And tell you that I landed somewhere


Då var man hemma i Helsingborg, det känns jätte konstigt att vandra omkring där man växt upp och tillbringat 22 år av sitt liv
Först gick jag hem till Wenehed Wallis för att hälsa på, jag har passat de barnen sen de var bäbisar och de har växt så mycket på ett år att man knappt kände igen dem, om de inte var för att de fortfarande har samma röst som när jag lämnade dem för ett år sen skulle jag inte kännit igen dem. Fredrik blev glad av att se mig jag belv glad över att se honom också och det blir Laserdome imorgon med honom, han undrade om jag skulle pka tillbaks och om jag skulle stanna länge i USA, jag har ju planer på det och det känns lite ledsamt att berätta dem för honom.  Men jag kommer ju komma och hälsa på vid högtider om det nu blir så att jag stannar i USA. Jag  fick en sån konstigt känsla av att promenra runt, känslan av att ja jag gillar verkligen den här staden men nej det är inte mitt hem längre, att jag inte riktigt vet vad som är hem, men att jag vet vem jag hör hemma med. Det kanske ändrar sig inom den närmsta veckan, vem vet, men så kändes det idag.

working out


Nu har man väll bränt ett antal kaleorier.. ha ha..
kan ju behövas när man ska sitta på ett flyg i 13 timmar, fan vad drygt.. 
De borde uppfinna transporters.

3 dagar and counting

Håller på med packning och städning just nu, tänker inte ha så mycket med mig har nog mer med mig tillbaks sen.
Det är ju bra i alla fall att man slipper packa saker som tar plats som handuk och toalettartiklar och sånt, har bara en liten väska med mig för att slippa checka in väskan, så det blir inget med "liquid".  Ska dock ha med mig datorn och kameran.

Fick äntligen tillbaks min mobil idag, med en puss som jag fortfarande kan känna på läpparna, Sweet.
Fundera inte för mycket på det. 

3 dagar kvar tills jag lyfter, 4 tills jag landar på Kastrup.Ser fram emot att få träffa familjen och speciellt Milla och katterna, undra om Milla kommer att känna igen mig.

I love this

Jag älskar det här vädret, fantastisk solnedgån och åskväder på ingång, jag var ute och körde, och fick några fina solnedgåns bilder, och åskvädret var precis ovanför mig det var mäktigt. Åskväder här är verkligen åskväder och inte en blixt här och där. Fångade tyvärr inga blixtar på bild.

Igår var också hyfsat trevligt, lite långtråkigt emellan åt, men spännande på sitt sätt.
Måste få tillbaks min telefon känner mig insolerad utan den, jag tappade den i Mr M's bil igår, var och skulle hämta upp den men han hade glömt den hemma, idiot. Ja ja bäst det kanske, jag ska ändå inte ut mer idag, måste sova nu, Åskväder tar på krafterna.Please call the doctor because I am not making any sense

Memorial day idag, jag lovade att jag skulle jobba men sen kom det upp något, nu vill jag inte jobba längre, jag ligger hellre på "beachen" med kompisar och steker, inte ofta man får tillfälle för det.

I wish I was six again

Sorry, Jag har inte haft tid att skriva något, jag har haft så mycket att göra, har fortfarande mycket att göra, jag bara skjuter på det. Det är Memorial Weekend nu, vilket betyder lång helg, 3 dagar, idag ska jag på neighborhood party och sen är det väl någon fri konsert. Jag måste städa börjar kolla lite vad jag ska ha med mig på min trip, och sen försöka att inte göra en massa saker i veckan eftersom jag inte har några pengar. 

Eftersom det var min mamma som tvingade mig hem så borde hon betala för visumansökan, efter som jag måste göra det igen. Okay jag vill ha den avgiften i födelsedagspresent, jag ville egentlige ha något annat men nu eftersom jag inte har några pengar får jag väll önska mig det. Skit. 


gratis bil, ja tack!

