what-a-morning

So much for sleeping in.
Elin skickar SMS jätte tidigt och väcker mig, jag somnar om lite halvt, Alp skickar sms och väcker mig igen. Vad är det med folk och tidiga lördagsmorgonar? Lördagar är till för att sovas på.
Idag är det Au-pair möte, Lasertag, ser fram emot det för en gångskull faktiskt, Lasertag är ju skoj, inte som alla andra möten på typ Starbucks, och hästridning och sånt tråkigt. 

Måste gå upp nu, duscha, göra mig iordning, klä på mig och käka frukost? Ska iväg och hämta Alp på College och käka lunch. och köpa vin. 
Kanske på fest ikväll med "Elins - Mr.Rs kompisar" utan Mr R om jag förstod det rätt, men jag vet inte. 
Det verkar ju vara BYO
Och vin känns inte som den ultimata fest drinken, och det är långt till närmsta Liqour store. 
De har en lag i collin county (där jag bor) att man inte får sälja sprit, öl och vin går bra, men sprit går inte bra. bullshit i say.


what-a-night

Jag skulle skriva något här om att jag hade sett film, och sen var det något mer, men nu är det jätte sent (1:25 pm) och jag kommer inte ihåg något av vad jag skulle sagt. 
Det är det vackra människor gör med en, raderar ut minnet av "viktiga?" saker och replace it (översättning?) med dem själva, fast jag kan nog tycka att dem själva är rätt viktiga också.

Usch vad kryptiskt det här inlägget blev. Mr M ringde vid 11 och vill äta hamburgare, jag hade precis sett klart Snatch, man vill ju inte ha late fees (eller vill man det?). Så vi åkte och åt och snackade i någon timme. It's always fun. 

motsattsen till godnatt..?

Jag kommer må piss i natt, har precis drukit en stor milkshake, pure milk rakt nere i magen,Yay.. Den känslan är nästan värre än en Hangover, mina hangovers är iof inte så dåliga. Var och såg Fredagen den 13:e ikväll, den var förutsägbar, blodig och rätt bra. Min vänstra hand luktar gott, I know that's odd to say, men det gör den, den luktar Matt och Matt luktar gott, så min hand luktar gott.

fattig av sms

Min hostdad kom precis och sa att jag smsat för $100 förra månaden. 
Kan nog vara för att varje sms kostar 20 cent vare sig det är du som skickar eller tar emot.
Fast det väger nog rätt bra upp med att jag, de 7 övriga månaderna inte smsat alls. 
De har i alla fall ändrat abonemang nu, till något med fler fria sms, innan hade jag 20 st, vet inte hur många jag har nu. 

Tonight tonight...

Vi var ju på IKEA igår och jag inhandlade, prästost, kaviar och hällekaka, så idag blev det riktigt frukost! Det är såna småsaker man saknar, de har inte riktigt bröd här, allt smakar likadant. 
Jag är sjuk men jag jobbar ändå, är bara väldigt trött hela tiden. Ungarna skulle egentligen ha playdate idag, utomhus men jag kännde att jag inte orkar springa efter dem, jag tror jag har feber. Förhoppningsvis är jag frisk tills imorgon. 

Idag har jag gjort något jag borde gjort för längesen, storstädat mitt rum, garderob och toalett, det behövdes jag brukar gömma undan allt i garderoben så den var rejält stökig, det visade sig att alla mina kläder fick plats när jag slängt ut allt annat som jag slängt in där. Jag får altid städdille när jag har dålig hälsa. Efter allt städande tyckte jag att jag hade gjort mig förtjänt av att bada Plask balja, med pepparmint badbomb så nu luktar jag gott också. 
God natt nu ska jag se Drakflygaren och sen sova. billigt är gott

fan vad alla blev hyper över att heath ledger vann en oscar igår. ja han förtjänade kanske den, men speeda ner. och nu var ju jag tvungen att ta upp det så jag är inte mycket bättre. 
Om det nu finns ett liv efter döden, vad för användning kommer han ha av en oscarsatyet som är nere på jorden? 
Nu  har jag varit på Ikea och ätit, yummy yummy, billigt billigt
Den har dagen vart åt helvet för jag håller på att bli sjuk, säkert Elin som smittat mig, var ute med henne igår och svettades på Lasertron. Tycker hon kunde ha smittat någon av alla småungar där istället. de blir ju säkert glada av att få stanna hemma från skolan. 
Jag klippte mig och färgade håret igår.. får väll ta någon bild på det och slänga upp.. 

 

Craxy Good!

