sjuk

NEEEEJ...
Jag håller på att bli sjuk, vaknat två gånger i natt (innan kl 02:00) av att jag genomsvettades, försökte sova utan täcke det fungerade inte, för trots att jag svettades som en gris, så frös jag. Min näsa kliar och jag nyser stup i ett, jag behöver verkligen jobba nu, så jag har inte tid att vara sjuk, jag har redan så många semesterdagar inplanerade. blä

8 timmars sömn eller mer tack.

Ah helgen....
Inte så bra som förväntat.. + att jag råkade ändra mina sovtider helt och hållet.
Eftersom jag jobbar natt så brukar jag lägga mig tidigt dvs senast halv 9 för att inte vara skittrött resten av nästkommande dag. Men i helgen blev det av någon anledning inte att jag gick och la mig förän 23:00  - 23:30 och fick sova fram till 10 på söndagen, (efter att ha gått och lagt mig klockan 8 på morgonen, lördagen var lite bättre gick och la mig 7 vaknade 12, och måndagen var som söndgen, + at jag inte kom hem från träning i malmö föränn vid 00:00 på natten, 2 timmar sömn innan jag skulle jobba.. inte bra alls, jag hoppad över alla aktiviteter jag skulle gjort igår för att få lägga mig tidigt jag slocknade vid 20:00 och det kändes sköööönt..

Chimera

Jag gillar inte tv3, först slutar de sända NCIS på söndagar, nu när det var som mest spännande och sen flyttar de NCIS på veckodagarna från den perfekta tiden 19:00 till 23:00 det är som de inte vill att man ska titta på det.
Jag tänker iaf bojkotta tv3, det blir inte så svårt för det enda jag ser på tv är/var NCIS.

Nu har jag iaf fått ner fram till avsnitt 06 (Chimera) via bitlord/piratebay.. så nu ska jag se det ändå.
synd bara att strejken bland manusförfattarna i inte är över än, för jag kommer att ha sett klart alla 11 avsnitten innan nästa helg.


Chimera = ett trehövdat monster i den grekiska mytologin..
image7

Eller som i det här avsnittet jag ska se, nu ett övergivet skepp..

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0