Just sleep

the hardest part is letting go of your dreams

Jag hatar det här rummet jag hatar den här sängen och jag hatar att Eva tar tid på sig, och att jag inte vågar gå och skälla ut henne för att det tar tid.


Jag kan inte sova och jag är jätte trött, jag behöver sova! Jag har inte sovit ordentligt på en månad (om inte längre). Det blir som en ond cirkel, jag somnade klockan 6 idag för att jag var så trött men jag sov bara 2 timmar och från klockan 8 till halv 11 hade jag någon slags halvsömn fast jag drömde. och nu har jag legat och vridit och vänt sen klockan halv 11. Bestämmde mig vid halv 3 att det inte var lönt att ens försöka, för jag kommer inte somna och om jag mot all förmodan skulle somna så skulle jag ändå behöva vakna vid halv 9 föratt inte missa för mycket av skolan, det har jag redan gjort jag tar sovmorgon varje morgon för att jag inte orkar palla mig upp. och hur bra är det? Jag missar jätte mycket, men när jag väll är där orkar jag ändå inte göra något.

Jag måste verkligen sova. Just Sleep

They say you’ve been pleading

det är något "fishy" med A huset..

Igår natt vid halv 1 tiden låg jag vaken och hörde hur någon stampade i golvet ovanför mig..
Jag trodde såklart det var den som bor ovanför mig, men jag är för trött för att gå upp och säga till att de ska sluta, det håller på i en halvtimme sen slutar det.

Imorse när jag vaknade och gick till frukosten hörde jag att alla andra som bor i A också hade hört det.. och de som bodde på övervåningen tyckte det lätt som det kom nerifrån

Hon som bor över mig var inte ens i sitt rum eftersom hon ochså hade hört det och undrat vart det kom ifrån.. alla på internatet hade vaknat av det.
Vissa beskrev det som om det var någon som sprang fram och tillbaks i korridoren, jag hörde det också..

Rickard min granne hade hört tjejröster skrika.


Jag har hört det här innan och alltid trott att det var hon över mig som bankade, men den här natten var det högre än vad det varit föregående nätter.

En annan läskig sak som hände samtidigt var att min alarmklocka började sätta igång och lysa, den har  en knapp som man kan trycka på om man ska snooza, jag låg vänd åt andra hållet in mot väggen och så blir det plötsligt ljust i rummet, och när jag vänder mig så lyser klockan... det har aldrig hänt innan, och jag kollade så att inte batterien höll på att ta slut eller att det var något annat fel, hittade inget.

När jag berättade det där för en på internatet (hon som bor ovanför mig) så berättade hon om att en liknande ska hade hänt henne för inte så länge sen. det var också på kvällen, och plötsligt hade hon sett sin mobil lysa och slå in en massa treor på displayen, hon hade tagit upp den och den hade inte slutat.

Det är tur att man ska flytta från A snart jag börjar bli galen.

MCR saved my life

Vi var i stockholm förra veckan, Måndag, Tisdag, Onsdag och Torsdag.

Tog bussen Från Helsingborg vid 1 tiden på måndagen och var framme i Stockholm 20:1, det var segt. Vi åkte raka vägen hem till min kusin, och invaderade hans rum.

På tisdagen åkte vi in till stan vid 11-tiden, först skulle jag till SF-bokhandlen och köpa lite prylar men de hade inte inne det jag sökte, så vi stack till Bengans, där var det redan lång kö, men vi ställde oss sist i kön, började snacka med två tjejer i från Piteå, efter ett tag kom det 3 tjejer som hade vart på samma flyg som pite-tjejerna (de var från haparanda) vi hade skitskoj, och det blev inte alls tråkigt att vänta. Rebecka målade mustach på mig med sin kajalpenna och jag bjöd alla på kakor. Vid 5-tiden kom en svart bil med tonade rutor och ur den steg MCR, eller ja det tror jag för jag såg ingen av dem. men Rebecka var en decimeter från Gerard. Nu hade kön växt på andra sidan och det tog skitlång tid inna nnågon hände, eftersom folk trängde sig nere vid ingången. vi fick backa minst 5 gånger, och varje gång var det när vi kom fram till fönstret. Fast vi fick stå där ett litet tag ocså. Ray såg mig och vinkade =) jag glömde spela in det, jag glömde ta foto. Sen nästa gång vi kom fram till fönstret så såg Frank mig (iklädd min mustach) han petade på ray och pekade på mig och asflabba! jag glömde filma det och jag glömde ta foto på det också, jag hade till och med kameran på (stupid) sen tog det yttligare några timmar innan vi kom in vid halv 9.
Då fick man inte längre ta bilder där inne.
När Frank såg mig sa han
Hey, we've been waiing for you, you're all disguised with that hoodie and the mustach, that's so cool
och Ray sken upp och sa Hey!

Jag sa att vi hade vart tvugna att backa sådär 5 gånger och att vi hade varit där i nästan 9 timmar.
Mikey såg skittrött ut och Gerard också, men jag fick en kram av honom i alla fall.
Efteråt stack vi till centralen men sen stack vi tillbaks till bengans ingenm när mcr hade stuckit träffade vi Kim och Carro de hade frågat de som jobbade på bengans om man inte kunde typ få deras kaffekoppar, så de samlade ihop en påse och bara dumpade det utanför dörren och alla vi 5 som var in närheten slängde sig över det, jag fick tag i mickeys cola burk, och Rebecka fick en mugg som mickey hade målat på, sen fick vi postrar och tröjor =)

Vi kom tillbaks till kusinen vid 11 tiden och jag var jätte förkyld :(

På onsdagen stack vi till fryshuset vid klockan 2, vi hittade carro och kim och ställde oss vi dem, tiden gick rätt snabbt och vid 18:30 blev vi insläppta jag sprang och köpte en tröja och sen sprang jag in tillsammans med carro och kim vi kom in i första inhägnaden men inte föränn förbandet spelade. sen blev det tyst och när lamporna släktes och the end började åkte vi fram och tillbaks i moshen ett tag, men ställde oss sen längst bak. i mitten av konserten hamnade vi lite närmare stängslet och när de började spela cancer stod vi nedanför ray.
Konserten var verkligen jätte bra men set var synd att den var så kort.
I slutet fick jag gerards vatten flasksa, men en tjej tryckte ut nästan allt innehåll och drack nästan upp det sista :@ grr..

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0