A formal Introduction

Dåligt av mig at inte skriva något på nåra dagar, jag har haft så mycket at göra sen David kom, mest har vi dock kört runder, eftersom jag fortfarande har jobbat på dagarna. I onsdags lagade han svensk mat (sjömansbiff) som han bjöd "min" familj på, det var gott. I torsdags slutade jag tidigt så först åkte vi till en Outlet mall och sen vidare till Sherman för at kolla in deras Lasertag, som är en av de störta i Texas (om inte den största).

Väldigt cool areana!

Efter vi hade spelat ett spel där (inga folk) åkte vil tillbaks till McKinney, först till Starbucks, och sen vidare till The Zone och spelade mer Lasertag, det hade play unlimited for 13.75 hela kvällen. dock var det bara vi där också så vi spelade inte så länge.
Idag ska vi på någon fest nere I Downtown McKinney, det ska bli intressant.

flyg alltså

Sitter på flygplatsen och väntar på Davids flyg som slulle vart har för två timmar sen. Tur att det var lätt att hitta till flygplatsen. Nu ty mer jag att han ska koma

Oh shit moments

ha ha bilkörningen idag, shit alltså! Började med att vi tog fel väg, istället för at ta the tollway söderut så tog jag av någon anledning den norrut istället, tills vi kom till the exit för virgina parkway och jag började förstå att vi var på väg åt fel håll, så fick ringa LCCn och säga att vi var försenade för att jag kört fel. Så det var bara att köra tillbaks söderut.

Sen märkte jag att bensinen nästan var slut, lampan började lyssa, så vi visste inte om vi skulle klara det ända fram till stället vi skulle ses, och inga bensins stationer längs vägen fanns det heller. Vi klarade oss iaf, och mötet var rätt tråkigt, vi är 1 svenska (jag), 5 sydamerikaner och 3 tyskar, yay att de pratar med varandra på sina egna språk.
Jag fick iaf Eli och någon till som jag inte kommer ihåg namnet på intresserad av att gå och se Maroon 5. Dock blev det mest sitta där och titta ut genom fönstret!

När vi skulle åka tillbaks hem, hittade jag inte mina nycklar fick panik där ett tag och trodde att jag låst in dem, de hade jag dock undvikit, men de fanns inte i min väska och inte i mina byxfickor, det vissade sig att jag lämnat dem på ett bord inne på starbucks, skakig som jag var efer att ha precis klarat mig från att få motorstop (heter det så om man inte har tillräckligt med bensin i tanken?) så tillslut kom vi iaf hem.

Många käglor i luften

Jag känner mig jätte duktig nu, jag har varit ute, trots att det är 33 grader ute. Jag har inte suttit vid datorn hela dagen, whoo..
Jag gillar lördagar för att man får post på lördagar, så idag fick jag mina jongleringskäglor jag köpte från ebay.
Så jag tog med dem ut i trädgården och övade jonglering med två käglor i en timme, sen gick jag över till att öva mils mess med 3 bollar, Blev rejält svettig. Önskar nästan att jag var kille vid det tillfället så man kunde ta av tröjan och öva med bar överkropp.

Lite senare på kvällen sådär 1 minut in i filmen klara jag en runda!
Mer övning i morgon.

Jaha nu var de helg

Äntligen helg.
Jag har dock inga planer alls för denna helgen, ska sitta inne och battla på sins of the solar empire och titta på nerladdade episoder av NCIS, för vädret kommer antagligen vara för varmt för cykeltur, eller så kommer det regna. Det är i varje fall Au-pair möte på söndag kväll och jag har lovat att hämta upp en ny tjej, men jag vet ju inte ens om jag hittar till vart mötet ska vara, det kommer bli intressant.

Jag måste komma på något att göra, egentligen borde jag köra till dallas ft. worth flygplatsen för att veta vägen dit, jag ska få besök på tisdag nästa vecka, Davdi kommer. Jag trodde jag skulle vara väldigt ivrig på det, men det är jag inte. Det känns lite som, jaha det kommer någon och hälsar på det kan ju blir trevligt, men inte mer, men vem vet det kanske kommer när det närmare sig lite mer.


-


RIP LeRoi Moore 1961 - 2008
You will always be rememberdLeRoi Moore, saxophonist and founding member of Dave Matthews Band, died unexpectedly Tuesday afternoon, August 19, 2008, at Hollywood Presbyterian Medical Center in Los Angeles from sudden complications stemming from his June ATV accident on his farm near Charlottesville, Virginia.Jag vet inte vad jag ska säga, finns det något att säga.
I feel completely empty inside
Dave Mathews Band kommer aldrig vara detsamma utan LeRoi på saxofon.


