fussball

Egentligen tittar jag på fotboll nu, det ser inte bra ut sverige..
men det e halvlek...

Igår kväll gjorde det ont överallt, ungefär som om någon slagit ner mig och hoppat på mig.
De senaste dagarna har varit sådär, jag var nere i en svacka, men jag tar mig nog upp ur den, oftast när jag är nere, går jag tillbaks till gamla tider, och känner mig ensam, för att det inte är som det var för ett år sen. Men den här gången lovade jag mig själv att jag inte ska försöka tänka på det. det har gått rätt bra, jag vände bort alla fotografier, gömda alla lappar och brev. Det blev en reva i dagboken igår kväll. jag var nog mest arg på att alla klagar på mig, och att inget är som det ska. Men det var i alla fall inte mer som gick sönder.


och föresten, så är ensamheten värst när den är påtvingad, jag har inget emot den annars.
men jag önskar jag hadeen kompis som man kunde åka och bada med, eller åka på utfärd med, till tivoli, Köpenhamn, andra sidan skåne, ja vart som helst. Men det finns ingen där, och jag sitter vid tvn eller sover hela dagarna, är det så man vill spendera sitt sommarlov? Vara ledsen över att man inte kommer iväg någonstans.

0-1, 1-1, 2-1, 3-1

Igår tittade jag på den skrämmande spännande matchen mellan Australien och Japan. En stor match, ja säger ni kanske, det är inge storlag, nej inte i den bemärkelsen, men det råkar vara så att jag har  "a thing or two" för båda länderna, vem ska man då heja på.

Fast det stod klart rätt länge att Australien skulle få min röst. Jag har ju trorts allt varit där, och mitt speciall intresse för Australien började långt innan det om Japan. Jag satt i allafall bänkad när startsignalen gick, och oj vilken match det var, båda lagen spelade suveränt, sen gick dock tempot ner lite, och Japan fick sitt oturliga mål, som många inklusive jag tyckte skulle vart bortdömt, så blev det inte och tur var kanske det, jag undrar om Australiensarna skulle vissa sån kämparglöd om det var de som gjorde första målet.

Nu satt jag på helspänn och det såg inte ut att sluta bra, men i 84 minuten flög jag upp från stolen! GOAL!!!! ja! nu blir det väll oavgjort. Men 3 minuter senare MÅL! igen! oj oj oj! Och vad kan det varit 2 minuter? ett mål till! Vilken Match, vilken upphämtning!
Det var nog bästa matchen på länge, så spännande och det slutade bra!

Nu hoppas jag bara att Socceroos spelar lika bra mot Brasilien och Kroatien, toppmatchen vorre såklart att se Sverige möta Socceroos..  Men då får man väll heja på sitt fosterland, annars bli man väll halshugen.

ni har tagit studenten, fy fan vad ni e bra!

oj oj oj

idag var jag på studentfest hos min förre detta bästa kompis, och andra kompis (som jag hade när jag var jätte liten typ 9, 10) Erik! och Petra, det var trevligt trevligt trevligt, har inte sett någon av dem på jätte länge! och faktiskt inte vart hemma sen Erik flyttade ditt där de nu bor. (och det var minst 5 år sen).


Det var mycket folk där, tror han sa något om att de hade vart 150 pers där, och det är ju inte lite. alla folk från Hagaplan (där jag fortfarande bor) Erik bodde där innan, Petra bor där fortfarande, var där, och de ser man inte heller så ofta, trots att vi faktiskt är grannar. Nobels var också där, träffar inte lotta och peter ofta, och sen träffade man Johan också, lillebrosans bästis en gång i tiden... Ja som det låter hade jag trevligt..


Jag träffade även två gamla dagiskompisar, en tjej vars namn jag inte kommer ihåg, och Philip vars brosa är bra kompis med min bror...Philip är ju både trevlig och snygg!

Missade fotbollen, men vad gör det när man har suttit i timmar och haft trevligt, en sådan här trevlig student var det längesen jag var på. eller jag har nog inte varit på en sån trevlig student någongång innan.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0