Det var en väldigt händelserik lördag, och nu är det väldigt sent igen, och jag måste upp i morgon. Jag har lovat Elin.
Lite sovmorgon idag i alla fall till 12. Matt ringde vi den tiden, och undra om jag var up for lunch, vi åkte och hämtade Alp eftersom jag lovat att hänga med henne idag, åkte och käkade riktigt god thai-mat. Åkte och spelade bowling, jag vann stort med 163, 171 och124, sweet! Sen tyckte matt det var en bra idé att vissa vart Mckinney får sitt "tapwater" från, en grumlig rätt stor sjö mitt ute i ingenstans, och det var kallt och blåsigt där. 

Jag har vänt på dygnet och käkat lunch till frukost så vi stack till Ihop och käkade frukost till middag. (en av uppdragen från den där boken jag pratade om igår). så jag har ett uppdrag avklarat av 200. Vid sådär 6 tiden lämnade vi Alp, och hade egentligen inget för oss, så vi stack hem till Bens (Matts polare) hus och hängde med honom, Ryan och Ryans flickvän innan de skulle ut och parta. De är rätt crazy! men Crazy good. 


  

Uppdraget:

Bara ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Ska ut med Alp imorgon, vad vi ska göra vet jag inte än, men vi kommer nog på något. 
Jag hittade just ett finsk indiepop band, Viola och tänkte dela med mig av dem, alla deras äldre album finns att ladda ner gratis på deras hemsida och du vet man säger Gratis är gott. so here you go om du vill ha shysst electro/indierock gå till  www.violamusicclub.com .

En annan sak jag ville ta upp är en bok, jag letar efter en bok, jag tror den heter Uppdraget: boken som förändrar dit liv, vet att den finns på adlibris. Boken innehåller i alla fall uppdrag man ska slutföra och sen sätta betyg på hur svårt det var, det kan vara simpla saker som "Låna pengar av en främling" eller svårare saker som "Gå till en livsmedelsaffär med ett tomt bananskal. Säg att du vill byta." och om mina föräldrar nu läser det här, skulle det vara jättesnällt om de kunde köpa den och skicka till mig, den kostar ca 40 kr. 

Ja föresten jag nördade mig lite och skrev ner lite stats för mitt musiklyssnande.

oh snap!

Idag har jag känt mig som en riktig dålig au-pair, att vara på top hela tiden tog ut sin rätt i morse.
Har varit på gränsen till att somna hela dagen,  och för att göra dagen ännu värre så var Jazzy jobbig och trött och lyssnade inte alls idag.
Jag satte dem vid tvn sen gick jag ut med dem i trädgården för att de skulle springa av sig, medans jag halvsov. Jag fick i varje fall sluta tidigt, halv 2 har tagit en tupplur tills nu. Borde sova längre alla andra jobba fortfarande.

Jag behöver åka till IKEA, om jag inte får svenska köttbullar idag så kommer jag dö. 


sweet såklart det är sweeeeet

Inte tid att skriva något längre Jazzy vaknade nu. 
Men kolla det här: http://www.dallasobserver.com/streetTeams/photo/the-annuals-1239794/6/ söt eller vad? 
 Jag är en dvärg! ha ha

I can't stop.

Jag känner för att spontandansa. (i know it's old)  Idag är such a beautiful day, blå himmel, 20 grader varmt, helsköna ungar som gör precis vad man ber de om utan att krångla, kan det bli bättre! som jag sagt många gånger innan, den här veckan blir bara bättre och bättre! jag blir helt hyper, i slutet av den här veckan kommer jag inte kunna göra något för att jag är så hyper hela tiden. ha ha

Jag måste börja på det här: 
Write a five-page paper telling us about yourself
Ska åka på weekend-class till Silverbay i mars, och jag borde kanske starta nu medans jag vet att jag inte behöver sitta i sista minuten och skriva det. 
Borde inte vara så svårt att komma på något, men 5 sidor, undra om de menar skrivet för hand eller på datorn. Jag orkar inte skriva 5 sidor för hand och skriver man det på datorn blir det ju betyldigt mer text man måste brainstorma fram. 

NU ska jag kolla på Slagsmålsklubben till barnen vaknar upp.can't read my pokerface

Ingen kan väll ha missat den här låten:
Den är så Party! 
Jag önskar jag hade lite mer pokerface ibland. Inte för att göra vad texten nämner, men det kunde varit bra. 

Nej nu måste jag gå och lyssna på den igen. 

Någon som kallar sig davidedward försöker lägga till mig på skype, hmm jag vet inte vem den här personen är.
om davidedward läser det här kan han väl ge sig till känna?Today is a good day.