Jag försökte vinna en gratis (efter alla taxes är betalda) bil idag, jag vann inte, men kvinnan som la ner sin entry? efter oss vann, Ja jag åkte dit med Mr M. Efter glass (en jäkligt stor glass för den delen också, men jag har ätit glass tre dagar i rad jag borde klara mig). Såg Night at the museum the battle of smithsonia (jag vet inte ens om det stavas så), den cracked me up, väldigt rolig film, om den kommit ut i sverige, vilket jag tror den gjort så gå och se den, nu ska jag sova imorrn ska jag antagligen ut till Mallen och sen hänga lite me Michele. Men vi får se. 
Godnatt

Hear me out

jag har tagit lite bilder denna veckan, men jag lägger inte upp dem här (de är för många) gå till min Flickr account istället. 
http://www.flickr.com/photos/78847071@N00/


"so listen up the sun hasn't set"

I don't believe in moving backwards

Jag möte intressanta människor idag, först en tjej i lekparken som kunde prata svenska och hade hela sin familj i Sverige, 
Sedan våran granne som jag aldrig riktigt pratat med innan, han sa en mycket tänkvärd mening; Han berättade för mig att han hade bott i L.A och älskade den staden och sedan flyttat till Las Vegas, men att Las Vegas inte var en bra stad att raise kids in, så jag frågade varför han inte flyttat tillbaks till LA men då yttrade orden; I don't believe in moving backwards, som fick mig att instant gilla honom.
Förstår ni nu varför jag inte kan flytta tillbaks till Sverige, det kommer att bli som att flytta tillbaks tiden 2 år, jag kommer ha samma gamla tråkiga jobb som jag inte ens gillar, antagligen bo i samma gamla rum med tjatande föräldrar. Nej det är en ny tid som börjar nu, och jag ska gå efter hans motto: No more moving backwards.Rush Hour

It's rush hour today, det där är en metafor. för vad kan du nog klura ut själv. 2 hela timmar tills jag kan ta bilen och försöka överkomma rusningstrafiken.Jag vet att en hel vecka för mig själv (om jag inte hänger med norskarna och tyskarna) väntar, Sara har besök, och Alp sticker till L.A till helgen. Men det är mindre än två veckor kvar tills jag åker till Sverige. 
Jag kollade upp körkortsregler, det verkar som att man bara kan köra på utländskt körkort om man är stryckt från bokföringen, shit också, fast man kan väll spela på att man är amerikanare, det borde inte vara så svårt. 
Sjuka regler, det är säkert bara för att VV vill  tjäna pengar.. alla är så snåla.bad


Årets första dopp togs i dag eller i kväll, det var kallt, men inte lika kallt som svensk sommarvärme i havet, det där var en underligt uppbyggd mening. Det var varmare än vad havsvattnet är i Sverige under sommaren. Fast det här var i en pool, eftersom det inte finns något hav i närheten, och jag inte hittat någon sjö värd att bada i än.
Mitt braiga självförtoende höll sig tyvärr inte hela dagen, trodde inte det skulle göra det heller, det håller sig mest uppe när det är helg och jag gör en massa saker.

Det är inte över tills det är över

Jag har så sjukt bra självförtroende just nu! Throw anything my way and I'll fight it (off)


Adventure land

Spenderade dagen med Sara.
Först en till frukost på DD, sedan ut och spela Mingolf, för att vädret var så bra, Adventure Land i Plano, typ vanliga mingolf banor bland en massa plastdjur, Sara vann tyvärr, men inte med så mycket 59 mot 51. Efter det stack vi till the village at legacy, eller jag vet inte vad det heter, men ett fancy shopping och bostatdskomplex, köpte glass på Cold Stone (såklart) och la oss ner i gräset vid en lite damm, det luktade inte gott där. Efter ett tag kom en ful kille i bar överkropp fram och undrade varför vi låg i gräset när vi kunde ligga vid poolen, så han vissade oss poolen och dissade oss sen, eller så kanske det var vi som dissade honom, jag vet inte, men vi låg vid poolen ett tag, jag i jeans och svart tröja, verkligen jättebra poolkläder, innan vi bestämde oss för att åka och köpa swimwear, så det bar av till Outlet mallen och jag fick faktiskt tag på en snygg bikiniöverdel och ett par snygga svarta "badshorts". Kan vara bra att ha nu när man har en pool att hänga vid.
Efter det käkade vi pizza hut och flummade utanför target innan vi bestämde oss för att åka och spela biljard på mainevent, som förövrigt var skit dyrt så vi sket i det.Phaser set to stun

