Konserter i oktober

Jag bestallde jut biljetter for 123 dollar, till Weezer, angels and airwaves och tokyo police club den 21 october och Jason Mraz den 23 october.

bada konserterna borjar klockan 20:00 och ar sakert inte over forann 00:00, sen tar det ju tid att komma hem ocksam jag brukar itne ga pa konserter mitt i veckan just pa grund av att de ar sent, men jag ville verkligen inte missa de har tva.

photoshop tennis!?

Någon som vill spela Photoshop-tennis?
Så här gör du

1. börjar med en bild.
2.sen lägger någon annan till något på den
3. Sen lägger en personen som började med startbilden till något
4. reptera punkt 2 och 3.
Vem som helst med ett fotoredigerings program kan vara med. posta bilden på din blogg och skriv en kommentar till dett inlägget (länka till vart på din blogg bilden ligger, om den är svår att hitta)
 
Någon som vill spela? jag börjar med bilden nedanförWikipedia om Photoshop tennis

ghost hunters

Jag satt uppe alldeles för länge igår och kollade på ghost hunters, sen var ja så uppskrämd att jag inte kunda somna. Jag tror inte jag la mig förän vid 4 tiden, och vaknade inte förän vid middagstid i dag. Jag missade Oktoberfest nere I downtown McKinney, fast jag tror inte det var så mycket att se, Ölprovning och sånt, jag dricker inte öl, och jag lyssnar inte på Tysk musik.
Så hela dagen har jag suttit och kollat på The amazing race - Marathon, ett "roligt" sätt att fördriva tiden på, eller jag vet inte borde kansk göra något produktivt. Typ måla klart någon målning, åka och köpa en ny duk och börja måla en sak jag sketchat upp, men jag är så himla lat.

this is halloween

Idag, eller egentligen var det igår, hittade jag världens coolast butik, En secondhand affär som har allt du någonsing kan tänka dig. De har allt från gamla krigsuniformer till clownskor. Jag stack dit idag för att kolla efter saker till min Halloween kostym. Hittade allt utom skor, jag hittade skor också men inte i min storlek, kanske var tur det, de var rätt så dyra (men snygga).

Här en bild på ungefär halva min kostym, kan ni gissa vad jag ska vara?


Nu ska jag beställa flygbilett till San Franscico, ska på road trip i Jan/Feb.

Halloween snack

vi hade en annan playdate idag, med bara fyra kids, men de hade roligt.
De började prata om vad det skulle vara på halloween.
Först sa de massa normala saker som prinsessa, pirat, buzz lightyear, brandman och sånt, sen började säga att de skulle vara a juicebox eller a grape, det märks att halloween är större här, tror inte direkt att en treåring hemma skulle komma på idên att vara en juicebox eller en vindruva. Taylor sa att han ville vara ninja, så jag kanske borde lägga ner mina planer på att vara ninja och istället satsa på typ att vara mimare (Mime)

Blue is my favourit color

idag har vi gjort det här:
alex painting  jazzies bild
Alltså målat, det är alltid lika roligt, med lite ironi på ordet roligt, det blir alltid stökigt, för Jazzie målar sig själv lika mycket som hon målar pappret, när hon är klar så är hennes stol och hennes kropp mer färgglad än hennes papper. Alex har börjat ta efter det lite, han gillar att göra handavtryck, först ber han om alla färger vi har och sen stoppar han ner händerna i papptalriken han har färgerna i och smetar runt tills det blir en grå brun sörja. gör några handavtryck pch låter resten av färgen torka så det är nästintill omäjligt att få av all färg från hans händer, tur nog smetar han inte ner mer än pappret och händerna.

Efter att vi målat och fått rent Jazzie och Alex händer, lekte vi tag, eller LaserTag som Alex säger, han har ju hört att jag åker och spelar LaserTag så han vill inte vara sämre, LaserTag på Alex sätt är ungefär som vanlig tag, men man har en vattenpistol eller någon annan leksak som man taggar med.
Tag tog i varjefall musten ur Honom, han sover nu, somnade medans jag läste Puss in Boots (mästerkatten i stövlarna) för honom. Jazzzie å andra sidan verkade trött men ligger och pratar för sig själv i sin spjällsäng, sa försöka gå och få henne att somna, hon blir så grinig om hon inte sover två gånger.