Jag går fortfarande runt och är extremt happy happy happy, den här veckan kommer bli en bra vecka, så länge allt glatt fortsätter vara glatt och jag ser ingen anledning till varför det inte ska göra det. 
Dagarna går så mycket snabbare när man är överväldigad av glada känslor och om man tänker positivt så utvecklas allt till att bli postivit. 

okay detta var ett odd inlägg men ni förstår hur jag menar? 

Livrädd med stil

Inget mer sovande för de stora, dvs Alex och jag, men det är okay med mig, i alla fall idag, den här dagen startade suveränt, och fortsatte att vara bra.

Idag är the President Day, Jag undrar vad folk som är lediga gör hela dagen, tänker på vem som var den bästa presidenten?

 

 

Jag skulle vilja gå och lyssna på Lykke Li i Denton, men det är på en onsdag, och jag tror inte jag kommer vara tillbaks förre elva, så jag får väl helt enkelt skita i det. Saknar svensk musik live, speciellt kent.

 

Sommartid
Jag är tystnaden och vinden
Mitt land är ditt land, allt är fritt
Sommartid
Jag är lyssnaren som, som tårar
mot din kind
Min dröm är din...

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Sommartid
Var är hjärnan, här är våldet
Mitt land är mitt land bara mitt
Sommartid
I Socialstyrelsens folder
är allt svart & vitt
Din dröm är min...

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min KevlarsjälSå länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
(Min dröm är din nu...)
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

///

Summertime
I´m the silence as the wind blows
My land is your land we are free
Summertime
If you listen close you hear my terdrops fall
My dream is yours


I have time on my side
Making diamonds of coal
She put a hole, through my kevlar soul
and my heart slowly dies
It gets lonely and cold
She put a hole, through my kevlar soul

Summertime
I am violence as the rain falls
My land is my land only mine
Summertime
If I listen close I hear your teardrops fall
Your dream is mine

 

 


Livet förändras vart jag än går.

Jag ville skriva något mer, men jag kan verkligen inte få ner det i skriven version. My feelings are all over the place.  
Mitt liv just nu känns som jag är konstant hög (inte för att jag vet hur det är), men jag tror att det är lite som att det inte finns några problem i världen, och allt bara flytter på. Det är så det känns just nu.

På något sätt fick den här låten representera helgen. 


Valentines day

Igår var trevligt, jag har aldrig gillat alla hjärtans dag, det är kommersielt och man borde vissa samma tillgivenhet till vänner och familj och alla andra , vilken annan dag på året också. 
Jag drog med mig Matt till House of Blues för att se Annuals, och det blev faktiskt en lyckad kväll, trots att jag var jättetrött. 
Fick en trevlig överraskning i form av förbandet What Laura Says.  och en skiva (och godis) av Matt, nom nom nom. 

oh fuck

oh fuck, någon ringde mig klockan halv nio imorse, och sen dess har jag inte kunnat somna om. 
Jag kom hem wasted och sent igår. Jag skulle egentligen inte gjort något mer än sova igår kväll men så ringde matt och sa 
att en polare till honom hade fest, det kan man ju inte tacka nej till, så jag följde med honom dit, och drack alldeles för mycket. Jellyshots är fan inte bra, du tror de är safe, men i själva verket är de säkert spikade med en massa sprit. 
Jag har huvudvärk, vätskebrist och kommer inte ihåg vad jag gjorde igår, GREAT!

Blah

Alla hjärtans dag, uck uck uck, ännu ett sätt för affärerna att tjäna mer pengar. 
Jag skulle köpa något litet, men allt skrek typ ut JAG ÄLSKAR DIG, (det är inte riktigt det jag vill ha sagt). Jag fick andnöd bara av att titta på det. 
Lisa har rätt Frida gillar inte alla hjärtans dag, och sen får man dåligt samvete för att man får en massa kort av folk men inte skickat några själv.


Klicka på den här för att se den större


det kallas skrock

Vänta det är den 13:e idag och en Fredag, ska man stanna inne hela dagen då och hoppas på att klara sig igenom dagen untan olyckor? Nej jag är inte så skrockful av mig. 
Men min sinusinfection kommer ta kål på mig ändån, (det kanske händer idag, jag hoppas inte det, skulle gärna vilja uppleva helgen). Det känns som mitt huvud håller på att ramla av, jag vill att det ska ramla av. Jag har så jäkla ont i huvudet, och känner mig helt uppstoppad! 
Ta aldrig antibiotika för sinus infectioner, det gör det fan bara värre, och det kostar pengar. 
Nu ska jag prova något annat, enligt den här kvinnan så ska det visst fungera, jag hopas på det bästa, det kan ju inte bli värre än vad det redan är och så dyrt var det inte heller. Nu ska jag bara överleva dagen/helgen/måndagen.Fyra toasters av fem möjliga, Kanonkul

Elin Elin Elin.. du e fan så jävla rolig. 
Vem behöver se He's not that into you, när man har henne. Vi skulle kunna starta en egen relations spalt, eller en hel tidning! 
Från och med nu ska jag scanna all progress.. (alla framsteg). Fast på min hemliga blogg som ingen har adressen till, just in case, man vill ju inte skrämma bort någon. Fast å andra sidan är det just sånt som vinner läsare. 