Det bara regnar

Det har regnat i tre dagar nu, inte konstant med ändå.
Det är väldigt bra för att vara Augusti säger dem, men sen säger de att det är Hurrican season också.
Jag var ute och körde i vad jag trodde var uppehåll i allt regnande, men så fort jag kom ut på motorvägen började det ösa mer än vad det gjort på hela dagen.
Just my luck, det var väldigt svårt att se något alls, och det fins en hel del assholes ute på vägarna när det är regnar. Till råga på allt var det en massa lastbilar som drog ner tempot, så jag körde med en maxhastigthet på 40 mph hela vägen till Plano, det tog 40 minuter one way. Skulle hämta mina jongleringsgrejer.

Det tog max 5 minuter och sen tog det ungefär lika lång tid (altså 40 min) tillbaks hem igen.
Så nu är jag trött och fundera på att sova, trots att klockan bara är kvart i 8.
Idag var så lååångt jag somnade ju inte förän efter 1 pga av de där telefonsamtalen igår. och förläldrarna var försenade och sen tog bilfärden kåll på resten av mig.

Föresten jag har the cutest kids ever!

är dom inte söta säg!

Idioti

Skulle du komma på tanken att ringa till någon klockan 11 på kvällen en vardag? Nagon gjorde iaf det, och inte en gång utan minst tre, jag sov gott innan det hände, men nu gör jag inte det, nu ar jag sur för att någon väckte mig, imorgon kommer suga för att jag kommer vara trött, tack för att du störde min sömn,, och fucka upp min dag.

Dave Matthews Band Live!

I'm Stunned vi hade kanske inte de bästa platserna men man såg i varjefall scenen bra och ljudet var perfekt, och jag är så himla glad över att äntligen fått se dem live.

Spellista:
Pantala Naga Pampa
Rapunzel
Proudest Monkey
Satellite
So Damn Lucky
Eh Hee
Water Into Wine
Corn Bread
Stolen Away On 55th & 3rd
You Might Die Trying
 Burning Down The House
Old Dirt Hill
Lover Lay Down
Money
Jimi Thing
Everyday
Anyone Seen The Bridge
Too Much Intro
Halloween
Ants Marching
Stay (Wasting Time)
 ---Encore---
Sledgehammer
Two Step

Jag är lite besviken dock att de inte spelade varken Crash Into Me eller Gray Street men annars var det en av de coolaste sakerna i mitt liv, och jag tänker absolut försöka se dem igen även om det innebär att jag måste åka långväga för att göra det.after a 8 years long wait, finally....

Jag börjar bli exalterad, om sådär 24 timmar är jag på väg till konserten med bandet jag väntat 8 år på att få se.
Dave Matthews Band. Jag råder er at kolla hela videon här nedanför, who knows kanske du finner dig ett nytt favoritband.
FeMALE dirtbag

Jag gjorde ett personlighetstest  http://se.41q.com/typ.41q?p=24682242.

Din personlighetstyp: Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Kärriärer som skulle kunna passa dig: Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal (välkommen till mitt liv), präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, SYO-konsulenter, journalister, religionslärare.Det är krävnade att ha partner, vare sig det är en vän eller annat.
  1.  Man måste tillfredställa
  2.  Man måste höra av sig
  3.  Man måste vara tillgänglig konstant.

Jag skulle passa bra som manlig dirtbag, du vet en sån som aldrig hör av sig och aldrig har tid men som man har amazing sex med och trots allt han inte gör kan du inte släppa honom. Ok det finns tjejer som är så också (jag som exempel för tillfället), jag har aldrig dateat någon kvinnlig dirtbag, "so I'll stick with what I know".
Nu blir ju inte saken bättre av att man befinner sig på två helt olika platser på planeten, fast det kan ju också förklara dirtbag-beetendet,
  1. Helt olika tidzoner
  2. Andra saker att göra
  3. Helt fri = New opportunitys
KK är ju ingen dålig uippfinning så länge man ligger på samma plan.

Stupris!

I have a stupris for you, this kids totally cracks me up.
Alex går omrking och låtsas att han har en överraskning, han säger stupris istället för suprise, det är så söt, så han vandra omkring och kommer på att han egentligen inte alls har något att överraska mig med, och så gömmer han händerna bakom ryggen och tar fram en låtsastårta, räkna till 24 och säger åt mig att blåsa ut alla ljus.
Kawaii
Och Jazzies skratt får mig att smälta.. hon har kommit på att det är jätte skoj att "skjuta" mjuka skumraketer och varje gång hon får iväg en bryter hon ut i världens sötast skrattattack. man kan inte bli annat är jätte glad av det!