Playdate

Vi var på playdate idag, vi brukar iof ha playdates här hemma, men det brukar vara små och bara tre stycken, men denna gången gick vi till en grannes hus och lekte på en såndär uppblåsbar studsborg med vatten, typ en waterslide. Alex hade roligt, och i slutet vågade han till och med klättra ända upp och åka ner den stora rutsckanan. han är lite höjdrädd och rädd för attfå vatten i ansiktet.
Jasmine var trött redan innna vi kom dit, försökte få henne att sova lite innan vi gick, men hon gick inte med på det, hon hade roligt ändå, och plaskade runt och lekter med de större barnen, i alla fall ett litet tag, resten av tiden satt hon och blötte ner mitt knä.


it's nice that you have to tell me you hate me, because i said i didn't like you the way you liked me. I guess you just like to put it in my face, some people feels better doing that. I don't know about you, actually I don't care.

word cloud


Luftballonger!

Varmvatten igen, så skönt, har precis duschat, det fanns faktiskt bara varmvatten den här gången, det gick inte ens att få kallt vatten från duschen.

Igår var jag ute trots allt. Följde med famlijen till Luftballongs Festivalen, det var trevligt, jag har aldrig sett mer än två luftballonger på samma gång, och här var det betydligt fler än två, det var minst 10, säkert fler. Det fanns luftballonger som såg ut som drakar, blommor, pandor och pirater, och sen de vanliga "runda" såklart.

Ska ju egentligen tillbaks dit idag för LCC möte, men det känns rätt onödigt, har ju redan sett allt, plus att trafiken var usel, och att det kostar pengar (som jag inte har så mycket av just nu) $5 parkering och $5 inträde, så jag tror jag ska ringa min LCC och säga att jag e sjuk eller något, det är iof inte så mycket till lögn för jag har huvudvärk och har inte lust att köra bil när jag har det.


inget varmvatten?

men nej, Inget varmvatten och jag som inte tvättat håret på 4 dagar.. eller så, nu kan jag ju inte vissa mig ute.

helg

helg igen, och eftersom jag inte har några pengar så kommer jag antagligen vara fast här. Jag kunde spelat the sims om det ville fungera men det gör det inte, jag kanske åker till The Zone och kör time crisis 3. ha ha vilken loser helg det kommer bli. Jo söndag kan nog blir skoj iaf, vi ska ha au-pair möte på Plano Hot-air Ballon festival.

sjukdom pa vag

yeah huvudvark 4 dagar i rad, sa trevligt.. not..
jag tror att det ar allergi men det kan ocksa vara borjan pa en forkylning.. tur att det ar helg snart, men jag vill inte vara sjuk en helg till, forra helgen var trakig.

the aftermath

vi fick besök från Houston idag, Leon bror bor där, det hade bestämd sig för att stanna trots tornadon, men idag kom de upp hit, för att de inte hade någon ström och deras hus var översvämmat, deras grannar hade fått ett stort träd över deras hus.

Här var det inte mer än välidgt blåsigt och mycket regn, så vi klarade oss lindrigt undan.

emotional downfall

jag hatar dagar som denna, när man tänker för mycket på det långt förgågna det som man inte kan ändra.there's these obstacles, always in the way, and i know i said past don't matter but what if you can't run away from your past, and you can't face it you can't change things that had happened, you can't change the way these things has molded you and everytime you jump you crash, everytime you try to stay the monsters appear again and they chase you away.

Ike
jag fick reda på att stormen Ike kommer att påverka oss också, mest med mycket vind, regn och kanske en del översvämmningar och tornados. det är inte så allvarilgt som nere i Houston, där de visst pratas om att den här tornadon är lika allvarlig som den som ödela Galveston Island 1904.

påminnelse om att jag borde äta bättre

Jag hade precis det här årets äckligaste upplevese. Hade sovmorgon i morse så jag vakande inte förän vid 9 började städa mitt rum frenetiskt, vid 10 tiden blev jag jättehungrig och bestämde mig för att cykla och köpa munkar i affären "round the corner".
Jag kom dit utan problem hittade munkarna och var på väg till kassan, när det börjar svartna för ögonen, jag tänker äsch det här har hänt förut jag klara det.
På något sätt kommer jag fram till kassan trots att jag har tunnelseende, tänker fortfarande att det inte är någon fara och att de kommer gå över snart, men sen ramlar jag mot kassan och måste verkligen stödja mig för att inte glida ner på golvet, sluddrar fram något om, Is there anywhere I can sit down i don't feel so good,får sitta i någn mjuk stol och någon pratar med mig,
de undrar om jag har diabetes, jag svara med att jag bara vill ha vatten, och nu blir jag rädd att det ska vara något allvarligt, jag som varken har mobilen eller vt nummret till Brenda eller Leon utantill.
jag vet inte hur länge jag sitter där men tillslut försvinner det svarta för ögonen och jag bara skakar.
Tackar för hjälpen, välter en display när jag går ut!
dagen kan bara bli bättre!