Under bältet humor.

do not go girly girl

jag följer en tjejs blogg, och inte bara det jag följer min bästa kompis liv.
Men saker som har slått mig är att de alltid har sina förväntningar höga och deras pojkvänner aldrig lever upp till dem. 

Nu för några veckor sen var det tjejens och killens 7 månaders dag, och killen hade glömt det och hon fick inte någon present, alltså varför ska man fira månadader? Det känns ju jävligt lönt. och sen nu senast var  det killens födelsedag, han fick ljus i present, seriöst alltså! Ljus? vart fick du den brillianta idén från, och sen förväntar hon sig något storslaget på sin egen födelsedag, good luck.. 
Ja jag de här får mig väll i alla fall att inte bli som dem. kan man ju hoppas.


Har bakat kakor, det är mjöl överallt, jag ser ut som en snögubbe, och hälften av kakorn blev brända.
Men ungarna tyckte det var roligt, frågan nu är vart man ska gömma 30+ kakor så föräldrarna inte hittar dem. I min mage kanske?

And lately the weather has been so bi-polar and consequently so have I.

PMS is shit
Även om det här inlägget är glädjedödande så lovar jag att skriva ner allt. 

Hela den här veckan (de 3 dagar som varit hitintills), Har varit grå och tråkiga, jag har funderat för mycket, och allt på grund av att det är den tiden av månaden. Jag vet i alla fall varför. Egentligen är jag jätte glad, men ibland vänder det och jag vill bara krypa ner under täcket och gömma mig där resten av veckan. Fast det är ingen lösning på problemet, det är bättre att sysselsätta sig med att göra saker istället, men jag är för trött för att underhålla. 

Soundtrack of the week. 
Är Relient K - Mmhmm. 
Det får mig på lite bättre humör, eller får mig i alla fall att stå ut med att känna mig crap.

Hej låten som spelas på repeat.

blogg.se fungerar inte

Dagen turned out att bli rätt bra ändå, skönt att Elin alltid piggar up en, see I mentioned you. 
Lasertag var skoj, main event var kanske inte lika skoj, vi bowlade. det roligast som händer var när de ropade ut i högtalarna att en svart SUV var på rymmen, och en stor kvinna i lilla sprang ut och försökte stoppa den, Only in america guys, only in america. ha ha Sara vann stort också, hon är en jäkel på bowling. Jag ska aldrig mer spela med henne. eller jo kanske.

You don't want to build something up, only to have it torn down.

men fan vad snygg jag är.. det är väll tur att man tycker det, det skuller vara jobbigt att gå runt och vara ful.

Fan nu började det regna. och nu blev det sol igen. 
Jag måste göra något åt den här dagen, jag känner mig slö, rätt avtrubbad och lite halv-ledsen.
Hoppas det inte blir alltför dåligt väder ikväll. 

Jag skulle egentligen ha sagt något mer, men jag spara det till en annan dag, kan hända att jag tänker och tycker annorlunda imorgon. 

someone sane ?

Ha ha ha, seriöst jag kan inte sluta skratta. Var ute med Elin ikväll och hennes ragg, Mr Cowboy, riktigta hillbillys, Stor bil, stora hattar, snus i underläppen, spottade konstant, (han hade till och med en spottflaska med sig) och pratade med riktigt bred accent. Mr cowboy är het på Elin, och blir värsta svartsjuk när hon pratar med någon annan, i varje fall så åkte vi och spelade biljard, i en värsta rökig lokal. Jag luktar rökt makrill, och sen åkte vi till main event och spela bowling, och jag tror vi var på wendys också, okay det här säger inget om hur crazy kvällen var, man måste ha varit med för att förstå.
Ja jag har ju inget liv mellan 2-4 så.

