Mr A-Z live

Wow jag var och såg Jason Mraz igår kväll! det var så bra, och jag har nog aldrig haft så roligt på en konsert (där jag inte haft ståplats) hade hört att hans festivalspelningar i sverige inte va så mycket liv på, så jag väntade mig något sånt men fick totalla motsatsen, Han fick verkligen igång publiken, med sångövningar och allsång och dans och alla möjliga tricks.

Allsången på The Remedy var mäktig och dansen till The Dynamo of Volition där hela publiken dansade med.
Lite synd bara att han spelade så få sånger från första albumet, det var mest från nyaste albumet.

i'm yours och lite annat roligt i slutet.


publiken sjunger

it took me a song to figure out how to write this

If you could hear what I hear, see what i see, feel what i feel you wouldn't doubt what I'm saying
you would take it to your heart and make it your own
experience my, fear experience what goes through my thoughts, you say you don't think I know what I really want,
you say you think I can change
nothing's going to change, but I'm happy with the way things are I'm satisfied that i can be happy on my own,
that i don't need anyone to make me feel happy
and i'm sorry if i make you feel sad, i'm sorry if I hurt you.
Sometimes I don't feel my own weakness or my own strenght
My strenght is that i can take care of myself, I can feel loved without being loved by someone else.
I don't need someone else to love me.
Love freaks me out more than anything else because you can't do anything about it
you fall in, you fall out there's nothing to do about
you think the feelings there, then in a moment its gone.

Nothing of what you did made it disapper.
It was just something that went by like a mist or like a wind something that wasn't going to be there forever.

The hardest word to say is always sorry. But i'm not sorry for not loving you I'm sorry for not knowing what to say for you to understand..


this is not for everyone.. the person it's for, I think that person will know..
I just scribbled it down, feelings just passing throught my mind. This is exactly what I feel no expectations or editing. Just the complete truth.


alienware makes sucky stuff

jävla alienware, min warranty är slut och vad häder då jo min Hard drive börjar föra konstiga ljud, ungefär som min extrena gjorde innan den slutade fungera... det gör mig lite rädd jag vill inte ha en dator (som jag förövrigt köpte för 12.000 kr) som jag inte kan använda, det skulle ju kännas lite tragiskt.

indisk mat och frida däckar

shit jag somnade klockan 8 igår kväll. Var nog trött efter min förkylning, har ju jobbat tisdag - fredag och inte vart riktigt på top.
Igår var vi på en jätte fancy indisk resturang, och åt, de hade en sån god kycklingrätt med mango och kokossås, jag åt alldeles för mycket.
anyway, vakande klockan halv 4 i morse och kunde inte somna om, vem säger att man behöver mer sömn än 8 timmar?

school vs work

Jag vaknade imorse, eller jag vet inte om jag var vaken egentligen, det var nog mer en klardrom, jag trodde att jag var vaken och tankte, nej fan idag vill jag inte ga upp vi har inga intressanta lektioner i skolan, sa jag behover inte ga, forsokte tanka ut vilka lektioner vi skulle ha idag, matte, rast, mat, ???, sen slog det mig, fan jag gar inte i skolan langre, jag maste ga upp, typiskt.

utslagen

Jag tog två trevliga gröna piller igår för min förkylning och somnade med huvudet på tangentbordet
pillerna innehöll Dextrometorfan... vilket är narkotikaklassat i sverige, det var inte mycket bara 15mg, men jag kände mig lightheaded och började hallucinera, det var rätt obehagligt, halsontet försvann till stor del och idag är jag mest hes och väldigt trött.

Och har inte orkat göra något som jag planerat att göra i helgen, dvs städa, måla, cykla runt och titta på halloween dekorationer.

flu

Jag är sjuk..
Ni vet sån där förkylning när halsen gör ont när man andas. Great verkligen inte, hoppas jag inte smittar barnen bara.
Det komiska i det här var att jag igår pratade med Brenda om att ta Flu-shoots ellet inte, och jag sa att jag inte brukar drabbas av influesan, och oftast rida ut den, såklart blir jag sjuk för att jag sa att jag inte brukar bli sjuk. Så nu ör det bara att vänta och se om det går över tills på måndag, vilket jag verkligen hoppas att det gör.
I morgon ska jag i vilket fall som helst upp tidigt och följa med Alex till hans footboll, och sen kanske till Jennas barnakals, fast jag vet inte, det kanske inte är en bra idé, jag vill ju inte smitta barnen.

skorpioner in our backyard

Fy vad läskigt, när jag satt och åt frukost såg jag det här:

En skorpion, om än liten, men det var lite läskigt, jag var barfota och satt med fötterna uppe i stolen resten av frukosten.

nu är det lördag igen

Men snart är det söndag.

Jag köpte sprayfärg i torsdags, så jag tänkte försöka spraymåla idag, men det var alldeles för blåsigt så det blev bara kaos av det. Jag har däremot skissat på en massa andra saker samt gjort klart en målning.
Känns bra att man gör något vettigt av sin helg, istället för att bara sitta vid datorn och det känns rätt skönt att vara kreativ också, har inte varit det på ett bra tag, 5 måander för att vara mer precis.

Det här gjorde jag idag.
Ingen titel, ska färgläggas med akvarell (när jag skaffat lite täckfärg)
linework

Glas in the window (nej jag vet inte vad jag ska kalla den)

Icebreaker

Idag fick jag en liten utskällning, eller tillsägelse, första på 6 månader, kanske bra, så man vet at de är mänskliga.
Så här var det vi var på starbucks, och Barbara körde oss dit.
Berättade såklart detta för Leon, som frågade om jag hade ringt och kollat med Brenda om det var OK att Barbra körde oss dit.
Jag hade inte ringt och frågat, och det ska jag visst göra, för de vill inte att andra ska köra Alex och Jasmine någonstans.
Jag vet ine om det nämnt det förut, något säger mig att de har gjort det, när jag tänker efter, men inte på senaste tiden., men nu vet jag i alla fall det.
Det känndes lite som en Icebreaker att jag fick en tillsägelse, för det har länts lite som att jag kunnat göra lite vad som helst (inte för att jag gjort det).

Ja just ja. Vi träffade en ny au-pair på Satrbucks, hon hade varit här i en vecka och hade hemlängtan, så jag pratade lite med henne och försökte få henne på bättre humör, hon verkar iaf ha lite samma intressen som jag. Musik och sport. hoppas hennes hemlängtan försvinner iaf.

Igår och idag var vi i parken och gungade, Alex älskar det han låtsas att han är pilot och sen får jag vara fallskärmshoppare och hoppa av gungorna. Jasmine är mer intresserad av att klättra.

Ren glädje!


alex on swing

Klätterapa

klätterapa

RSS 2.0