A formal Introduction

Dåligt av mig at inte skriva något på nåra dagar, jag har haft så mycket at göra sen David kom, mest har vi dock kört runder, eftersom jag fortfarande har jobbat på dagarna. I onsdags lagade han svensk mat (sjömansbiff) som han bjöd "min" familj på, det var gott. I torsdags slutade jag tidigt så först åkte vi till en Outlet mall och sen vidare till Sherman för at kolla in deras Lasertag, som är en av de störta i Texas (om inte den största).

Väldigt cool areana!

Efter vi hade spelat ett spel där (inga folk) åkte vil tillbaks till McKinney, först till Starbucks, och sen vidare till The Zone och spelade mer Lasertag, det hade play unlimited for 13.75 hela kvällen. dock var det bara vi där också så vi spelade inte så länge.
Idag ska vi på någon fest nere I Downtown McKinney, det ska bli intressant.

flyg alltså

Sitter på flygplatsen och väntar på Davids flyg som slulle vart har för två timmar sen. Tur att det var lätt att hitta till flygplatsen. Nu ty mer jag att han ska koma

Oh shit moments

ha ha bilkörningen idag, shit alltså! Började med att vi tog fel väg, istället för at ta the tollway söderut så tog jag av någon anledning den norrut istället, tills vi kom till the exit för virgina parkway och jag började förstå att vi var på väg åt fel håll, så fick ringa LCCn och säga att vi var försenade för att jag kört fel. Så det var bara att köra tillbaks söderut.

Sen märkte jag att bensinen nästan var slut, lampan började lyssa, så vi visste inte om vi skulle klara det ända fram till stället vi skulle ses, och inga bensins stationer längs vägen fanns det heller. Vi klarade oss iaf, och mötet var rätt tråkigt, vi är 1 svenska (jag), 5 sydamerikaner och 3 tyskar, yay att de pratar med varandra på sina egna språk.
Jag fick iaf Eli och någon till som jag inte kommer ihåg namnet på intresserad av att gå och se Maroon 5. Dock blev det mest sitta där och titta ut genom fönstret!

När vi skulle åka tillbaks hem, hittade jag inte mina nycklar fick panik där ett tag och trodde att jag låst in dem, de hade jag dock undvikit, men de fanns inte i min väska och inte i mina byxfickor, det vissade sig att jag lämnat dem på ett bord inne på starbucks, skakig som jag var efer att ha precis klarat mig från att få motorstop (heter det så om man inte har tillräckligt med bensin i tanken?) så tillslut kom vi iaf hem.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0