Stardate: 61840.2


Jobbat, eller jobbar fortfarande, mina hostparents har bröllopsdag typ 10 årig eller något sånt idag, så här sitter jag, Barnen sover och jag har varit uppe sen klockan 9 i morse. Åt frukost på Dunkin Donuts vid 11 tiden, åkte till Hobby Lobby och köpte en väska jag ska trycka ett citat på, tror jag ska gå med: Eat, drink and be merry, because tomorrow we will die, ett Dave Matthews Band citat, men det stämmer bra in på livet. Efter Hobby Lobby stack vi, (Alp och jag) till Bion och kollade på Star Trek, Phaser set to stun, It was AWESOME, och Spock är handsome. och den är deffenitivt värd att se igen. Så jag ska satsa på att se den nästa helg igen eller någon gång i veckan kanske. Som sagt jag sitter och väntar på att värdföräldrarna ska komma hem, så man kanske kan sticka iväg på det där pyjamaspartyt, om det nu inte blir försent. Fast nu fick jag sms om att det var inställt, det var ju synd.

Angels and Demons

Så fick man något gjort den här kvällen också, jag kom precis hem från Bian, var och såg Angels & Demons med Sara, med vissa avbrott av ett par kyssandes undgomar bredvid sara och meddelande från Mr M, (han får ha de smeknamnet från och med nu). Sluta smsa mig, och ge mig falska förhoppningar, jag kan ju liksom inte ignorera det.
Filmen var rätt spännande men lite för lång och nu är jag hungrig och ska sova, måste till posten i morgon och skicka det där brevet med DS-2019 typ over night, vill gärna ha tillbaks det innan jag åker , som sagt. Godnatt tror jag

Ja jag kan köra bil! ha haThere's absolutely nothing wrong with you

Jag kom på att tänka på en replik från Garden State.

You know that point in your life when you realize the house you grew up in isn't really your home anymore? All of a sudden even though you have some place where you put your shit, that idea of home is gone. 

Precis så känner jag mig just nu. Jag har två ställen att samla all min skit, men vilket ställe kommer jag kalla för hem? Jag kanske stannar här jätte länge, det är planen just nu, men jag har en massa skit hos mina föräldrar i Sverige. Men det känns inte som hemma. Det känns som att jag är en nomad och den enda säkra hamnen försvann från min karta. Ja han kändes som en säker plats i stormen. Han kändes som kompassen som skulle leda mig rätt. Jag kan säkert fortfarande hitta rätt men utan kompass kommer jag irra runt och den här stormen kanske drar ner mig i djupet.


You'll see one day when you move out it just sort of happens one day and it's gone. You feel like you can never get it back. It's like you feel homesick for a place that doesn't even exist. Maybe it's like this rite of passage, you know. You won't ever have this feeling again until you create a new idea of home for yourself, you know, for your kids, for the family you start, it's like a cycle or something. I don't know, but I miss the idea of it, you know. Maybe that's all family really is. A group of people that miss the same imaginary place

två veckor.


Nu börjar det bli sommar, det har slutat regna i alla fall det regnade nästan konstant mellan 27 april (ja jag kommer tyvärr alldeles för bra ihåg den dagen) tills den 10 maj ungefär. Det regnade iof lite natten mellan onsdag och torsdag. Men både igår och idag har det varit kanon väder, och solen bränner riktigt mycket, vi var ute idag på morgonen tills man började känna att solen tog för mycket, då gick vi in igen.
Sara frågade mig om jag ville ut och supa, det kändes som en bra idé i förgår och igår, men idag känner jag mig inte speciellt sugen på det, jag vill inte göra något jag kommer ångra, som förra fredagen. Det är mycket bättre när man inte kommer ihåg vad man gör. Fast jag vet inte ritkigt vad annars man kan göra på en fredag?
Imorgon kväll ska jag sitta barnvakt vilket är lite synd eftersom det har pajamas-party på "saras college" det skule va skoj att gå på, men man kanske hinner gå på det också. Jag vet inte hur länge jag sitter barnvakt. 

Min 4-åring sa något väldigt bra idag:
love is a kiss
love is a hug too
and I love you is love
and fun is love 
and i'm having fun with you
boing boing
that is fun and that's love too
I think I know something else that is love, it is listening, that is love too

så söt!

De senaste två veckorna har kännts som två månader, och nu är det två veckor kvar tills jag åker. de kommer väl också kännas som två månader, men jag hoppas verkligen inte det.
Jag har glömt skicka in mitt DS-2019 till Cultural Care för påskrivelse, det suger lite, måste skicka over-night vill helst inte åka utan det, skulle kanske tänkte på det tidigare.

