hmmm

Vi var på någon sorts julmarkande nere i "downtown" McKinney i morse, klocakn 9:00 var jag upp, det är väldgit tidigt!
här e lite bilder iaf.

Alex med Susu's (uncle på kinesiska) mössa och mina vantar

Downtonw McKinney

Man kunde rida på ponnies om man var liten
jag var inte tillräckligt liten

Anyways, mina öron gör inte ont längre (peppar peppar) men de har fortfarande lock eller det känns som jag simmar i en djup djup swimminpool, det är inte en trevlig känsla och jar är rätt trött på det.. :(


inbrott, sömn, mer sömn

Igår hade vi visst också inbrott i "grandma & grandpas" bil, de stal deras GPS, men glömde sladden till den.
Vem vet de kanske kommer tilbaks idag. Fast de tror jag inte, det är Thanksgiving, alla är hemma och har en masa gäster och är ute i trädgården och "fry" Turkeys, fast jag tror bara att det är vi som friterar våran. de flesta grillar nog den i ungnen.

Hela veckan är slapp, mest för at jag inte jobbar, och när jag inte jobabr gör jag ju inget annat än typ siter på mitt rum vid datorn. jag måste sluta göra det och göra något annat, typ vadå.. jag vet inte vad jag vill göra. Men jag är rätt trött på att sitta inne, dålig dag dock att komma på det eftersom allt är stängt!

Imorgon kanske jag kan göra något.

Inbrott, huvudvärk, inspiration.

Kunde inte somna igår kväll, somnade sent vid halv 12 tiden, sen vaknade jag vid 1 tiden av att någon (jävel) körde bil och väsnades utanför, efter det vände och vred jag mig hela natten, vilket resluterade att jag hade huvudvärk i morse och att min öronvärk inte verkar bättre.

Biljävlen visade sig vara ett inbrott i huset bredvid, så polisen vart här och frågade om vi hade hört och sett något, jag sa som sagt att jag hade vaknat av att någon körde iväg med en bil som väsnades en massa men att jag inte tittade ut genom fönstret för att klockan var mitt i natten och jag var trött, men jag kommer distinkt ihåg ljudet och att jag kollade på min ipod för att se vad klockan var.

Crap

Jag använder inte ordet crap väldigt ofta, men just nu är det väldigt passande, I feel Like crap.
Jag var ju som sag hos doktorn i onsdags och fick tabletter utskrivna för min "sinus" infektion, öronvärken har släppt lite men pillerna gör att jag blir trött så fort jag rör mig. De måste ha någon sorts bieffekt, det är ungefär som en depression när man tar dem så blir man alldeles, jag vet inte hur jag ska förklara det, livlös, som en zombie, fast jag blir liksom väldigt inspirerad också, det är ju bra, fast det vorre bättre om jag blev bättre och inte så whatever .


yay

Yay det är en grad celcius utomhus, så om det började regna nu skulle det snöa, verkar dock inte som det kommer hända.
Dock har jag mitt egna lilla sätt att framkalla vinterkänslor, Julmust, bilar och filmtittande i pyjamas, med alla lampor släkta, mysigt. Fast att jag är sjuk, jag var hos doktorn i onsdags, det visade sig att jag har sinus infection, vilket har resluterat i huvudvärk och öronvärk, har nog haft ett bra tag också, men nu går jag på antibiotika och små röda piller som gör mig jätte trött, eller de gör min kropp trött men ögonen vill inte somna. Anyways nu ska jag titta på The Fall och sen sneaste avsnittet av Pushing Dasies.

so long(pros) & cons with doing self checkout

vaknade i morse av att jag hade en klardröm där jag åt glass och äppelpaj.
Vilket betyder ungefär att jag var medveten om att det var en dröm, men jag kunde känns smaken och glass och äppelpaj hur de smakade och hur jag liksom tuggade det och det rann ner i magen. När jag vakande var jag såklart jätte sugen på både glass och äppelpaj. Trodde det va för att jag var hungrig så jag gick och åt frukost men begäret fanns kvar. Så jag gav mig ut på Glass jakt,  som tur är det inte så långt till affären, men väll där har de en lång rada med frysboxar med glass i, vad ska man välja?
Jag brukar oftaste välja samma för jag har beslutsångest, menden här gången var jag inte sugen på persikoglass ville ha något mer chokladigt, så jag grabbade tag i Everything but the... (choklad och vanilj glass med Heath bar chuncks, vit choklad, peanutbutter cups, och choklad doppade mandlar).
Gick och skulle betala vid en av självbetjäningsdiskarna, det började bra, men sen när jag skulle mata in pengarna så ville inte maskinen ta emot dem, jag stod där i säkert 5 minuter, och en av de anställda började kolla konsting på mig, som om jag försökte råna automaten, han sa inget utan bara försökte smyga fram och tillbaks för att kolla vad jag höll på med. När automaten plötsligt tog emot pengarna och jag var klar, så sprintade han lite diskret tillbaks till sin plats. ha ha.
Nu sitter jag med glass och ska titta på Pushing Daisies kan det bli bättre.
*lucid dröm betyder att du har full koll på att du drömmer och att du kan bestämma vad som ska hända i drömmen,

18 Den Magiska Gränsen

Min syster har fyllt arton, den här lördagen faktiskt. Grattis till henne.
För mig kommer hon alltid vara 12. eller i varjefall liten och bräcklig, som en liten fågelunge.
Nu ska jag försöka komma på något bra att ge henne, vad ger man sin syster som nyss fyllt arton.

Grattis Systeryster


ouch!

Aj, jag är stel och har träningsvärk i hela kroppen, mest fingrarna och armarna.
Jag var och inomhus klättrade igår, det var riktigt roligt, har inte bergsklättrat sen jag var typ 10.
Ska försöka göra det varje onsdag nu, så man får någon sorts träning.
Det har hänt rätt mycket denna veckan. I tisdags hade jag fösta kursen i akvarellmålning, resten av deltagarna var äver 40, jag drar ner medelåldern, men det var roligt. I morgon ska jag till House of blues och se Cobra Starship, Forever The Sickest Kid och Hit The Lights, på Söndag ska jag antagligen vara inhoppare i någon fotbollsmatch, skulle ute och campat egentligen, men jag har inte några camping grejer så det får vänta några veckor.

RSS 2.0