dags för dagens gnäll


När man har tittat på fotbolls VM i ca en månad och börjar kolla på Allsvenska igen, är matcherna som att titta på divison 4 fotboll.. ingen klass alls.


Sen att HIF spelar kasst, och typ inte har vunnit en match sen ja typ förra säsongen, kan ju bara betyda att de behöver se över laget och tränarna.. det e iof e ny på väg. Och en spelare gör inte ett lag, Henke behöver så mycket understöd för att göra mål.. och det är ingen där.


jag kollar på sommartoppen eller krysset eller vad det heter.. det skulle vara snällt att de skrev i början av programmet att om man ska skicka sms så ska man skriva sommar förre man skriver länseordet..så man slipper slösa 10 kr i onödan.


Magnus Carlssons frisyr behöver en uppdatering han ser ut som en hormonstint tonåring från mitten av nittiotalet.

trötsamt

Idag har jag varit sjuk i sådär 2 dagar, det har inte varit trevligt, jag skulle mycket hellre jobba, nu har jag fått sitta inne och titta på tv eller spela the sims, väldigt tråkigt i längden, jag har sovit också, men det gick inte så bra, det väsnades ute på gården, och det var varmt så jag var tvungen att ha fönstret öppet.

Imorrn tänkte jag gå stadsvandring i Gamla stan, det är något som har med bellman att göra, men jag ska nog inte bestämma mig för det, för då kommer jag bara stanna inne, och man blir sjukare av att bara sitta inne.
Det är inte så roligt att vara själv, det skulle vara bättre om man hade någon att umgås med, någon som kunde ta en ut i den här stora staden och vissa en runt, eller någon som man kunde gå och fönstershoppa med.

Jag borde nog sova, så jag inte sover förlänge i morgon, men jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar, den tar 2 timmar för mycket på sig.

Kontrollbehov!?

Ibland kan man få reda på hur en person är innan man lärt känna den, eller hur en person verkar vara, genom att bara chatta lite med personen.

Tex chattade jag med en person, som tyckte vi skulle träffas, själv var jag inte så haj på den ideen men sa inget till att börja med, då började X bestäma helt själv, jag hade sagt att jag inte jobbade en helg och X fick för sig att vi skulle bestämma att vi skulle boka den helgen, och då gjorde X det, jag sa att de jag kanske inte kunde för att jag hade kanske andra saker att göra, X undrade om det var viktigtar än honom, Ja det är det kanske sa jag. Men då sa X att vi skulle boka den helgen ändå.

Det känns som att X är en person med kontrollbehov!

eller det kanske bara är jag som tycket det. Jag har i alla fall ingen lust att träffa X längre, eftersom jag inte vill ha någon som kontrollera och bestämmer över mig.

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0