Dags att tänka på solkräm

Jag har bränt mina knän, de är väldigt röda. satt ute i solen ett tag på eftermiddagen, och konstigt nog var det bara knäna och nacken som blev röd/a.
Kom precis hem från en kväll solandes i parken och bowling.
Det var trevligt att få lite perspektiv på saker och få annat att tänka på, ända sen igår (vänta det är bara en dag) har jag känt som jag kände två veckor sen, den där känslan att man bara vill krypa under täcket och ligga där och vänta ut allt.
Jag tror att det är för att jag vet att jag bara kommer få en chans att säga något och att jag på något sätt tror att jag kommer att schabbla bort den och att det antaglien inte gör någon skillnad. Därför borde jag ha en backup plan, typ skriva ner alla känslor i ett brev och låta honom läsa det.

Ser glad ut på utsidan, mår dålig på insidan, för allt jag tänker är, fan vad skoj det skulle vara om han var med.


det kommer bli all right

Jag ringde ett samtal idag som jag skjutit på en del, eller kanske inte skjutit på, men liksom velat samla ihop mig till,
jag tror jag lätt rätt ihopsamlad i telefonen, men sen tänkte jag efter, när han ringt tillbaks att jag kanske inte alls är samlad att jag bara lurar mig själv att jag är.  Men Jag har en hel vecka på mig att samla ihop mina tankar, fast jag vet ju redan hur jag känner, det är bara så synd att jag inte riktigt kan få ut det med ord. Och att det antagligen inte spelar någon roll. Och att jag nu har en hel vecka på mig att komma på dumma ursäkter och allt möjligt som kan gå fel.  "love is trusting them enough to tell them everything about yourself, including the things you might be ashamed of, love is feeling comfortable and safe with someone, but still getting weak knees when they walk into a room and smile at you." - Gerard Way

Om jag ...

Idag hade jag cravings efter glass hela dagen så efter att jag slutat så åkte jag och hämtade upp Alp och vi åkte till Cold Stone, det måste ha världens godaste glass där, det mixar glass med en massa ingredienser på en kall stenskiva, jag vet inte riktigt hur man ska förklara det, men deras glass är i alla fall hundra gånger bättre än Ben & Jerry's som alla är så hyper över hemma. (jag tror folk är hyper över det, bara för att det är amerikansk glass, folk är överdrivet hyper över allt som kommer från Amerikat). Efter Cold Stone stack vi till Best Buy och spelade Rock Band och sen hittade vi ett övergivit Traintrack vid highwayen, odd ställe, så vi tog lite roliga bilder.

dagens kanske borde göras om 12 timmar

dagens vill ha: en trevlig dröm
dagens klädsel: jeans.ninja tröjan
dagens smink: inget
dagens frisyr: smutsigt hår
dagens låt: All we are - matt nathanson
dagens planer: sova, jobba
dagens saknad: han
dagens roligt: http://www.youtube.com/watch?v=yR0lWICH3rY
dagens jobbigt: att klockan är 12:07 am och jag inte är trött
dagens misslyckande: inget än så länge
dagens drog: Musik
dagens lovely: får jag återkomma?
dagens not-so-lovely: för pigg
dagens humör: Helt okej
dagens citat: It's hard to change the way you lose if you think you never won
dagens success: borstat tänderna i alla fall
dagens man: ja inte är det du
dagens kvinna: myself