Facts of life

Var kommer du ifrån?
 Helsingborg, kuststad i nordvästra skåne
Heter? Ella Frida Katarina Lindblom (googla det)
Hur gammal är du? 24
När fyller du år? 30 juni
Tycker du om någon just nu? Ja 
Jag samlar på? musik.  
Gröna eller röda äpplen? jag gillar de gula bäst, halvmogna
Ringer du när du är arg/ledsen? ringer för det mesta ingen.
Vilken tid gick du upp idag? 7:15
Har du sovit i din egna säng inatt? ja
Har du sovit ensam inatt? ja
Har du strumpor på dig nu? ja alla dagar hela dagen
Hur svarar du i telefon? yes, eller hej beroende på vem som ringer
Vad ska du göra ikväll? har inga planer än så länge
Vad ska du göra imorgon? jobba
Var vill du bo när du blir stor? jag vill resa och bo lite överallt 
Vad vill du bli när du blir stor? liten
Är det okej att gråta? ja
När grät du senast? det var längesen, typ i augusti:as 
Vilken årstid tycker du bäst om? våren
Laddar du ner musik och filmer från internet? Klart jag gör, vart skulle jag få pengar till att köpa skivor?
Skulle du göra om du vann en miljon? bli glad, komma på något sätt att spendera det. 
Bär du glasögon eller linser? nej pure ögon 
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej 
Har du piercing? nej
Har du tatuering? nej
Vill du gifta dig? jag vet inte, jag tänker inte så långt in i framtiden än
Vill du ha barn? jag vet inte, jag tänker inte så långt in i framtiden än
Solar du ofta? jag är konstant likblek det är min look
Är du bra på att laga mat? jag kan laga minst 50 olika pastarecept, det är alltid något
Gillar du att dansa? ja när jag inte är nykter, men bara "ful-dans" 
Hur vig är du? lika mycket som ett badkar 
Vilken är din favoritglass? pepparmint eller  hallon lakrits
Tror du på ett liv efter döden? jag vet inte
Bor dina föräldrar tillsammans? ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? kväll 
Vilken ögonfärg har du? grå? jag kollar inte in mig själv i speglen så ofta
Vilka hårfärger har du haft? blont, vitt, brunt, blått (sen blev det grönt), orange, rosa, rött, svart, jag tror det var alla
Är du beroende av något ? musik
Röker du? nej, det verkar onödigt
Senaste låten du hörde? curse of curves - CIWWAF
Bukar du bädda sängen? aldrig, när jag får besök kan det hända 

 

har du kysst någon den senaste veckan? ja

Vad var det senaste du sa? burp
Vem kramade du senast? alex 
Saknar du någon nu? saknar milla alla dagar hela dagen. 


By his hand the land was flourishing.

Det är melodifestivalen i Sverige, Jag är jäkligt glad att jag missar allt det, allt ståhej i tidningar och dålig musik och allt sånt.
Det är det enda de skriver om i tidningarna, nakenchock, troschock, vilka som hånglade eller bråkade i greenroom. 
Va fan liksom, vem bryr sig? 

Usch vad helgen gick alldeles för snabbt, hoppas veckan går lika snabbt. Lördag är det alla hjärtans dag..
Och jag funderar på att gå och se Annuals på HOB. Vi får se hur det går med det.I love this song!
Videon är söt också.

 

Once again
We're triumphant in the end
There'll be tears to form a lake
Even kings can make mistakes

be careful what you wish for

Jag kom precis hem från bion och mallen.

Var och såg Coraline med Alp. 
Väldigt bra film, den är regisserad av samma man som regisserade James och Jättepersikan och Nightmare before christmas, och det är samma stil över den, den har en intressant story, fast vissa partier kändes som om de inte riktigt följde storyn utan att de bara hade med det för att vissa vad de är kapabla av. 
Det häftiga är att det är 3D,  och på vissa ställen gör det sig riktigt bra, andra ställen får man bara ont i huvudet av att ha på sig de där glasögonen, Jag tror att filmen skulle kunna va lika bra utan 3D-effekten. 
anyway the conclusion är.. att du borde se den, den är tillräckligt bra för att ses mer än en gång.

Jag visste inte att filmen bygger på en bok, man kanske skulle läsa boken?Jag upptäckte ett nytt band idag (last.fm är kung) Glasvegas, ett shoegaze band från UK.  Jag vet inte riktigt vad jag ska jämföra dem med. you decide for yourself.
Can't get shot in the back if you don't run.

Ha ha vi blev så busted igår..
Vi sitter i bilen, och den är så helt igen immad, bakrutan i alla fall, och så kommer den en bil (kan påpeka att klockan är typ kvart över 1) och stannar precis bredvid hans bil. och vem kliver ut jo min värdpappa, ha ha och såklart ser han oss, Vad jag säger är att de är rätt svårt att inte göra det. 
Jag tror ju att han ska gå direkt in och lägga sig eller något, men sen en halvtimme senare när jag går in genom dörren, är han fortafarnde uppe och har ett sånt "jag såg er nog" leende. Han kommer pika som fan om det. 

