mot en bar/resturang precis intill, messade S och tyckte han skulle komma dit, mest för att jag inte hängt med honom på ett tag, och tänka sig han kom faktiskt dit, och vi drack och pratade tills de stängde, ville inte köra hem så han följde mig hem, trevlig pratstund, lättare att ta det spontant med honom, han är inte mycket för att göra upp planer, och jag förstår honom, jag e likadan. Trivs bra i hans sällskap i alla fall.
Får ta och messa han oftare när jag e ute på mina nattliga promenader.
Trevligt att får se han leende igen, det var ett tag sen.

åh nej

Jag börjar förstå hypen över Robert Pattinson nu. Han e fan rätt snygg, fast de där twligiht filmerna, jag kan inte se honom som en vampyr, han är bara ett släkte väldigt vackra människor, med lite nördigt utseende och en dumbass, jag tror jag ska kolla på filmerna igen bara för att han är med, ha ha. Åh nej jag börjar drabbas av att falla för en film karaktär och jag måste döpa om mig över allt till Frida Cullen! ha ha
Jag snodde den här bilden från någon annans blogg, men jag e säker på att hon snott den från eimages.com som har snott den från gettyimages eller ngt snt.
/Frida Cullen

wheelee

idag är det torsdag igen. Jag har tagit ut mina stygn, ätit kyckling och försökt mig på att göra saker med höger arm.
stygn uttagningen gick finemang, kycklingen var ingen bra idé och min högra hand är jätte vek (inte stark).
Jag har spenderat ledig tid på att titta igenom gamla skateboard ads. Jag vill ha en Wheelee konstaterad jag.

natt då

nu ska jag sova..
lite paradox, jag får en ny bräda i morgon, men jag kan inte skatea på 4 veckor... känns inte så nice.
och jag måste gå till tandläkaren, min "fillings" (svenska??) har ramlat ut, andra gången på samma tand, vet inte om de har något att göra med fallet, har inte kunnat öppna käften och känna efter, föränn nu.
så där går väl resten av pengarna jag samlat ihop till resor..
men on the bright side, nej jag vet inte, jo jag ska ta bort stygnen om 4 dar. alltid något.

April 17, 2010

vad ska man skriva det händer inte så mycket jag kan ju liksom inte göra något, bajs bajs...för att uttrycka mig så.
Men jag ska iaf bli upphämtade nu och iväg och kolla på kick ass på bio.. hoppas den e bra.
Bra att få komma ut lite också man blir trött av att sitta hemma hela dagen... som igår, då jag bara sov, men faktiskt blev upphämtad på kvällen och skjutsad till starbucks, det var trevligt. Kan inte köra själv eftersom jag e rädd att jag kommer använda höger armen, men men jag har iaf en massa tid över till att plugga nu.

16/3

försökr få i mig föda... min käke är soar och resten av mitt ansikte också fö den delen. kan inte tugga ordentlig, har tagit smärtstillande så nu ska jag försöka sova ett tag. Blir ingen skola ikväll..

3 stitches for frida

jag söger det rakt iväg det kan hända att det bli lite stavfel i det här inlägget, jag kom ptecid hem från ER emergeny room, efter att ha spenderat större delen av kvällen där. Jag var ut med min bräda för lite crusing, alltså inget downhill eller någotsånt, och jag åkte inte alls fort, jag gissar på att det var det som bev mitt fall, en kant i trottoaren stoppade mig, jag fäll framstupa och slog i hakan i en kant och landade antagligen snett med armen. det kom en massa blod jag blev snurrig, trodde att jag skulle kunna åka hem men efter sådär 5 minuter kom jag på att det nog inte var en bra ide, så jag började ringa runt, mina världfäräldrar svarade int, men min kompis var turligt nog på starbucks ca 1 km borty, så han kom och hämtade mig körde till wahlgreens, jag fick tag i min värdmamma som hjälpte mig att tvätta såret, vid det här tillfället har jag fortfande inte sett hur djupt det är eller var det är, allt jag vet är att det är någonstans på hakan. vi åker hem och de försöker trycka ihop det och sätta plåster på, men det är alldeles för djupy så de ringer till Akuten, (jag har ingen health insurance och e säker på att det kommer bli jättedyrt) men vi åker iaf dit får vänta i 10 min, bra det där med nytt sjukhus.
Sys 3 stygn och röntgas, radial head fracture i min högra arm, och får inte röra den pås¨där 4 veckor. stygnen tas ut om 1 vecka. iblanf har man otur, men det ble inte så dyt som jag förväntade mig, hel kalaset (haha) gick på 485 dollar...
trevlig bild på min haka

Mini Stek

Jag slumpades in på den här bloggen: http://ministekaren.devote.se/ och tyckte den föll mig i smaken.
Den är inte speciellt seriös men faktiskt väldigt humoristisk. så check it out.

adrenalin!

