The state I am in

uck jag är sjuk :( en riktigt jobbig förkylning. Den började igår och kändes som en jobbig baksmälla, jag var yr, och pratade osammnhängande och hade ont överallt. Så jag jag ringde in till jobbet och sjukanmäld mig över helgen. Sen sov jag en timme, med dubbla täcken och fullt påklädd (ett försök att svettas bort förkylningen)


Jag vaknade  av att mobilen ringde, det var någon från jobbet som undrade om jag kunde hoppa in på en annan runda, antagligen hade de sett att jag inte skulle jobba i helgen men missat att ja var sjukanmäld, eftersom jag var nyvaken och svettades som en gris pratade jag helt osammanhängande igen och var inte säker på vad de bablade om, tillslut fick jag iaf ur mig att jag inte kunde jobba. 


Sen igår har jag sovit ungefär hela tiden. Men känner mig inte mycket bättre, känner mig fortfarane jätte snurrig, har ont i halsen och har feber.. men jag hoppas det går över tills imorgon kväll, jag ska nämligen jobba natten till måndag, och ska antagligen till malmö på måndag, men vi får se hur det blir det kanske inte är det bästa om jag fortfarande är sjuk.

Jag är ledig natten till torsdag och natten till Fredag (förhoppningsvis) så på Onsdag ska jag hem till Jesper om han inte får för sig att han har något annat för sig.
Jag tror vi har ett förhållande, fast saken är väl den att det inte är den bästa timingen eftersom jag ska åka om mindre än en månad, så det är väl inte ett uttallat förhållande, vi ses bara sådär två, tre dagar varje vecka. Och jag vet att jag kommer sakna honom när jag åker. 

Mmmm :)

Globes and maps

hej hopp.. eller vad ska man säga efter en tids frånvaro?
Nu är det inte långt tid kvar, och min längtan famlar från hopp till hopplöshet. Månaderna och veckorna och dagarna och timmarna går alldeles för snabbt just nu och jag är rädd för att de kommer gå alldeles för sakta när jag väll kommit iväg.

Bara den senaste veckan har jag vuxit mer som människa än mina senaste 23 år.
Borde det inte säga något om situationen.

Och nu sitter jag här ännu en gång och kan absolut inte få ut mina tankar och allt det jag känner och vill minnas från de senaste månaderna, så om detta inlägget bara blir en stor soppa av ord och meningar ni inte förstår något av så är det för att den senaste månaden har varit fylld av dimmiga dagar och att jag bara tänker på en eller högst två saker.

Håller på att fixa en "avskedscd".. här nedan följer låtlistan "so far", ska nog göra några ändringar kanske lägga till north american scum med LCD istället för NY NY i love you but you're bringing me down.  Har en massa låtar också som jag skulle kunna ha med, men de ska ju gärna representera mig på mer än sättet att de har med resa/USA att göra, de här låtarna är låtar jag verkligen tycker är skitbra också.

1. Jason Mraz - Plane (5:13)
2. Sista Mannen På Jorden - Pilot (4:48)
3. Something Corporate - Globes & Maps (4:47)
4. Darren Hayes - A Conversation with God (5:07)
5. Augustana - Wasteland (4:00)
6. Collective Soul - The World I Know (4:15)
7. Counting Crows - Raining in Baltimore (4:40)
8. Death Cab for Cutie - Marching Bands of Manhattan (4:11)
9. Daughtry - Home (4:15)
10. Spitalfield - Texa$ with a dollar sign (3:49)
11. Håkan Hellström - Jag Har Varit I Alla Städer (5:50)
12. Blue October - Weight of the World (4:03)
13. Universal Poplab - New beginnings (4:56)
14. Boards Of Canada - Over The Horizon Radar (1:08)
15. 30 Seconds To Mars - 93 Million Miles (5:25)
16. Mat Kearney - Girl America (4:02)
17. Motor Ace - American Shoes (4:09)
18. LCD Soundsystem - New York, I Love You But You're Bringing Me Down (5:35)
19. Matchbox Twenty - Rest Stop (4:29)
20. Matthew Good - Sunup Running For Home (4:38)
21. Our Lady Peace - Somewhere out There (4:10)
22. Pompeii - The States (5:38)
23. Taking Back Sunday - New American Classic (4:35)
24. The Sounds - Living In America (3:28)
25. Third Eye Blind - Motorcycle Drive By (4:21)
26. Yellowcard - Holly Wood Died (4:39)
27. Kent - 747 (7:46)

go with the flow

Nu var det längesen jag skrev här, IGEN!
Jag tänkte bara säga att jag fick sagt till honom vad jag känner, wow.
Sen dess har vi setts 3 gånger, var hemma hos honom torsdag till fredag.
Men jag känner att det blir rätt kaos även om jag nu sagt vad jag tycker, jag vågar inte öppna mig helt och fortsätter hålla muren uppe runt mig.
Det finns en tendens till att jag gör det rätt ofta, och det är för att varje gång jag låtit någon nära inpå mig har jag blivit sviken och sårad, och det är av både killar och kompisar.
Så nu på 3 år har jag knappt släppt in någon innan för dessa murarna, och n kommer det någon jag verkligen vill släppa in, men är rädd för att samma sak kommer hända igen, och då blir det en ond cirkel, för han känner väl antagligen att jag inte kan slappna av (mest för att jag tänker på det hela tiden).  När jag blir osäker låser sig hel min kropp, jag kan inte prata tänka eller handla normalt.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0