Anyway, Jag hade en riktigt rolig dag, först vissa han mig runt där han bor, och platser han hängde på när han var mindre.
Jag såg livslevande longhorns, de var lite läskiga. 
Körde till Sherman jag var till och med i Oklahoma och såg Lake Texoma. 
Vi spelade bowling han vann vårt bet om vem skulle betala drinkar på cheedars.
Åkte till Cheedars och drack och lite tipsy (vi åt faktiskt också) och sen gick vi och såg Underworld 3, som var rätt blodig, och hyffsat bra.


Idag ska jag ut med Alp till "the mall" och bio.


scary ass longhorn cow

I was bored

Jag snodde (lånade) den här från hejhejmoas blogg.

dagens vill ha: jag hade ett begär för Svenskt bröd innan.
dagens klädsel: jeans. t-shirt
dagens smink: inget än så länge
dagens frisyr: knullrufs, utan knull
dagens låt: Arena - (VNV Nation)
dagens planer: Matt
dagens saknad: Milla 
dagens roligt: att se alla söta knattar, knattra runt på fotbollsplanen,  = KAOS! 
dagens jobbigt: att jag vaknade way to early
dagens misslyckande: inget
dagens drog: Turisk peppar 
dagens lovely: får jag återkomma?
dagens not-so-lovely: trött redan
dagens humör: Helt okej
dagens citat: hrm inget? 
dagens success: att skriva en enormt dålig svenska text
dagens man: det blir antagligen matt
dagens kvinna: Kristina (som var den  enda som kom på vad min status betydde) 

No need to translate this. 

dull Friday

Jag är så himla lat. Seriöst allså, jag orkar inte skriva en massa långa inlägg och sen översätta dem.
Det går ut över mitt bloggande.  Jag orkar inte skriva långa inlägg. ha ha

Idag fick jag inbjudan av Matt att komma och kolla på basket i Anna, men jag hade ingen bil så det blev inget. 
Ska i alla fall träffa honom i morgon, det ser jag framemot. 

Istället organiserad jag mitt väldigt stora musikarkiv, taggade låtar, la in omslag och lite sånt. Imorgon har jag även lovat Alex att kolla på honom när han spelar fotboll, det börjar kl 9 am, så jag kanske borde lägga mig nu.
I am so amazingly lazy. Seriously, I can not write a lot of long entries and then translate them. 
It goes out over my blogging. I can not write long posts anymore. ha ha 

Matt asked me to come and watch basketball in Anna, but I had no car so there was nothing. 
But I'm meeting him tomorrow, and I look forward to that. 

Instead, I organized my very large music archive, tagged songs, added covers and a little like that. Tomorrow, I have also promised Alex to watch him when he plays soccer, it starts at 9 am, so perhaps I should go to bed now.

It's running in the family.

Hey kära Frida, det här är ditt MSN som talar, jag gör en "Itunes" och har bestämt mig för att inte starta förän du starta om mig 3 gånger.. 
Min syster hade fotoutsällning igår, på "the big ass" Kulturhus (Dunkers) i Helsingborg Lite tråkigt att man inte fick vittna det. Photo by Escalib

Hey dear Frida, It's your MSN, I just want to say that I'm doing an "Itunes" and refuse to work unless you restart me 3 times...
Yesterday my sister had a exhibition of photos, at the "big ass" cultural centre in Helsingborg. I'm a bit sad that I could not attend.

...Night Drive...

Idag var en sån odd dag, jag kände mig inte pigg på någonting.
Ungarna hade playdate vilket var rätt skönt för jag orkade inte underhålla dem allt för mycket. 
Hade klass också, 10 minuter från slutet ringer Elin och sluddrar något, jag hörde inte så mycket av det samtalet men hon var på dubbel dejt med Mr Cowboy.
I bilen på väg hem ringer Matt och undrar om jag fortfarande har lektion, så jag träffade honom i några timmar.
Jag var fan populär idag, det händer inte så ofta. 


Today was a kind of a odd day, I didn't feel keen to do anything at all. 
The kids had playdate which was pretty nice because I didn't had to entertain them too much. 
I also had class today, 10 minutes from the end Elin calls and mumbles, I did not hear much of the call, but she was on a double date with Mr. Cowboy. 
In the car on the way home Matt called and asked if I was still in Class, I met up with him for an hour or two.
I was damn popular today, it does not happen to often.


change of place

Ändrade planer vissa av er vet nog vad jag pratar om. 
Jag har i alla fall fått mycket gjort, har städat, kollat film, börjat på en uppsats till Silverbay, spelat lite gitarr, posat framför speglen. 
Och nu har jag den här låten på huvudet: American boy, tack var att "american boy" kommenterade förra inlägget.


