leggings?

Leggings, jag har aldrig fattat vitsen med dem än mindre nu, hur kan man vilja gå runt och se ut som en människa uppstoppad i korvskin? Jag köpte ett par ändå, känns som jag bara kommer använda dem en gång, till den här festen vi ska till på söndag, resten av familjen ska vara fancy dressed och jag ville inte komma i byxor så jag köpte en klänning! yes du läste rätt, jag har aldrig klänning på mig, eller jo jag hade när jag fyllde 21 men det var a one time thing, trodde jag, jag hittade iaf en fin klänning på pacsun för $42 så jag borde använda den mer oftare än till bara den här helgen.

I know I am boring

Igår kväll efter jag sett klart filmen och inte kunde somna, låg jag och tänkte på hur längre jag varit här, jag har inte så stor koll på datum och så, men det är ju redan den 27:e juli, tiden går snabbt, jag har varit här i 3 månader och 2 dagar och vad har jag gjort mer än att se efter barn, ingenting, eftersom jag inte har körkort ännu.

 

Anyway det var inte ritkigt det jag skulle skriva om. Jag fick en konstigt känsla om att jag ville hem, inte hemlängtan jag vet inte vad det var, jag vet inte vad jag skulle göra hemma det är inte så att det skulle bli något bättre där på umgänges fronten. Det är nog det som är värst jag går aldrig ut, resten av au-pairerna i min grupp är party-people eller tyskar, inget fel på tyskar men jag förstår inte tyska och det är det enda de pratar när de träffas.

 

Sen är jag rätt blyg när jag först träffar folk, om man inte känner en sån speciell connenction direkt, tyvärr åkte den tjejen jag gjorde det med hem :( Just nu känns det som jag vill göra det också, men sen tänker jag lite mer på det och vet att jag kommer ångra mig om jag gör det. Jag är dålig på att småprata och blir ännu sämre att småprata på engelska just nu känner jag mig som en sån person som bara svara yes or no på frågor, jag vill inte vara den personen, och det är de som drar mig längre ner, inte ens med föräldrarna är jag bra på att småprata. Jag vill inte vara den tråkiga personen.

 

(förlåt för stavfel meningsomkastande och sånt)


You don't mess with me.

På sådär första gången på 3 måndare kände jag mig energetic (svensk stavning på det ordet?) att göra mer än att spela datorspel när jag vaknade upp i morse, så jag gjorde mig en ordentlig frukost, och gick ut på verandan på framsidan och käkade den, och läste rolling stone, En väldigt intressant artikel caught my eye, Artiklen handlade om Skateopia i Ohio,
Jag gillar vekligen iden om det, the amercian dream, man borde ta en tur dit, I bet that would be something to see, dock är jag inte vidare bra på att skate längre, önskar jag fortfarnade var lika modig med sånt som när jag var mindre.

Anyways efter att ha drömt mig bort till äventyr, fortsatte jag min dag med att städa mitt rum, inte lika trevligt som äventyr fast vällbehövt! På kvällen bar det av til Plano för att pröva Peking anka på ett välkänt ställe, det var riktigt gott.
Kvällen avslutas nu med lite the sims spelande och sen ska jag se You don't mess with the Zhoan.Cheers

Sofiero

Igår var det en super spelning på Sofiero slottsträdgård, den enda spelningen det här året jag önskar jag inte missat.
Håkan Hellström och Kent, betyder så himla mycket sommar för mig, att det gör ont i mitt hjärta att jag missar dem i min hemstad. Den här videon får mitt hjärta att slå 100 gånger fortare den får mig att kallsvettas.


Super Nanny makes a super job only on Mondays

Måndag gick så snabbt, måndag var en riktigt bra dag, allt var på topp, barnen var glada jag var glad allt var skoj!
det är inte så att det inte är skoj nu, men vissa dagar känns så mycket bättre än alla andra, och man bara önskar att alla dagar var såna, för det skulle göra hela arbetet så mycket bättre!

Vissa daga orkar man verkligen inte leka en massa, det är roligt att leka iof, men man är ju inte liten längre så efter en stund blir man rätt trött på allt lekande, TIsdagar är också bra för då är det Playdate och då går tiden rätt fort också, då kan man sitta där och prata/lyssna på de andra mammorna.
Men Onsdagar är mitten av vecka, iaf något bra, det är bara två dagar kvar till helgen, det går nog snabbt.. Jag skulle bara vilja känna Måndagens glädje och lättnad över att jag har ett så spännande, roligt jobb!

bills bills bills

jag har inga pengar, inte för att jag har något att spendera det på, eller jo, men jag får sluta vara så hagalen och sluta köpa så mycket skor!
det finns ju det här courtesy pay på kortet så man vet ju inte när man inte har råd egentligen, borde kanske avskaffa det..

driving

Okay så jag trodde att jag klarat uppkörningen, men sen så visar det sig att de har en sjuk lag att alla över 18 och som går från att ha körkorts tillstånd till att skaffa körkort måste köra upp för DPS, men de under 18 bara behöver köra upp för körskolan. det borde liksom vara tvärtom, känns som de som är över 18 har bättre självdisciplin, och responsibility!

foto session

i forg[r tror jag det var tog vi lite bilder..
Och ja jag har fargat haret ocksa, skulle va rott ser mer orange/brunt ut pa bild

this is suppose to be music


Ryan Huston TrueAnthem Music

4th of july

En liten snabb uppdatering här om 4th of July och den helgen.
Egentligen har jag varit rätt osocial hela dagen, just för att min dator har kommit, och jag har spenderat massa tid bakom den, men den har kvällen ville jag inte missa, vi begav oss ut till the soccerfields vid QT vid halv 8 tiden, trafikstockning på väg dit, men vi fick parkering på första parkett (precis där de skulle skjuta av fyrverkerierna). vi gick och kollade på luftballonger, köpte popcorn, och barnen studsade på luftkuddar, gick tillbaks till bilen, och satte oss, och sen började fyrverkerierna, och höll på i en halvtimme, valdigt häftiga.
Om jag tyckte det var trafikstockning på väg dit var det inget av vad det var på väg hem, det tog säkert en timme innan vi var hemma (vanligtvis tar samma sträcka max 15 minuter) Jasmine var trött och grät halva vägen hem, Alex och Ivory somnade också, Frida höll på att somna.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag till någon waterpark och åka waterslides (om det inte regnar vill säga)RSS 2.0