spännande kväll


Exakt 24 timmar sen mitt förra inlägg. bara så ni vet.
Nej jag skriver inte på engelska mer, för de jag skrev på engelska för, läser ändå inte bloggen mer, varför ska jag skriva på engleska då.
I alla fall.
Det var en händelserik kväll, dagen var kanske inte så händelserik, mest det vanliga, började klockan 8 vilket känns som sovmorgon efter som jag har börjat halv 8 de senaste 3 veckorna och mitt alarm alltid går igång klockan 7, eller rättare sagt min musik, det är bästa sättet att vakna. Vi lekte med play-doh idag i 3 timmar ha ha, lång tid, tiden bara ran iväg liksom, mina ungar gillar att vara kreativa, och jag gillar att vara kreativ så det är ju bra. Det är lite tråkigt att vädret är så dåligt, det är inte det att det är kallt men det är mulet hela tiden och man vet inte om det ska börjar regna, man vill ju helst inte vara ute om det börjar ösregna helt plöstligt. Men det är varmt i alla fall idag var det 30 grader men rätt blåsigt.
Alex och jag bakade smulpaj medans Jazzy sov, den blev riktigt god, Alex är bra på det där med att baka.
Efter att jag slutade, klockan halv 5, pluggade jag lite engelska till THEA testet som man måste ta om man vill studera på college, jag borde studera Matematiken, för engelskan är jag väldigt säker på att jag kommer klara, matten däremot har jag absolut ingen clue om.
Tog en ofrivillig nap med boken på magen i 1 timme och sen ringde Clara och frågade om jag vill komma till Frozen Java, så jag begav mig dit vid 8 tiden, Väldigt intressant bilresa faktiskt, för det första var tanken nästan helt slut så det var spännande att se om man skulle klara sig till bensinstationen, det var precis, ha ha. sen vid Gaylord (ja gatan heter så), var trafikljusen sönder så det stod en massa poliser och guidade trafiken, jag skulle ju kanske tagit bild på det, kunde nog blivit intressanta bilder.
Jag kom i alla fall fram till frozen java, och hängde där ett bra tag, till sådär halv 11. Trevligt :)Och nu kan jag inte sova för att jag tog den där napen.

Föresten mamma jag kommer inte alls hem den 30:e jag kommer hem på söndagen 31:e? Men samma tid.

$ 82.000 interesting monday btw

Vart ute en sväng in till Dowtown eller nästan downtown Dallas.
Hade ett möte att gå på, På The Art Institute of Dallas, Jag gillade verkligen det jag såg där, och jag önskar inerligt att jag hade de 82.000 dollar det kommer att kosta att få en masters degree i Graphic Design där, tyvärr har jag nog inte råd med det, CSN kan man ju glömma, det täcker inte ens halva utbildningen.  644 790,50 kr, spela på triss kanske? Mamma kan du vinna en miljon och satsa det på min utbildning? Nej men allvarligt talat vart ska jag få så mycket pengar ifrån, jag får helt enkelt kolla in fler program. 
För ett akademisk år, (hela utbildningen är tre år) ska man betala 20.475 dollar det är lika med sådär 161 001 kr, från csn får man max 58 773 men hej kan jag få dubbla studielån? hur fan har folk råd? 

Jag gillar verkligen storleken på skolan, att man i varje klass är max 25 personer, vilket betyder att man verkligen får den tiden med lärarna man behöver, lär sig mer osv. Sen har den här skolan en hög procentandel som verkligen får jobb direkt efter att de utexaminerat, 97,3 % och alla kurser man läser, inte massa tråkiga saker som matte och sånt, man läser faktiskt bara en matematik klass, två Writing, en Psychology och en social psychology så all in all 5 kurser som inte tillhör själva Graphic Design programmet. + att man har internship och jobbar på sin portfoilo från det att man börjar första året tills man slutar, så man har hela tiden något att vissa upp för klienter. 

crowdsurfing

Sara crowdsurfarDen här helgen kan mycket väll vara den mest upptagna och roligaste helgen på länge
Kom precis hem från mitt söndags äventyr, börjarde med att skjutsa min kompis till stationen i Plano, åkte hem duschade och sånt, åkte iväg till outlet mallen för att träffa sara och lämna hennes mobil som jag råkade få med mig igår.
Vi käkade "frukost" på Starbucks, hängde där ett tag, och sen åkte vi för att träffa norskarna på mallen, såg Ghost of past girlfriends, käkade åkte till strike, och spelade guitar hero, biljard och sen bowling. Imorgon är det möte på en skola, ja jag har skrvit om det innan. får se hur det går. Man kanske ska studera till nurse istället de får sjukt bra betalt här. 

Och ja jag vet jag glömde skriva om snabbmats kedjor men jag hade så mycket att göra hela helgen.
Men som sagt ät inte på Jack in the box för deras mat suger, eller på sonic, fast sonic har iof bra sodas.


A good... that's great

A good night sleep that's what I need. anyway the conclusion of this weekend.


Fredag hade jag som mycket fritid att jag inte visste vad jag skulle göra med mig själv. så jag ringt runt för att hitta ett party eller något, och Sara var upp för att gå till plusch, så jag gick till hennes hus, jag köpte något att dricka först och åkte till mallen, ha ha .. Vi började dricka och spela dumma kortspel, och sedan runt 11:00 tog taxin oss ner till klubben, där vi hade en jäkla bra kväll, dansande innan vi träffade några engelsmän, vi borde hålla oss till amerikanska killar, för att få ut något av det hela, typ Parties och sånt, IDK. 
Engelsmännen var för övrigt jävla skitstövlar men vi gick inte hem förrän 5 på morgonen. och vi var tvungna att vara upp till 11, eftersom vi skulle på och var tvungen att åka till M-town först. 

