Visste ni?

Att man kan betala med 2-kronors myn.
Såhär står det på Riksbankens hemsida: Alla 2-kronor från och med år 1876 är giltiga betalningsmedel. Där ser man det visste jag inte. Nu ska jag bara hitta en två-krona och se om det fungerar.

Sabbar allt

Ibland känns det som man sabbar allt.. ungefär som David sa.. men det känns verkligen så..
Det är svårt att sätta ord på det, men jag passar nog inte riktigt med sådana som villfesta hela tiden, det e drygt.  Eller så beror det på att de bor i samma trappuppgång och är grannar medans jag bor i en annan och inte har någon att umgås med där.
Fast det är skönt att få vara ensam ibland också, och jag kan nog få utlopp för mina tankar i bilder.

Jag ska fixa min dator och internet på mitt rum så att jag kan hålla kontakt med omvärlden.

SM uppladdning

okay håkan tvingade med mig till malmö, jag vet inte om jag ska vara tacksam över att jag inte kommer få sova ikväll, och att jag kommer få så mycket spö att mitt sjävförtroende (över den här saken) kommer bli knäckt. Grabbarna är fan sveriges bästa. och här kommer jag lilla frida, som inte ens kan knäcka Håkan (förutom i vissa stunder av självförtoendes glans) hahaha jag kommer få springa så mycket att jag inte kan sitta eller stå på några dagar.. hoppas man slipper vara enda tjejen, och det är tur att man har Daniel med som stöd.

Jag e fan nervös, och nervös brukar jag bli först när jag ser mina motståndare..
bara att veta att vi även ska spela med Domare.. iof ä inte jag den som täcker så det borde inte vara några större problem, men ändå.

Laserdome FFS

Crush

Skrev om mitt liv i Dallas. Skriver nu mest om NPF-diagnoser och livet med en eller två sådana.

RSS 2.0