mördarmygg

Jag har blivit sönderbiten av hungriga mördarmyggor, enda sen förra fredagen har det ploppat upp en massa bett överallt på min överkropp och kliar något förfärligt, börjar man klia på dem går det inte att sluta förän man kliat sönder huden, så nu går jag runt med blåmärken och uppkliad bett. Inte vidare bra.

Idag var jag på skolan jag ska studera på, det kunde inte hjälpa mig med visum så nära inpå höst terminen, så vad jag får gör är att åka tillbaks till sverige i mitten av november åka upp till stockholm igen och fixa F-1 visum, för att sedan åka tillbaks lagom tills vårterminen börjar. De goda nyheterna var att de jag vill studera går att studera på kvällstid och att jag inte alls behlver ta 6 klasser per "semester" utan bara 3 eller 4 stycken. 


should I stay or should i go?

Hela förra veckan, hade jag ingen bil, vilket betyde att jag var fast med mig själv i mitt rum, med mina böcker och mina tankar. Vet inte om det var en bra idé, men det var det nog, jag fick tänka på en massa saker, som det här med att stanna kvar här, jag fick en känsla av att jag inte skulle vara här alls, det var en väldigt stark känsla, som inte riktigt kan beskrivas.
Kanske den beror på att jag är rätt uttråkad av att bara vara fast i det här huset hela dagarna, det kommer ju förhoppningsvis förändras till hösten, det konstiga var att även om den här känslan var så stark så fick jag totalt emotional meltdown efteråt och grät i timmar för att jag verkligen inte vill lämna det här.
Ja saker kan ju inte stanna desamma för alltid, jag vill inte lämna alla kompisar, som ändå kommer lämna mig.
Så vad jag borde göra är att sätta mig ner och skriva upp för och nackdelar med att stanna kvar, eller att åka tillbaks till Sverige. Jag tror jag har en 25-års kris. Jag borde bo i en lägenhet var klar med mina studier och ha ett fast arbete, men jag har inte det, jag borde va gift och skaffa villa, vovve och volvo (nej kanske inte riktigt så illa), men you get the point. 

I alla fall, min helg har varit trevlig, även fast jag har ont om pengar.
I fredags åkte Michele, Arina och jag till superpages center och såg The Fray och Jack's Mannequin, det var Micheles födelsedag. Igår (Lördag) hade jag först skola från 9 till 12, (segt att gå upp), sen stack vi till CrazyBob och kollade Confession of a shopaholic (yes i am one), vid 4 tiden åkte vi iväg till en Shooting range, och provade på att skjuta med en massa olika vapen (typ sig sauer, glock 4, och några coola western pistoler) Jag har så mycket mer respekt för vapen nu. Senare på kvällen åkte jag hem till Ben och Kendra, drack öl (ha ha vuxenpoäng) och spelade jungle speed och hängde med Matt.
Can't you see that all that stuff's a sideshow


Let go jump in what are you waiting for.
Life is so much more than it's set up to be.


Life is like a river, even though it looks like it's the same river, the same water floating by, day in and day out, it's always new water it's a new river every day. So is life, it might look like every day is the same, but it's always a new life. But as the water in the river can be still in the deper holes and shallow rapids, life for those that get stuck in not seeing with new eyes everyday, get stuck to the same pattern, stuck in the mainstream of the river, the mainstream of their lives, when all they have to do is take a leap and be aware of the greatness of their life.

If you live a new day with your eyes and mind from yesterday, you will not live in the moment, you will live in the past.

"Todays people seen through yesterday's eyes will swing you out of the mainstream of the river of life into an eddying swirl of stagnation. See your partner in life, all people as totally "new" in the moment of contact. In this way you may live confined to one area, yet flowing swiftly in the fresh current." - Micahel J. Roads

I think this song explains the  problem of letting go. or the though of that letting go will let you live a much better life than what you expect. You don't have to know the answers to all your questions. Drink up, baby, down
Are you in or are you out?
Leave your things behind
Cause it's all going off without you
Excuse me, too busy
You're writing your tragedy
These mishaps
You bubble wrap
When you've no idea what you're like

So let go, let go
Jump in
Oh well, whatcha waiting for?
It's alright
Cause there's beauty in the breakdown

So let go, let go
Just get in
Oh, it's so amazing here
It's alright
Cause there's beauty in the breakdown

It gains the more it gives
And it rises with the fall
So hand me that remote
Can't you see that all that stuff's a sideshow?
Such boundless pleasure
We've no time for later now
You can't await your own arrival
You have twenty seconds to comply