Körde hem hade en dusch och en huvudvärks tablett och sedan åkte jag till Plano för att plocka upp min kompis som jag lovade att gå med, kom dit i god tid för att se The Red Jump Apparatus, de var häftigt även om jag känner till en låt av dem. Bandet jag väntade på var Taking back Sunday och Blue October. Så vi gick runt och lyssnade från distans och köpte saker. Stod i kö för att få min The Used album signerat, men kön var låååång och de signerade bara i 30 minuter så jag han aldrig fram. Vi försökte smitta in till "piten" och sista låten av Taking back sunday kom jag in men Val hamnade på andra sidan stängslet så jag kände mig lite som en dålig kompis där ett tag, men jag moshade och och dansade till shinedown som förövrigt är jätte dåliga.. ha ha. Sen försökte jag hitta Sara men det fanns alldeles för många människor med blont hår. Så efter Shinedowns spelning jag gick tillbaka till min plats, för att se Papa Roach spela, de hade en del bra låtar, och publiken blev galen. 
Vi missade The Used, Men till Blue Octobers spelning kom både Sara och jag kom tillbaka in i piten, och Jag crowdsurfade (det var förövrigt den bästa känslan jag kännt på länge! det ska göras om) även Sara crowdsurfade till en riktigt långsam sång hah, Efter det gick vi eller rättare sagt jag och ställde mig i kän till Blue Octobers signering och ja denna gången fick jag faktiskt täffa dem och fick mitt album signerat.
 
Vi fick ett samtal från Ben om en fest, så vi lämnade Edgefest och körde som galningar, och tyvärr hamnade Sara framför en polis och vi tappade bort henne, jag hade även hennes telefon, och festen var skittråkig så vi lämnade den rätt snabbt.

Yes and btw:
Ät inte på Jack in the box deras mat suger! Han var rätt!we're good we're awesome we're great


Har aboslut inte lust att åka på Edgefest, men va fan jag måste ju nu när jag betalat dyra pengar och lovat min polare.
jag har lite halvt huvudvärk. I will write more when I get back in like 12 hours

We are smug

www.wearesmug.com

I just want to share this free download of the album we are smug, it's a side project from Darren Hayes with his co writer and collaborator Robert Conley. Get it while you can, Free is good.

This is design too, and it needs to be changed.Awesome day, except for the rain and not having anything to do right now, well it's still awesome
I got a call today from the Art Institute of Dallas, It's not that big of a deal, but I'm going there on Monday to check out their facility and talk to someone about the program and why I want to study there. 
See I want to study Graphic Design, it's something I always wanted to study, that or Industrial design, which is basically the same, or maybe not, but it's in the same field. So I really really want to study at this school, because from what I've heard it's a really good school, but then again it's really exepensive and I don't know how much financial aid I can get from CSN. 

I still haven't got the tickets for Edgefest, because My card has an extra security code that I can't seem to remember, which suck, so I can't order things online until I remember the code. I need the tickets now, because otherwise I'll be all nervous that they will sell out. and now I can't find tickets oh now that sucks, I guess I'll have to go for the super expensive.

I take the blue ones every time

Is a wish to not know about reality. But I guess it could refer to the matrix. but it's a little of the same is it not? Maybe I should just take the red one for once. Maybe wonderland is a lot better?


blah blah blah and then it said a lot of things here, that no one really needs to know about.. because it doesn't matter.
The weeks can't go fast enough, right now I wouldn't mind being in HBG, just to get by you know, I guess it would be easier to keep my thoughts on other things there. 

Mom I'm sorry I don't answer when you call, I'll be home 1:20 pm on Saturday 30th of May. Come pick me up please! Well I know you will, but it would be nice if you brought the car, I'll probably have lots of luggage. and I could try to drive.

I need to sleep early today. Like right now, Too tired to do anything really. Night

Sometime the heart does things the brain know is a bad idea

I made a bad decision this weekend, I tried to bleach my hair, I look like white trash now, I don't want to look like white trash.
I need to do something about it, maybe dye it red, or maybe I'll just go back to brown. I guess I was trying to cut a leg off, you know like if I change something about myself it will be easier to get by.