Jag försöker hitta ett ställe där jag inte har skrapsår... inte riktigt så illa är det, men nästan..
ag har vart ute sen jag vaknade och åkt bräda. skoj skoj, hittade lite trevliga backar utan biltrafik som jag provade på, och jag lyckades även sätta en helt perfekt coleman slide idag samt lite andra nice slides.
Tyvärr gick det inte riktigt lika bra i nerförsbacke och jag är glad att jag hade hjälm på mig för jag slog i huvudet rätt ordentlig, skrapade upp knäna, baken, och ryggen, är dock glad åt att det inte gör ont, det svider mest, men det är faktiskt en rätt skön känsla, om det svider vet man att man har gett sitt allt.

Jag provade även mina andra bräda en New old school bräda från Makaha, vad menas med new old school tänker du.. Jo den är nyproducerad men men samma set up och hjul och allt sånt som en gammal bräda från 70-talet. Rätt skön ride, men jag tänkte inte på att hjulen inte greppar lika bra som longboardhjul och körde över en mini liten sten som fick mig att flyga framstupad och skrapa upp magen också. Men som sagt det ska väll svida, så länge de inte gör mig räd för att försöka så är det bra.. Ju mer jag ramlar desto mer vågar jag.

Translate:
I've been out skating since I got up this morning, i found some nice slopes without traffic, that I went down
I even did a perfect Coleman slide and some other slides.
Unfortunately the slides didn't work to good downhill and I'm glad i was wearing a helmet because I hit my head pretty hard, scraped up my knees, my bottom and my back, But at least it does not hurt it only stings.
If it stings you know you've been trying your best, and the more I fall the more I venture.

mahahaha

Jag Ninjastalkar någon... Connecting the dots, alt blir mycket enklare om man kan efternamet på en person. trodde jag.. finns ju fan inget, hur kan man hålla sig helt osynlig i denna värld av avlyssningsytem, och bokförning av folk. "allt finns på nätet" nej verkligen inte.  Jag beundrar hans insatts, nu ska jag bara ta reda på hur han gör.
Nu kommer ni tro att jag är ett crep, men nej det e jag inte.. Jag har stora planer för det här, och sanningen är att han är med på dem. Något om att gör det om du känner så mycket för det.. To hell att jag ska!

excuse excuse excuses

Chips and CoolAid looked really good in the store and for a little while.
I haven't had any sweets or candy or ice cream or dairy products or meat for a week, and today I had ice cream, candy and sweet liquid.. It's Saturday! and i need energy to work on my Flash project, photoshop project, illustrator project, and Indesign project, I'm re-doing them for my portfoilo. I'm going to use that as an excuse for eating all that.

roadtrip conclusion

Last weekend we went on a road-trip as you probably have read already. It was an 8 hour drive up to Lucas, all the way through Oklahoma and half-way through Kansas. We didn't got out from Mckinney until around 6 pm, and got really tired when the time got close to 11, so instead of trying to find somewhere to camp we paid for a hotel room in Rockwell just on the border to Kansas. Next morning we drove the rest of the 5 hours up to Lucas and garden of Eden.
Tourist information in Kansas
Flat land, windy and boring roads for 5 hours.
Outside Garden of Eden
A little guy hiding in the garden
On the way back home to Texas, we stopped in a swedish "town" Lindsborg in Kansas, for camping at Turner falls in Oklahoma, it was great, it's alway nice to wake up as the sun shines outside and birds are singing and also  at winstar to try to win back the money we had spent, no luck there. But at least we had luck with the weather, sunny and warm all weekend long.
Awesome sunsets in Oklahoma
high school or something with cool bleachers
thinking about going swimming.

äta knäckebrösmörgås e gott

Jag skulle egentligen städat eller övat på mitt tal,
men här sitter jag och äter knäckebrödsmackor med prästost, och dricker te, det var längesen man gjorde det, det känns nästan lite nostalgi att göra det.
meningen var att jag skulle ladda upp bilderna från våran roadtrip och skriva lite om hur det var, men det e så mycket mysigare att dricka te äta mackor och fundera över livet i allmänhet.
och jag fick precis några stuido lights. Men nu ska jag fundera vidare om livet i allmänhet. och slänga in åtminstonde en bild från våran trip.
en styck "dali horse" i Lindsborg (som är en stad i kansas grundad av svenska immigranter)

roadtriping

I'm going on a roadtrip with my friend Chris to Lucas, Kansas over the weekend, exciting, I have never been in Kansas! They keep telling me it's really flat, we will have to see. I'm bringing my camera with me.

ow noo

There is no sick-days in school, but there should be. I have had a massive headache today, it started after lunch...
I did not wanted to miss school, but when I feel like not even skating, I don't think driving would be a good idea..

RSS 2.0