Change of plans, some of you may know what I'm talking about.
I got around to do some things, cleaning, watching a movie, starting on an essay for Silverbay, playing guitar, posing in front of the mirror.
And now I've got this song on repet in my head: American Boy, thanks to "American boy" who posted a comment on the last entry.
 

There's a class for this

Jag satt och tänkte på en sak medans barnen sov, (jag hade antagligen väldigt tråkigt).
Jag surfade av in på paengelska.com och hamnade sen på antimoon.com.  Jag har tänkt rätt länge på att jag måste förbättra min engelska, det är inte så att jag är dålig och inte gör mig förståd, men jag kan alltid bli bättre, och jag har en hel del småsaker jag vet att jag måste jobba på. Småprat till exempel, man lär sig inte sådant i skolan. Jag är dålig på att småprata på svenska också, det blir ännu värre om jag ska göra det på ett annat språk, mitt engelska ordföråd är väldigt begränsat och jag upprepar samma ord väldigt ofta. Så från och med nu tänker jag skriva både på svenska och engelska, och ni får gärna kommentera om det är något som är fel, meningsuppbyggnad stavning vad som helst. Säger ni inget kommer jag göra om samma misstag igen.


I had a thought running through my mind while the kids had their naps. (either that or I was extremely bored).
I surfed paengelska.com and then ended up on antimoon.com. and came to the conclusion, I have to brush up on my English. It's not that I'm short and don't make myself understood, but I can always find parts that need to be improved.
I'm terrible with smalltalk, even in Swedish, imagine doing it in another language, my English vocabulary is very limited and I often find myself repeating the same words. So from now on I am going to write my blog in both Swedish and English. I do not mind at all if you correct me, Spelling mistakes, the structure of the language, words that could work better, you name it. If you don't say anything I'll keep making the same mistakes over and over.


The sun is always blinding me with her light.

Hi, this is a very important call, we want to inform you that you warranty is something something something.. 
Jag äger inte ens en bil, och jag hatar sales calls..

Jag måste köpa den här - Darren Hayes - This Delicate Film We've Made 
Om jag har förståt det rätt så innehåller den en massa kortfilmer (musikvideos) som tillsammans blir lite en story.
Han skulle egentligen gett ut albumet så här först men det var för dyrt. 
Darrens musik blir bara bättre och bättre från att ha varit cheesy pop music (ja jag lyssnade på Savage Garden när jag var yngre, men det var rätt cheesy) till att ha utvecklat sitt sound från album till album.Sweet passion iced tea

tre inlägg per dag, sweet. och hälften av personerna som läser förstår inte vad det står. 
och den andra hälften skummar igenom inläggen. 
Jag kom nyss hem från en utekväll (nej men en uterunda) med Elin och Sara, Starbucks och Target. ha ha.
Seriöst det finns inte mycket man hinner med på 3 timmar. 
Ska vi vara lite wild & crazy och blanda?

Alltså den där Lisa, eller  "Fishstick" hon är fan den roligaste personen jag känner. 
Hon kallas Fishstick sen vi var på mcdonalds och jag började proppa in pommes i näsan för att jag var uttråkad, och tänlte att det var fishsticks, kan nog ha något att göra med att någon åt fishhamburgare tror jag, Nicolina kanske? 

Här följer några roliga citat som får mig att dra på smilbanden och tänka på alla dumma/roligar/korkade kommentarer och saker vi gjort ihop.
”X-ider. Med D istället för T. Eller nåt. ”  -Ett försök att förklara namnet ”Xider”. 
”Jag var trött redan igår.” 
”Ett halvt K, vad blir det? C?” - Folksam-skylten på stan visade bara ett halvt K och Lisa blev konfunderad.
”Halvklart på många håll?! Det är ju för fan solar överallt!” 

Fan det var en hel evighet sen vi sågs.
  Vad sweet. Alex tar en nap, men han sover inte han ligger i sängen och övar sig på att säga I love you.
han drar ut på ordet looooove och sen säger han ya, i love ya. borde spela in det.. så söt.


Seriöst myspace borde gå och ta och knarka ner sig eller något. 
Folk är värre där än vad fok var på Lunarstorm (när man använde det)
Och vad letar den här killen efter?  A guy or a woman? 
Om du ska skicka flörtbrev till någon se till att du skriver rätt innan du skickar iväg det. LMAO

Today is the day if you were in UK.