"I woke up from a dream I had, I dreamt that I knew how to fly". No I did not, I dreamt I was living a month from now in the past. I was in a car just driving around and someone pointed out place from my past, and there was a song playing on the radio, it became my favourit song and when I woke up, I woke up to that song. It was a happy dream, it was a dream telling me things will be alright. 


identity crisis

Magical but tragical

Sunday, this week felt like a month. I never been trough such a long week before.
Someone said what doesn't kill you makes you stronger. but I'm barely hanging in there, emotionally, 
Wait I actually feel really good.


Album of the week - Foiled by Blue October.
I didn't know they're from Texas, but they were actually formed in Houston in 1995.
Their songs are deep and deal with subject matter such as drug addiction, love and self hate,
They mix pop and hard rock with a grunge beat and have been compared to Roger Daltrey, Pink Floyd and Nirvana.

Foiled is the fourth album by the band but most of the songs on there are older songs.
What I like about this album is that even though the songs are so deep and they deal with mostly heartbreak and alcohol addiction and everything that comes with that, there is something in them that makes you happy and keeps your head above the surface (no pun intended).
How the songs order is on the cd is like a story it's starts out with the song, You make me smile, which is about how hard it is to express feelings for someone you like, and now he's stuck in these thoughts and they're neverending. I'm not going to write about all the songs here, but the last song  18th floor balcony is the most perfect lovesong ever, it's like he found his love and he just telling her how much he loves her, and how he finally has found peace.

But my favorit song on the album is Congratulation which features guest vocals by Imogen Heap.
This whole album is about love, not being able to cope, learning how to deal with it, getting past it, getting better, and finally finding love again, you know there's people out there that's been through this, and wrote those songs for you so that you don't have to feel alone.

How to be...

Ja jag vet det har varit lördag och jag borde skriva det jag gjort de två senaste lördagarna, men mår inte speciellt bra nu. 
Så nästa lördag om jag mår bättre. Jag lovar

Private Caller

No, I hate private callers, I got a call yesterday, that I didn't take, simply becauce I didn't heard the phone, or well I heard something byt though it was my music, so I was like well I'm just going to check the number, can't be anything important, but it was Private ID, never happened before, and it bugs me, ha ha I want to know who called and didn't say anything on my clever voice mail. 
Anyway I went out today after dinner. it was fun. we didn't do much drove around and went to a movie. 
Now i'm going back to my games, Left 4 dead and Sim city, playing them both at the same time, I love my computer. 

Gris influensaMycket prat överallt faktiskt om den där svin influensan, här i Texas har alla skolor i Forth Worth stängt, för att en 23 månaders baby avled av influensan i veckan. lite läskigt faktiskt att det händer, just nu är det ungefär 20 pers i Dallas Ft. Worth Metroplex områd som insjuknat.
I Sverige brukar det ju varna för en massa sjukdomar, men det är aldrig något som bryter ut.
Som tur är, går inte mina barn i skolan, så förhoppningsvis slipper vi oroa oss allt för mycket. så länge vi stannar hemma klara vi oss nog. Lite tråkigt bara att man inte riktigt vet om man vill gå ut och socalisera sig med andra folk, man vet ju inte, det överförs ju som vilken influensa som helst alltså luftvägen, och det är ju inte precis så att man kans se vem som har det + att det är pollensäsong nu de flesta går runt och är lite småsnuviga och hostar och nyser.

As long as the swineflu does not cancel it.

mhmmm, I got some messed up humor, but it's all good. you have been warned.
 
It's good a thing,to have things to look foward to.
Like tomorrow, but I'm not sure, if it's raining I might not go, I'm going to see Dave Matthews Band at the Smirnoff Center in downtown Dallas, but it's an outdoor concert and the weather does not look to promising, so maybe I'll just go to the mall for the opening of the Vertigo skateshop and enjoy a free concert with the secret handshake!
But what I know is that I'm going to Edgefest on May 9, whether it's raining or not.
There's so many great bands playing, like Anberlin, Taking Back Sunday, Blue October, 311 and Korn among others.
The tickets are kind of expensive, $49.50 if you want to be on the floor and mosh, because that's what I need right now I need to mosh all my angry feelings away. Maybe I should go alone, I don't think the friends I invited are any good moshers I don't even think they know what it means.Afraid of the dark?

RSS 2.0