leggings?

Leggings, jag har aldrig fattat vitsen med dem än mindre nu, hur kan man vilja gå runt och se ut som en människa uppstoppad i korvskin? Jag köpte ett par ändå, känns som jag bara kommer använda dem en gång, till den här festen vi ska till på söndag, resten av familjen ska vara fancy dressed och jag ville inte komma i byxor så jag köpte en klänning! yes du läste rätt, jag har aldrig klänning på mig, eller jo jag hade när jag fyllde 21 men det var a one time thing, trodde jag, jag hittade iaf en fin klänning på pacsun för $42 så jag borde använda den mer oftare än till bara den här helgen.

I know I am boring

Igår kväll efter jag sett klart filmen och inte kunde somna, låg jag och tänkte på hur längre jag varit här, jag har inte så stor koll på datum och så, men det är ju redan den 27:e juli, tiden går snabbt, jag har varit här i 3 månader och 2 dagar och vad har jag gjort mer än att se efter barn, ingenting, eftersom jag inte har körkort ännu.

 

Anyway det var inte ritkigt det jag skulle skriva om. Jag fick en konstigt känsla om att jag ville hem, inte hemlängtan jag vet inte vad det var, jag vet inte vad jag skulle göra hemma det är inte så att det skulle bli något bättre där på umgänges fronten. Det är nog det som är värst jag går aldrig ut, resten av au-pairerna i min grupp är party-people eller tyskar, inget fel på tyskar men jag förstår inte tyska och det är det enda de pratar när de träffas.

 

Sen är jag rätt blyg när jag först träffar folk, om man inte känner en sån speciell connenction direkt, tyvärr åkte den tjejen jag gjorde det med hem :( Just nu känns det som jag vill göra det också, men sen tänker jag lite mer på det och vet att jag kommer ångra mig om jag gör det. Jag är dålig på att småprata och blir ännu sämre att småprata på engelska just nu känner jag mig som en sån person som bara svara yes or no på frågor, jag vill inte vara den personen, och det är de som drar mig längre ner, inte ens med föräldrarna är jag bra på att småprata. Jag vill inte vara den tråkiga personen.

 

(förlåt för stavfel meningsomkastande och sånt)

You don't mess with me.

På sådär första gången på 3 måndare kände jag mig energetic (svensk stavning på det ordet?) att göra mer än att spela datorspel när jag vaknade upp i morse, så jag gjorde mig en ordentlig frukost, och gick ut på verandan på framsidan och käkade den, och läste rolling stone, En väldigt intressant artikel caught my eye, Artiklen handlade om Skateopia i Ohio,
Jag gillar vekligen iden om det, the amercian dream, man borde ta en tur dit, I bet that would be something to see, dock är jag inte vidare bra på att skate längre, önskar jag fortfarnade var lika modig med sånt som när jag var mindre.

Anyways efter att ha drömt mig bort till äventyr, fortsatte jag min dag med att städa mitt rum, inte lika trevligt som äventyr fast vällbehövt! På kvällen bar det av til Plano för att pröva Peking anka på ett välkänt ställe, det var riktigt gott.
Kvällen avslutas nu med lite the sims spelande och sen ska jag se You don't mess with the Zhoan.Cheers

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0