när jag var liten var allt så lätt.

Idag vandrade jag runt i min vackra födelsestad, men jag vandrade bara ovanför landbanken, där jag bott de 20 första åren av mitt liv..det var trevligt men samtidigt lite tråkigt, för jag kom att tänka på när jag var liten och gick på skolan som ligger 300 m från mitt föräldrarhem, jag gick in på tobaksaffären som ligger mitt emot rakt över gatan och köpte två frimärken som jag satte på två brev, ett till vadstena, dit jag inte kommer återvända, som nu också blir en del av det förflutna, och ett till vimmerby, dit jag i min framtid kommer flytta för ett år i alla fall.


Sen vandrade jag förbi den nya kyrkan som stått där i säkert 4 år, och som jag fortfarande inte varti inne i, den gamla var mycket finare och säkert mycket mysigare, den var gjord av trä, och där gick jag på kör varje onsdag från det att jag gick i ettan tills jag fyllde 12, 13 år.
 

På vägen tillbaks eller på vägen över till mitt område, där det inte körde en bil för att ett tåg var på inkommande, tänkte jag promenera bort till Pålsjö östra, men jag har egentligen inget där att göra och allt ser likadant ut, det är jag säker på, så jag gick hem istället, eller nästan jag gick och satte mig på en gunga, tog hög fart "svinglade" lite och hoppade av.

Tänk när man var liten och ett barn.. tänk vad allt var lätt då


idag...

jag la upp saker på tradera idag...

här är länken om någon mot all förmodan skulle kika förbi här.

en vemodig kväll

jag läste en bra bok igår, Fantomen på manhattan, den är Susannes så hon ska få tillbaks den nu.


Det blev rätt sent, sen kom jag på att jag var hemma det kändes konstigt, för förra veckan var jag inte här, och förra söndagen var trevlig, den här söndagen var inte trevlig, och sen kom jag på att jag inte kommer träffa de människorna jag träffade förra söndagen, på mycket länge, och att vissa kanske inte tycker det är trevligt när man ringer och säger att man saknar dem, fastän vissa skulle tycka det var jätte trevligt. Så då grät jag en skvätt för det, och sen spelades en låt av katie melua på radion, och de är alltid vemodiga fast på ett bra sätt, och det hjälpte ju inte det hela.


tillslut somnade jag och drömde om vadstena tiden, fast på något sätt blandat med tiden förre det.

när jag vaknade lyssnade jag på p1 och på radioföljetongen ljus över snö, som var en mycket sorlig berättelse, men jag fastnade för det, tyvärr har jag missat det 6 första kapitlerna så jag borde låna boken.


Och just nu regnar det ute, och det har det gjort sen jag vaknade men det är rätt mysigt, om man slipper gå ut. och jag ska ändå fortsätta städa så jag slipper gå ut.


Jag älskar er!

Igår slutade jag på Vadstena fhsk för gott, det var sorligt, konstigt nog grät jag inte. jag skrattade istället, jag tror att det kan ha varit för att om man blir tillräckligt ledsen eller gråter tillräckligt mycket börjar man skatta istället. det var sorligt, och det var många som grät, speciellt när Olegs fick sitt stipendium i kyrkan, då grät många. Han kommer ju att åka tillbaks till Lettland nu, och jag kommer sakna honom så mycket, han var alltid glad, och envis och kom med så roliga skämt´. de här 1 och ett halvt åren jag känt honom har jag aldrig sett honom sur, jag aldrig sett honom gråta heller, föränn nu igår, och det förstår jag.

Tobias och Lisa grät för mig, jag har fortfarande inte förstått att jag inte ska åka tillbaks ditt, och att om jag någonsing kommer tillbaks så kommer inte de vara där. jag vet inte när jag kommer förstå, kanske börjar jag gråta då, jag tror hela tiden att det bara är ett lov, som påsklov eller sommarlov, jag kommer sakna att ha folk omkring mig hela tiden, att titta på film, dricka te, spela spel, ja allt vi gjorde om kvällarna, sakna alla glada ansikten, kramarna! skämten, vänskapen, och Kärleken.Jag sa innan jag åkte ditt att jag inte skulle hitta någon att älska där, inte på det sättet, men jag hittade martin , eller han kanske hittade mig, och ett litet tag var han den enda för mig, jag tycker fortfarande om dig, men inte på samma sätt, men tack för att du tyckte om mig ett tag!