So let go, let go
Jump in
Oh well, whatcha waiting for?
It's alright
Cause there's beauty in the breakdown

So let go, let go
Just get in
Oh, it's so amazing here
It's alright
Cause there's beauty in the breakdown

Tuesday

Oj men kolla ett inlägg från mig fast det inte är helg. 
Jag sitter vid datorn för att se om någon (mamma) ville prata via skype, har inte vart tillgänlig på länge.
Men hon var inte online så jag tänkte skriva lite här istället.
Var hemma hos Matt igår och spelade tv-spel och tittade på film, vi hade det roligt. 
Jag vann stort på james bond, var inte så bra på left4dead på xbox, men det var roligt ändå.

Idag blir det antagligen tennis när solen börjar gå ner. 
Innan dess ska jag försöka få ordning på lite papper och städa undan i mitt rum. 
Ska antagligen träffa Sara på Onsdag, det var ett tag sen, och sen torsdag vet jag inte riktigt, 
Fredag eller lördag ska Matt och jag gå och se nya Harry Potter filmen, och på söndag har Clara goodbye-fest. 

Varmt

Det har varit varmt i helgen, igår, enligt Bob var det 108 F, det är 42 celcius, och i poolen är det 35 grader, inte så mycket svalka men lite i alla fall.
I lördags hade jag första lektionen i Photography (advance) det var riktigt roligt, jag lärde mig en hel del saker.
Dock börjar vi lite för tidigt tycker jag, redan klockan 9, och jag hämtar upp Alp innan så det betyder att om jag vill hinna äta frukost måste jag gå upp halv 8, men jag ska inte klaga, jag valde det själv. Vi har läxa till nästa Lördag, att ta två porträtt bilder (se nedan), efter lektionen hade vi au-pair möte på en "vattenpark", simmade 15, 25 metare och blev jättetrött, dåligt flås, efter det stack vi hem till Bob, som är Alps lärare, han hjälper oss med alla papper till F-1 visum, bra med något som kan allt det där, han är den coola snubben jag skrev om några inlägg tillbaks. I Lördags var jag även på bio med Matt och såg Brüno, den var rolig men det var väldigt mycket naket and akward moments i den.
Idag söndag, stack vi till IKEA för att köpa köttbullar och handla lite annat, efter det spenderade vi över 1 timme på Halfprice Books och åkte till Frisco och en glassbar och åt/drack Floats (läsk med glass i), tog en simtur i poolen, och sen spelade vi tennis i en halvtimme.

i'm back

I've been gone for a while.
Jag bestämde mig för att jag använder min dator för mycket, vilket gör att jag inte sovit tillräckligt, efter att jag kommer hem vid 11 tiden på kvällen har jag suttit vid datorn, varje morgon har jag behövt kolla min mail, osv.
Så i Söndagskväll bestämde jag mig för att stänga av datorn och stuva in den under sängen. 
Så sen dess har jag sovit mycket bättre och haft en hel massa tid till annat, det har varit skönt. 
Har läst en hel del, varit med kompisar, fått städat mitt rum, spelat tennis.
Är inte så "attatched" till datorn längre, det känns bra. 


Happy 4th


Då var det Independence Day här.
Har inte så mycket för mig, men vi ska åka och titta på fyrverkerier ikväll i alla fall.
Hade hoppats på att fira lite mer, men det blev inte av, synd det, men det kommer fler tillfällen.

Jag har suttit och redigerat bilder hela dagen istället.
Provade på Tilt-shift, rätt så häftig effekt tycker jag.

Hibachi och sen blev det Hot

Igår hade vi födelsedags middag :)
Japansk Hibachi tror jag det heter.

Bilderna får tala för sig själv.


födelesdag på riktigt


Jag tror den här födelsedagen var den bästa hitintills. 
Av många olika själ, jag fick fira den med så många olika människor och jag gjorde roliga saker hela dagen. 
På morgonen fick jag present av min värdlfamilj, saker till mitt rum, och ett kort där det stod att det bjuder på en hotell natt och bilhyra för en helg, (så jag tror jag ska åka på weekend resa till Austin). Förmiddagen var vi på playdate och alla barnen där sjöng för mig, och vi käkade cupcakes. På eftermiddagen kom Matt förbi, av en helt annan anledning men han fick i varje fall sjunga och äta "tårta", sen åkte jag till Frosted Java och firade lite med Michele, Clara, Audrey och nu kommer jag inte på vad han heter). so all in all var det en bra födelsedag.Texten till den här låten är förövrigt bäst.


RSS 2.0