Konserter i oktober

Jag bestallde jut biljetter for 123 dollar, till Weezer, angels and airwaves och tokyo police club den 21 october och Jason Mraz den 23 october.

bada konserterna borjar klockan 20:00 och ar sakert inte over forann 00:00, sen tar det ju tid att komma hem ocksam jag brukar itne ga pa konserter mitt i veckan just pa grund av att de ar sent, men jag ville verkligen inte missa de har tva.

photoshop tennis!?

Någon som vill spela Photoshop-tennis?
Så här gör du

1. börjar med en bild.
2.sen lägger någon annan till något på den
3. Sen lägger en personen som började med startbilden till något
4. reptera punkt 2 och 3.
Vem som helst med ett fotoredigerings program kan vara med. posta bilden på din blogg och skriv en kommentar till dett inlägget (länka till vart på din blogg bilden ligger, om den är svår att hitta)
 
Någon som vill spela? jag börjar med bilden nedanförWikipedia om Photoshop tennis

ghost hunters

Jag satt uppe alldeles för länge igår och kollade på ghost hunters, sen var ja så uppskrämd att jag inte kunda somna. Jag tror inte jag la mig förän vid 4 tiden, och vaknade inte förän vid middagstid i dag. Jag missade Oktoberfest nere I downtown McKinney, fast jag tror inte det var så mycket att se, Ölprovning och sånt, jag dricker inte öl, och jag lyssnar inte på Tysk musik.
Så hela dagen har jag suttit och kollat på The amazing race - Marathon, ett "roligt" sätt att fördriva tiden på, eller jag vet inte borde kansk göra något produktivt. Typ måla klart någon målning, åka och köpa en ny duk och börja måla en sak jag sketchat upp, men jag är så himla lat.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0