Det lyste upp min dag, annars har idag varit väldigt tröttsam, kom hem sent igår, vaknade tidigt, sov inte så bra, har ont i öronen av all hög musik igår.
Kris Roe var absolut höjdpunkten på hela dagen, jag var där redan när det började såg några band, men de flesta lät likadant så i 4 timmar satt jag mer eller mindre utanför och väntade på Kris. Träffade på en kille som kunde lite svenska också, hand hade vart i Östersund, och hade planer på att fixa så hans band skulle spela på storsjöyran, så därför tänkte jag promota dem lite.. so check em out  The Glory Fall.

Lite bilder från gårdagen.
bild 1 & 2 - The summer set (de var riktigt bra) bild 3 & 4 - Sterling de var också bra, deras absolut sista show dock.
bild 5 & 6 - Kill Paradise, electronic hiphop / pop punk, dansvänligt. bild 7 - Young and divine, inte dåliga men inte bra heller. bild 8 - Thee Armada värt att lyssna på. bild 9 - Hit the lights ett av banden jag väntat på att se, dock spelade de så nära inpå Kris Roe på bild 10.

the summers setthe summer set sterlingThe summer set, har ingen anning om vad låten heter dock.
08.08.08

Av någon anledning sitter jag fortfarande uppe fast jag sa att jag skulle lägga mig vid 11 tiden, det blev inte så.
Det blev inte heller av att jag åkte med resten av tjejerna till Black Finn i natt, mest för att jag var trött och för att jag inte är så van vid at köra bil på natten/ när det är mörkt ute. Istället körde jag ungefär 200 meter til McDonalds för att äta dinner, (var inte speciellt sugen på dumpling + att jag behövde komma ut lite) och till affären för att köpa godis som jag inte ätit än.

Imorgon ska jag iaf ut och köra, tänkte besöka en Magic shop (i Plano), har velat kolla in deras utbud sen jag den 4:e juli blev utsatt för ett magic trick och fick reda på att Grandpa Cliff hade vart där och införskaffat pranks och magic stuff (hur det översätts till svenska är jag inte ritikgt säker på), jag måste även införskaffa en till jongleringsboll, samt jongleringsringar eller käglor.

På söndag blir det musik hela dagen, The string production har en musik festival på Plano Center (ja allt händer i Plano).
Bl a Kris Roe (från the ataris), Mae, och Hit the light samt 27 andra band spelar, som det ser ut nu får jag gå själv, men man kan ju hoppas att några av de andra au-pairerna hänger på, fast det verkar som de är mer into party/ clubbing. 

this is fucked up

Jag kan fan köra vart jag vill nu så nu tänker jag inte sitta inne mer.. and i'm not gonna feel bad about it jag menar jag åkte inte hit för att sitta och prata svenska med er  (mer än bloggen då, om jag inte bestämmer mig för att börjar skriva på engelska) jag åkte hit för att jag var trött på sverige, trött på svenska, jag åkte hit för att jag ville va fri och ha äventyr inte en massa plikter mer än jobbet med barnen.

Emergency, Please call 911

Efter en lyckad helg i Houston, med wedding reception en massa shoppande och en hel del sol, började vardagen igen på ett väldigt dåligt sätt.

Först av att jag trodde att jag hade försovit mig alla klockor visade olika tid så jag hade ingen aning om vilken som visade rätt tid. När jag väl hade börjat jobba fick jag världen magplågor och kunde inte röra mig på typ en timme, efter det blev resten av jobb-dagen väldigt lätt.
På kvällen stack vi till en irländsk pub för att käka, mitt in i middagen, går en äldre tant förbi, snubblar och slår kinden/huvudet i stolen vid bordet bredvid oss och hela puben förvandlas till en sjuksal, med en massa folk stående över henne (give the lady some air to breath liksom). efter sådär 20 minuter kommer en brandbil/ambulance och kör iväg med henne och folket i resturangen forsätter som inget har hänt, including us.. 

Så som sagt en händelserik första dag på jobbet i augusti..

Houston

Jag är i Houston nu, åkte hemifrån igår vid 7 tiden var framme vid halv 12 på kvällen, barnen sov i bilen och jag var också väldigt trött eftersom jag varit uppe redan halv 7 på morgonen, gjorde ju uppkörningen för körkortet för tredje gången, nu är det inte så att jag har misslyckats tre gånger jag har faktiskt redan klarat det en gång, som tidigare inlägg säger, iaf så jag somnade jag också, så resan tog inte alltför lång tid efter som jag sov nästan hela.
Vi bor i downtown Houston mitt emot en fancy galleria som kallas simply the galleria, ska visst vara massa fancy affärer där som typ gucci och såna har inte råd att köpta saker där men kolla kan man iaf göra får se vad som mer händer idag kanske tar en lite promenad, verkar vara mycket saker i omgivningen.

RSS 2.0