Antagligen hände allt det här för att det var varmt, jag inte hade ätit något och cyklade alldeles för snabbt.
Har haft samma upplevelse några gånger i högstadiet.

out of courtesy? hell no

snart har jag gjort halva mitt år här, tiden går så himla snabbt, snart dags att börja tänka på vad man ska göra efter man kommer hem, om man inte förlänger, men just nu längtar jag lite efter sverige, speciellt efter vadstena av någon anledning, kanske för att till och med vintern är vacker och trevlig där, eller så kanske jag bara saknar människorna jag lärde känna där, vet inte om det skulle bli likadant om jag bestämmde mig för att flytta tillbaks dit, fast jag gillar småstadskänslan där och inspirationen staden gav mig.

Jag borde plugga nästa år, folkhögskola kanske, eller universitet/högskola.
Jag vet att jag alltid kan gå tillbaks till tidningsjobbet, men jag vill inte jobba med det igen.

Jag har ingar pengar och antagligen hade jag inga pengar för en vecka sen heller. för nu har jag fått såna där courtesy pay brev igen, en hel del också. jag vet at jag hade $85 i förr förra veckan så egentligen fatar jag inte hur jag kan ha - $225 nu jag har inte precis använt kortet mer än på walmart i förra veckan och jag köpte inte prylar för $85. jag måste ju spara, kommer aldrig komma iväg till LA
Anyway, jag kommer inte gå på konserten imorgon fredag, just för att jag har $56 att leva på tills November om jag nu vill åka till LA.
Sovmorgon i morgon, fan vad skönt, jag har en biologisk klocka inom mig som säger att man inte vorde gå upp förre klockan 10.
Men jag börjar jobba 8:00 på vardagar så det är svårt att låta den biologiska klockan komma till tals, men i morgon får den gärna väcka mig senare

dove hunting

de senaste dagarna har de hörts som någon har smällt av fyrverkeri på åkern bakom stängslet till våran trädgård, det är ju olagligt att göra det om det inte är den 4:e juli så Brenda ringde till polisen för att ha dem kolla var det var, det vissade sig att det inte alls var fyrverkeri utan att det var jägare som jagade duvor och att de får göra det så länge de är 50 meter från bebyggelse. Det låter helt sjukt, det är typ en massa  och bebyggelse runt här och tänk om de missar, jag har inte ens sett duvor runt här.

I'm so lost that this losing feel like dying

Jag mår faktiskt inte så bra, jag kan inte kolla på de där bilderna vi tog, jag får en konstig känsla i magen, varenda liten sak som går fel gör allt mycket värre, hela veckan har varit åt helvete egentligen borde jag gå och sova nu, men det kommer nog inte bli bättre imorgon ändå, kanske kanske blir det lite bättre imorgon kväll, fast sen kan ju allt gå fel på väg in till Dallas och då kommer det med säkerhet en till breakdown.
Man ska inte utsätta sig för saker man vet att man mår dåligt av, men ändå gör man det.

Mental Fucking Breakdown

Hela veckan har varit så där jätte bra, men sen igår kväll så kände jag den där känslan av att jag ville vara ensam, jag känner så ibland, och jag vet inte varför, så jag sa till David att jag ville att han skulle sova hemma hos sig istället för att jag inte ville vara social och ha närhet. Jag trodde han skulle förstå det, jag har sagt några gånger att jag är sån. Men han blev bara tyst, och ville prata om det, men det finns inget att prata om, så vad ska jag prata om då.,

Jag kan inte prata om jag vill vara ensam, sen lämnade han aldrig, han bara stod där och gjorde allt värre. Om han hade lämnat direkt då när jag sa att jag ville vara ensam skulle allt vara bra, men nu gjorde han alt värre genom att stanna.
Jag skrek åt honom jag försökte dra honom ut genom dörren men han lyssnade inte.. Jag har inte haft en sån här mental breakdown på 7 år. Vad är värre när man försöker säga åt någon att lämna, man skriker åt dem att göra som man säger, men de inte gör det, när man inte kan få sin vilja igenom hur man än gör, det finns inget värre.

RSS 2.0