what-a-morning

So much for sleeping in.
Elin skickar SMS jätte tidigt och väcker mig, jag somnar om lite halvt, Alp skickar sms och väcker mig igen. Vad är det med folk och tidiga lördagsmorgonar? Lördagar är till för att sovas på.
Idag är det Au-pair möte, Lasertag, ser fram emot det för en gångskull faktiskt, Lasertag är ju skoj, inte som alla andra möten på typ Starbucks, och hästridning och sånt tråkigt. 

Måste gå upp nu, duscha, göra mig iordning, klä på mig och käka frukost? Ska iväg och hämta Alp på College och käka lunch. och köpa vin. 
Kanske på fest ikväll med "Elins - Mr.Rs kompisar" utan Mr R om jag förstod det rätt, men jag vet inte. 
Det verkar ju vara BYO
Och vin känns inte som den ultimata fest drinken, och det är långt till närmsta Liqour store. 
De har en lag i collin county (där jag bor) att man inte får sälja sprit, öl och vin går bra, men sprit går inte bra. bullshit i say.

what-a-night

Jag skulle skriva något här om att jag hade sett film, och sen var det något mer, men nu är det jätte sent (1:25 pm) och jag kommer inte ihåg något av vad jag skulle sagt. 
Det är det vackra människor gör med en, raderar ut minnet av "viktiga?" saker och replace it (översättning?) med dem själva, fast jag kan nog tycka att dem själva är rätt viktiga också.

Usch vad kryptiskt det här inlägget blev. Mr M ringde vid 11 och vill äta hamburgare, jag hade precis sett klart Snatch, man vill ju inte ha late fees (eller vill man det?). Så vi åkte och åt och snackade i någon timme. It's always fun. 

motsattsen till godnatt..?

Jag kommer må piss i natt, har precis drukit en stor milkshake, pure milk rakt nere i magen,Yay.. Den känslan är nästan värre än en Hangover, mina hangovers är iof inte så dåliga. Var och såg Fredagen den 13:e ikväll, den var förutsägbar, blodig och rätt bra. Min vänstra hand luktar gott, I know that's odd to say, men det gör den, den luktar Matt och Matt luktar gott, så min hand luktar gott.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0