Sinnesro

det är konstigt hur man bara ser någon,. och ju mer man ser på den personen desto snyggare blir den.

Man får sånt där sinneslugn, det kanske inte alls va så att man tyckte att personen var snygg men han ingav bara ett visst lugn, och då kunde man inte sluta titta


Jag har hittat en sådan person som inger lugn till mig..och desto mer jag tittar desto lugnar och harmonisk blir jag. det finns dock en nakdel och en fördel med personen.

+ han är känd och därför finns det massa bilder på honom som man bara kan sitta och titta på.

- han är känd och därför är sannolikheten att jag kommer träffa honom minimal, och om jag gör har jag antagligen inte har tid att förklara för honom det där lugnet han ger mig.

äntligen

Jag bokade in en tid.. för att på vägen hit visste jag inte vad jag skulle göra av mig själv, det känns inte så bra just nu, men jag vill inte svika någon.


Jag vill bara skrika kasta något hårt i golvet så det går sönder.. men eftesom inget fungerar ändå.. så blir det bara värre..
SKIT!!!

Mijoau

Jag vet, jag har inte varit speciellt aktiv här den senaste tiden och jag kan inte skylla på att jag har haft mycket att göra för det har jag verkligen inte.
Jag var i göteborg i helgen och såg Cats på Göteborgsoperan och hälsade på hemma hos Tobias, det var trevligt, för det var så länge sen vi sågs 5 månader räkande vi ut, hur står man ut egentligen.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0