Playdates är bra ibland i alla fall, det gör barnen jätte trötta och så sover de längre, det gör att dagen går snabbare, (fast å andra sidan måste man stå ut med skrikande och bråkande barn (dock inte mina)), det är ju redan 12:20 wow mindre än havla dagen kvar + att de sover i två timmar = win today! . Jag vill nog helst att denna veckan ska gå snabbt. 
Men vad fan ska man göra ikväll, Elin slutar inte förän 7 pm det är ju 2 hela timmar till att göra ingenting. 
Jag vill spela Lasertag men de stänger kl 9 på weekdays. Det suger. 


och som vanligt har rubriken inget med inlägget att göra.skillnaden är Drinkability


Brist på nyheter? 
Den reklamfilmen var ju sjukt bra, och det enda de säger är typ "and it's only going to be seen in sweden"Jag såg inte ens att det stod på svenska i slutet ha ha gissar på att jag blev avvänjd de där två veckorna.

breaking the records

Wah var precis ute med Elin, (min värdfamilj kan inte uttala hennes namn så de säger Alien), hon är fan helt livsfarlig på vägarna, vi skulle svänga vänster och det kommer en bil bakom, fan vad nära den bilen var! 
Vi var på super target och en cowboy i en stor truck frågade efter en cigg och hennes nummer ha ha, det körde några varv runt parkeringen först.. Enligt cowboyens kompis kommer Elin från Ungern. As if that is a good thing.
Vi smälde av lite gammalt nyårsplock också mest för att vi var uttråkade och min kamera slutade fungera! :(

du vet hur det är när man möter någon som är jävligt bra på att kyssas, det är som en drog och man vill inte sluta, man vill bara ha mer, så är det just nu. damn it.
Jag menar inte att det är en dålig känsla, det är faktiskt en riktigt riktigt bra känsla, jag älskar kyssar, jag gör det kanske inte tillräckligt, vilket gör det ännu bättre när jag gör.

back to businessDet var faktiskt rätt skönt att jobba idag igen. Att ha rutiner att följa och att ha något att göra hela dagen och att inte sitta i en bil, har gjort det rätt mycket de senaste två veckorna även om jag har sett en hel del också.
Lätt att komma in i vardagsrutinerna, när man kom hem i lördags så var det nästan som när man kom första gången.
Alex såg ut att ha växt jättemycket på bara den lilla korta tiden, och det lätt konstigt att höra honom prata engelska, antagligen för att jag hört och pratat så mycket svenska i två veckor. Jasmine har lärt sig säga mitt namn alltså har hon lärt sig säga R och hon pratar verkligen jättemycket. 

I must be the good luck charm

Wow, go steelers.. Allvarligt talat jag har aldrig brytt mig om fotball, men fan vad skoj de var, det såg hela tiden ut som steelers skulle vinna stort och sen kommer Arizona och gör en touchdown och leder när det är ca 2 minuter kvar av fjärde "half" och steelers gör en fantastisk Touchdown med 54 sekunder kvar! FUCKING INCREDIBLE.


It might get my mind elsewhere

Jag har ju inte gjort något idag. *suck*
Själva matchen börjar inte förän 6pm
Jag tänkte jag skulle sova lite innan eftersom jag vaknade så tidigt, men to hell med det, jag satte på en film istället
V for Vendetta, Jag tänker inte analysera den, för det är jag inte bra på, men det var bra, den var förväntans värt bra.
Jag vet inte varför jag inte sett den tidigare Nathalie Portman är med och hon är ju suverän, (speciellt i Garden State) så även i denna filmen. 

Nu ska jag mixtra med min Kamera, min far bestämde sig för att lämna sin Nikon D70 här. och Brenda var snäll nog att låna mig en lins och ett minneskort. Kan nog hända att det kommer lite bilder, Den här kameran är säkert roligare att "leka med" än min Olympus. 

It might get my mind elsewhere.

Sweeet

Varför är jag uppe så tidigt. Jag kom hem klockan 3 imorse, och då hade vi ändå inte varit och bowlat, för att det var 2 timmars väntetid på att få en bana. Vi gick på film istället The Uinvited, som var rätt kass, men haden några jumping moments. Filmen slutade inte klockan 3, men jag tänker inte gå in på detaljer. 

Han bjöd i alla fall ut mig nästa helg, och även idag om jag ville se fotball, får se kanske ringer honom. 
om jag inte orkar med alla 30 personer som ska ha superbowl party här. RSS 2.0