Positivt

Plötsligt blev man väldigt omtyckt.
Eller rättare sagt plötsligt blev livet väldigt intressant.
Inte det att jag fortfarande inte gör bort mig, men ändå.
Positiv trend på väg kanske?

Ultimate geekiness

S1 = Jonh Doe
S2 = Frida

S1
: is that your book?
S2: which one do you mean?
S1: the one with the big silvery letters
S2: yes
S1: do you actually read it? 
S2: no i just wear it as an outfit to look cool, of course i read it
S1: and you like it?
S2: I find it amusing, yes, i also watch star trek, listens to explosions in the sky and stare into the black sky at night and pretend that i'm on a space shuttle.
S1:  wow.... *stunned*
S2: it's the ultimate geekiness

Talking to strangers on the train

Måste berätta om en rolig sak som hände på tåget hem.
Vid Nässjö stiger en en inte så utseende mässigt dum kille på (han var alltså inte dum utan rätt så snygg), och satte sig mittemot mig, det första han gör är att ta upp sin dator, sen går det ett tag och det kommer en annan kille och sätter sig bredvid honom (det här är sånt där 4 sittsig plats med bord i mitten)

I alvesta går den inte så fult snygge killen av, och kvar blir jag och dator killen, han går iväg och kommer tillbaks med en chips påse och en burk läsk, jag kollar lite sådär hungrig på chipspåsen men fortsätter kolla ut genom fönstret, sen sträcker han fram chips påsen och frågar om jag vill ha.
 
Jag tar ett chips och tackar. Sen börjar han snacka, han undrar vart jag ska jag säger Helsingborg, han säger nästan mina hemtrakter, visar sig att han ska till malmö, säger att jag brukar spendera en del tid i Malmö, han undrar vad jag gör där.

Jag säger spelar laserdome, han säger att han känner en Jacob som brukar spela där och som spelar SM och sånt, och jag tittar på honom, och säger, va känner du Jacob?! Tänker det måste ju vara samma Jacob som jag känner, och så vissar det sig att så är det.
Sen fortsätter vi snacka om musik, och resor och sånt, han berättar att han varit i Stockholm och sett The Cure,
jag berättar att jag vart på amerikanska ambassaden och fixat visum, han undrar vad jag ska göra i USA. jag säger jobba, hand undrar hur gammal jag är jag säger 23, han tittar på mig och säger, wow du ser mycket yngre ut..
Sen är vi i hässleholm och jag stiger av, men fan alltså det var nog en av de mer händelserika och trevligaste tågturerna jag haft på länge.


PG rated
ha ha det borde vara mer "sluts" i bloggen.. gissar på att jag inte bloggar om slut så mycket. anyways
jag är i sthlm nu, ska till ambassaden imorrn och sen ska jag väl till sneakers n stuffs :) och försöka hålla pengarna i styr.

1 bra sak med de där 60 dåliga sakerna

fan jag blir så blockad av sånt här, jag menar man ska inte va för på  (eller för desperat, fastän man råkar va det, ska bara se till att inte vissa det). Äsch det e bara att köra på, blir det pannkaka av det hela och riktigt pinsamt så är det bara att stå ut tills jag lämnar landet..

60 days +

Ja ja Jag får väll helt enkelt göra något åt den där dåliga timingen och köra på det ändå. 60 dagar är ändå 60 dagar..

dålig timing, verkligen skitkass..

Jag har så himla bra timing när det kommer till vissa saker.
Killar t ex.
Seriöst varför dycker de alltid upp när man är på väg bort från landet?
Och varför verkar de alltid så himla perfekta då?
Det här kunde väll hänt för två år sen, det skulle vart bra timing.

Nu längtar jag bara till Söndagar, det måste vara den bästa dagen i veckan, förutom nästa söndag, för då ska jag till stockholm, annars är söndagar jättebra för då vet jag precis vart jag har honom, eller vart han är, precis där jag vill att han ska vara, dvs, där jag är.
Fast jag vet inte om det vore smart att starta en relation som kan vara i 70 dagar och sen typ inte extistera på ett år.

nej Frida du måste va bättre på timingen.
Fast det är väll bara det att jag är så jäkla kräsen annars skulle jag ha en del att välja på.

did someone say colors?

Okay new-rave (nu rave, ) kommer deffinitivt bli det nya emo, dvs det som alla stör sig på, och vad alla tonåringar kommer vara 2008, det märks redan på typ Bilddagboken.

Själv klagar jag inte så mycket, så länge det inte blir mainstream (mainstream har redan förstört så många snygga stilar, typ fashioncore, pop, grunge, and so on)

Anyways jag hittade värsta färgexplotionenssidan - http://www.panuu.com/  - kläder, och färggladda för den delen! Ge mig. Jag ska sluta skriva nu, innan jag börjar stava fel.

Lördagsångest

Urgh jag hatar lördagar, och den här jäkla bloggen (går itne att trycka på fortsätta redigera för då försvinner all text man skrivit), så nu måste jag skriva om allt igen, typiskt.
Jo jag hatar den här lördagen, trots att den bara har börjat, mest för att HD hade en kampanj som gick ut på att alla i Helsingborg med en postlåda, skulle få tidningen idag, vilket betyde att jag som brukar ha 6 buntar tidningar (som är allt som får plats på min vagn) istället hade 12 buntar tidningar (som inte alls fick plats), och ungefär 300 tidningar mer än vanligt att dela ut.. :( lägg där till att det blåste, som det alltid gör (mer eller mindre) i den här staden.

Dagens Låt (för att göra dagen lite bättre och för att Bloggen är döpt efter titeln på den här låten)

Dave Matthews Band - Crushladda ner RSS 2.0