Men jag har hittat vänner för livet och jag kommer alltid komma ihåg dem, och den här tiden, aldrig glömma alla fantastiksa människor som satt så stora spår på mig och förändrat mig som människa, gjort mig starkare och modigare, de som hjälpt mig igenom alla motigheter, det har varit upp och ner men nu är jag på top, och vad är inte bättre än att sluta på top?

Jag saknar er redan och det vara bara en dag sen vi sågs.

Jag älskare er alla ni är fan kärlek på hög nivå!

Glöm inte bort alla trevliga stunder vi har haft tillsammans och hur vi tagit oss igenom alla motgångar tagit medgångar med stil, Sjungit, Skrattat, Gråtit, Bråkat, Kramats, Fjantat, Skämtat och skvallrat!

Jag kommer sakna er så jävla mycketBilder -> http://chibibotto.bilddagboken.se

Asal, Sofia, Lisa, Olegs, Tobias, Emma, Sanna, David, Alexandra, Martin, Maya, Erik, Therese,
<3

Figaros Bröllop

ser man hur det kan gå upp och ner...

denna helgen har det varit folkhögskoledagarna.. det har varit trevligt, och idag åkte musikerna till Amsterdam, de ska vara där fram tills på torsdag, det kan blir rätt tyst och skönt här då.

En annan sak som hänt under veckan, eller nja hänt och hänt... det har varit Opera på Gamla Teatern, med musikerna i rollerna och Emma, Sofia, Susanna, Elin, Maja och jag som sminköser, Jätte roligt att hjälpa till, + att vi då fick se föreställningen gratis hur många gånger vi ville, jag tror jag såg den 4 gånger av 5 hehe...! "Hela Sevilla känner her Bartolo, skojaren Figaro har ingen chans" (nynnar på låtarna)

Idag tänkte jag skicka in den sista ansökningen, men det vissade sig att någon hade låst till rummet där mina tavlor hänger... Grrrr... så det blir att skicka imorrn istället....
figaros bröllop


vad vill du veta då?

Jag tycker det ska bli så JÄVLA SKIT SKÖNT att komma härifrån så jag slipper se dig, och bli påminnd.
det är inte ditt fel, men när det blir/känns så här så är allt ditt fel!

Tror att du bara kan klampa in, för att du vet att jag inte kan säga ifrån, jag skulle vilja kunna skrika åt dig, men du skulle inte förstå, och alla som inte visste skulle tro något annat.
Jag skulle vilja slå dig, just nu skulle jag vilja göra det, men jag skulle bara ångra mig, precis som jag gör när jag slår sönder något.

det kändes förjävligt att sitta själv och dricka upp sitt te, när allt jag ville bara var att släppa koppen och springa därifrån utan att säga något..omstart

Just nu känner jag att det ska bli väldigt skönt när man bytar skola.

ett
jag orkar inte med människor som prata om ovesentliga saker stup i ett, och svara man inte på det ovesentliga sakerna de säger, så blir de sura, varför ska man svara när man inte bryr sig, och när man knappt förstår vad det egentligen är de pratar om, jag blir bara rastlös och knyter händerna i fickan för att inte säga rakt ut att jag inte bryr mig, när det är det jag egentligen borde göra.

två
Jag känner att den här helgen inte var så bra, och bättre blir det inte..

tre
Jag kan vara vem som helst på ett nytt ställe, för ingen känner mig där.. jag kan vara som micke var.

fyra
varför kan jag inte bara säga nej, ibland.. jävla ja sägare!


Den här helgen förstörde allt, jag känner att det kommer en backe nu, den verkar rätt brant, men man kan ju hoppas på att känslan man har är fel för en gångs skull, men varför skulle den vara det, när man vet att det har känts så här så många gånger förr och det har slutat likadant varje gång.


RSS 2.0