hmmm

Vi var på någon sorts julmarkande nere i "downtown" McKinney i morse, klocakn 9:00 var jag upp, det är väldgit tidigt!
här e lite bilder iaf.

Alex med Susu's (uncle på kinesiska) mössa och mina vantar

Downtonw McKinney

Man kunde rida på ponnies om man var liten
jag var inte tillräckligt liten

Anyways, mina öron gör inte ont längre (peppar peppar) men de har fortfarande lock eller det känns som jag simmar i en djup djup swimminpool, det är inte en trevlig känsla och jar är rätt trött på det.. :(

inbrott, sömn, mer sömn

Igår hade vi visst också inbrott i "grandma & grandpas" bil, de stal deras GPS, men glömde sladden till den.
Vem vet de kanske kommer tilbaks idag. Fast de tror jag inte, det är Thanksgiving, alla är hemma och har en masa gäster och är ute i trädgården och "fry" Turkeys, fast jag tror bara att det är vi som friterar våran. de flesta grillar nog den i ungnen.

Hela veckan är slapp, mest för at jag inte jobbar, och när jag inte jobabr gör jag ju inget annat än typ siter på mitt rum vid datorn. jag måste sluta göra det och göra något annat, typ vadå.. jag vet inte vad jag vill göra. Men jag är rätt trött på att sitta inne, dålig dag dock att komma på det eftersom allt är stängt!

Imorgon kanske jag kan göra något.

Inbrott, huvudvärk, inspiration.

Kunde inte somna igår kväll, somnade sent vid halv 12 tiden, sen vaknade jag vid 1 tiden av att någon (jävel) körde bil och väsnades utanför, efter det vände och vred jag mig hela natten, vilket resluterade att jag hade huvudvärk i morse och att min öronvärk inte verkar bättre.

Biljävlen visade sig vara ett inbrott i huset bredvid, så polisen vart här och frågade om vi hade hört och sett något, jag sa som sagt att jag hade vaknat av att någon körde iväg med en bil som väsnades en massa men att jag inte tittade ut genom fönstret för att klockan var mitt i natten och jag var trött, men jag kommer distinkt ihåg ljudet och att jag kollade på min ipod för att se vad klockan var.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0