mördarmygg

Jag har blivit sönderbiten av hungriga mördarmyggor, enda sen förra fredagen har det ploppat upp en massa bett överallt på min överkropp och kliar något förfärligt, börjar man klia på dem går det inte att sluta förän man kliat sönder huden, så nu går jag runt med blåmärken och uppkliad bett. Inte vidare bra.

Idag var jag på skolan jag ska studera på, det kunde inte hjälpa mig med visum så nära inpå höst terminen, så vad jag får gör är att åka tillbaks till sverige i mitten av november åka upp till stockholm igen och fixa F-1 visum, för att sedan åka tillbaks lagom tills vårterminen börjar. De goda nyheterna var att de jag vill studera går att studera på kvällstid och att jag inte alls behlver ta 6 klasser per "semester" utan bara 3 eller 4 stycken. 

should I stay or should i go?

Hela förra veckan, hade jag ingen bil, vilket betyde att jag var fast med mig själv i mitt rum, med mina böcker och mina tankar. Vet inte om det var en bra idé, men det var det nog, jag fick tänka på en massa saker, som det här med att stanna kvar här, jag fick en känsla av att jag inte skulle vara här alls, det var en väldigt stark känsla, som inte riktigt kan beskrivas.
Kanske den beror på att jag är rätt uttråkad av att bara vara fast i det här huset hela dagarna, det kommer ju förhoppningsvis förändras till hösten, det konstiga var att även om den här känslan var så stark så fick jag totalt emotional meltdown efteråt och grät i timmar för att jag verkligen inte vill lämna det här.
Ja saker kan ju inte stanna desamma för alltid, jag vill inte lämna alla kompisar, som ändå kommer lämna mig.
Så vad jag borde göra är att sätta mig ner och skriva upp för och nackdelar med att stanna kvar, eller att åka tillbaks till Sverige. Jag tror jag har en 25-års kris. Jag borde bo i en lägenhet var klar med mina studier och ha ett fast arbete, men jag har inte det, jag borde va gift och skaffa villa, vovve och volvo (nej kanske inte riktigt så illa), men you get the point. 

I alla fall, min helg har varit trevlig, även fast jag har ont om pengar.
I fredags åkte Michele, Arina och jag till superpages center och såg The Fray och Jack's Mannequin, det var Micheles födelsedag. Igår (Lördag) hade jag först skola från 9 till 12, (segt att gå upp), sen stack vi till CrazyBob och kollade Confession of a shopaholic (yes i am one), vid 4 tiden åkte vi iväg till en Shooting range, och provade på att skjuta med en massa olika vapen (typ sig sauer, glock 4, och några coola western pistoler) Jag har så mycket mer respekt för vapen nu. Senare på kvällen åkte jag hem till Ben och Kendra, drack öl (ha ha vuxenpoäng) och spelade jungle speed och hängde med Matt.Can't you see that all that stuff's a sideshow


Let go jump in what are you waiting for.
Life is so much more than it's set up to be.


Life is like a river, even though it looks like it's the same river, the same water floating by, day in and day out, it's always new water it's a new river every day. So is life, it might look like every day is the same, but it's always a new life. But as the water in the river can be still in the deper holes and shallow rapids, life for those that get stuck in not seeing with new eyes everyday, get stuck to the same pattern, stuck in the mainstream of the river, the mainstream of their lives, when all they have to do is take a leap and be aware of the greatness of their life.

If you live a new day with your eyes and mind from yesterday, you will not live in the moment, you will live in the past.

"Todays people seen through yesterday's eyes will swing you out of the mainstream of the river of life into an eddying swirl of stagnation. See your partner in life, all people as totally "new" in the moment of contact. In this way you may live confined to one area, yet flowing swiftly in the fresh current." - Micahel J. Roads

I think this song explains the  problem of letting go. or the though of that letting go will let you live a much better life than what you expect. You don't have to know the answers to all your questions. Drink up, baby, down
Are you in or are you out?
Leave your things behind
Cause it's all going off without you
Excuse me, too busy
You're writing your tragedy
These mishaps
You bubble wrap
When you've no idea what you're like

So let go, let go
Jump in
Oh well, whatcha waiting for?
It's alright
Cause there's beauty in the breakdown

So let go, let go
Just get in
Oh, it's so amazing here
It's alright
Cause there's beauty in the breakdown

It gains the more it gives
And it rises with the fall
So hand me that remote
Can't you see that all that stuff's a sideshow?
Such boundless pleasure
We've no time for later now
You can't await your own arrival
You have twenty seconds to comply

So let go, let go
Jump in
Oh well, whatcha waiting for?
It's alright
Cause there's beauty in the breakdown

So let go, let go
Just get in
Oh, it's so amazing here
It's alright
Cause there's beauty in the breakdown

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0