Jag hör inte jag har musik i öronen

jag hade världens konstigaste dröm, med en massa symboler i. Sår, Sex, Hiss, Hus, Trappa, Vatten, Blod, Kniv, Kärlek, osv..

Martin är inte här, men han var med i min dröm, han liksom kom tillbaks från var han är just nu och jag försökte få han uppmärksamhet, för jag gick runt där med sår över hela kroppen, men medans jag pokade på hans uppmärksamhet så vaknade jag.
Det var ett barn med, som hade samma sår som jag och alla försökte förklara för henne att de inte var riktiga, och att det var tejp över dom, som de skulle ta bort, men de fick inte bort det från henne, och när de försökte ta bort tejpen från mig drog de med skinet också. jag var med i en teaterpjäs, men den gick inte ut på så mycket jag låg bara bredvid en person och jag var naken, den andra personen var påklädd, i en bur so var upphängd i himlen satt en kvinna och tittade på hela skådespelet, de här två människorna som var medär mycket nära varnadra, och jag tror kvinnan i buren var svartsjuk. jag stack i alla fall han jag låg bredvid med en kniv och dök ner i vattnet under oss, tillslut dog jag också, fast bara i pjäsen,det kom massa blod från min "döda kropp" men jag simmade bort från den.
I början av drömmen var jag i ett stort hus, vi skulle gå upp på taket men jag vägrade åka hissen, så jag tog trappan, men på andra våningen så slutade trappan och man kom inte vidare, då började huset brinna, och vi försökte ta hissen ner. men det gick inte, då hamande jag plötsligt på en öppen plats med en man jag aldrig sett, men som jag kände mig attraktiv till.

ja jag undrar vad det här kan betyda.

**** är inte fallen bakom vagnen- Det är inte snällt att skämta om folk som inte är närvarande, det är så lätt.
- Det är lätt när hon är här också

               hihi

Vems känslor är viktigast?
Att jag mår bra, eller att alla runt om mig mår bra?
Alla tycker det är så egoistiskt om man typ inte orkar umgås med vissa folk för att det driver en till vansinne. och när man ignorerar dem så blir de såklart arga på en, men borde de inte förstå att man inte vill umgås då? man kanske bara orkar umgås lite ibland, sådär en gång i veckan eller månaden, utan att vara sammanbundna annars. Det vorre ju nästan ännu värre om man gick upp till dem och sa rakt upp i ansiktet på dem att de är skitjobbiga, och att de ska sluta bry sig.
Människor är egoistiska, och födda till att vara det också! egoistiska och girgia.

nu ska vi ta ett litet exempel från mitt egoistiska liv.

vi säger så här: Jag orkar inte umgås med X för att jag känner att jag bara stör mig på X hela tiden, och på X onödiga kommentarer och prat med sig själv. Jag bestämmer mig för att försöka umgås med andra människor utan X. X försöker inte ens lära känna de människorna utan söker sig till en annan. Det slutar med att X och jag knappt umgås, och jag tycker det är skönt, men mår dåligt för att X går och glor på mig och den X umgås med är arg på mig? (vad tjänar det till) trots att jag och X's nya kompis var mycket bra vänner innan X tog över den personen.
Vad har den nya personen att vara arg på när den vet varför?
Är jag egoistisk för att jag inte vill eller orkar umgås med X?


Om det nu skulle vara så att någon tar åt sig det här gör det då!
Nästa gång kan det vara dig det handlar om.

Temadagsskithelvete

Jag har inte ork att planera eller skriva något till den där jäkla temadagen, och jag skjuter upp allt.
Maskeraden verkar gå åt helvete nu också, tråkigt att folk säger att de ska komma, men sen bara skiter i det, orkar inte arrangera mig i något längre.

Vad finns meningen med att bestämma att en grupp ska fixa afficherna till Temadagen, när alla ska bestämma i slutet ändå, och det inte blir demokratiskt ändå, fritt fram för diktaturen i klassen att bestämma det de först skrev tycker jag. Vi måste väll ha lite självdistans.

Varför kan jag inte få bo i USA typ seattle där alla bra band kommer ifrån och det är nära till Vancouver, jag tror jag ska flytta.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0