jag är inte svensk


träffade ett barn på konsum som undrade vad jag hette,
frida svarade jag, hon sa till sin mamma att jag pratade konstigt,
och sen gick hon runt och sjöng; Jag skårrrar på allt jag säger.

hon kan inte vart mer än 4.
jag blev lite lätt stött!

första helgen

första helgen efter lovet, och ingen jag umgås med är här, Tobias har åkt hem, LIsa har åkt hem, Olegs har åkt till västergötland, Fredskursen är på Irland, David är borta, och resten av folket känner jag mig inte bekväm att umgås med, egentligen borde jag också åka någostans, men jag har inte råd... Jag vårstädade mitt rum idag, det blev väldigt rent... men nu vill jag umgås med någon!


det e svårt att vara ensam ibland

jag har inget att säga, utom att lovet snart är slut, och att jag längtar efter lite närhet..
tack!

Äktenskap mellan två människor

På något sätt hamnade jag på den sidan -> http://www.bevaraaktenskapet.nu/
Jag förstår inte varför folk sa hålla på att skriva under för att inte två människor av samma kön ska få gifta sig.
Face it världen förändras, vi kan inte hålla på gamla traditioner längre.

De tar upp ett exempel på varför det skulle vara fel för två människor av samma kön att ingå äktenskap.

”För att kunna uppnå en fullständig och harmonisk utveckling av sin personlighet, bör [barnet] växa upp i en familjemiljö, i en omgivning av lycka, kärlek och förståelse.” ”Barnet skall ha rätt att, så långt det är möjligt, få vetskap om sina föräldrar och bli omvårdat av dem.”

Vem av alla de som skrivit på den där listan, har kommit fram till att t ex två kvinnor eller två män inte kan ge lika mycket kärlek till ett barn, som en man och en kvinna kan göra? 

Ett annat exempel

”Fullvuxna män och kvinnor har rätt att… ingå äktenskap och bilda familj…” ”Familjen är den naturliga och grundläggande enheten i samhället och äger rätt till skydd från samhället och staten."

Man kan säker tolka det hur man vill, men står det något där om att man inte skulle få ingå äktenskap om man är av samma kön?

Själv tycker jag det är en självklar rätt att alla oavset kön ska få gifta sig, och jag tycker bara det är rätt av Svenska kyrkan att inte viga präster som sätter sig emot det.

Landskrona staden som gud glömde

igår var det bråk igen, precis som förra gången det var UKM, Tone berättade för mig att det hade varit bråk inne i konsertsalen på dunkers, nu var de på Knutpunkten istället, jag undrar vad det är de bråkar om?
Eller om det liksom bara träffas för att slå lite på varandra, Jävligt onödigt i alla fall. Det där ungdomarna som slogs kan väll inte varmer änn 16, 17 år (kan ni inte bura in allaihopa) några av de jag såg verkade inte vara mer än 9 år, och var jävligt uppkäftiga, det kanske var tur att man inte käftade emot.

Min syrra var i alla fall nere på knutpunkten när det hände, och min mamma var jätte oroad, det förstår jag, såna där hoppar väll på vem som helst, eller är det jag som drar slutsatser, fördomar och diskriminerar folk?

Jag gillar iof inte heller Landskrona, på grund av att det har ett fotbollslag, (sådär lite hatkärlek du vet) men inte åker jag ditt och slår ner folk för det.


"vi har så många färgade här så vi trodde de sålde bananer"

Just nu tittar jag på dokumentären på 2:an om sheriffen i Ryd, det liknar den där sketchen i HippHipp när allt i en by är privat, typ privat polis, privat post, privat bank osv... 

Det ser väldigt farligt ut att åka omrking i en bil och skjuta sk "skadedjur".
Fast hela allt är lite likt en sekt, med "sheriffen" som styr vad alla ska tycka och tänka.

Jag vet inte hur stort Ryd är, men det verkar ju rätt litet..
däremot verkar många vara smygrasister där, eller var det bara jag som fick den tanken. 
Nej usch jag vet inte vad jag ska säga, dokumentären går säkert i repris titta på den i sådana fall.

 
Annat som har hänt idag, var att Syrran, Mimmi, Tone och jag var på UKM (Ung Kultur Möts) i konserthuset, och lyssnade på bra musik, tittade på bra dans, och (med risk för att bli nerslagen av hennes Crew *haha*, säger jag det här) lyssnade på en tjej med noll tonkänsla, som rappade, men eloge för att hon faktiskt stod kvar på scenen och inte gick ner, och för att hon ens vågade gå upp. ("det är tur att det inte är Idol uttganingar")okay det är påsk men jag är ingen kyckling

tänkte bara säga att jag är inte feg längre..att jag tog mod till mig, och sen att jag är hemma hos föräldrarna nu.

att komma över någon

egentligen är jag nog mest arg på mig själv, eftersom jag är så feg som inte vågar säga till honom att jag tycker om honom, och i slutändan så är det bara jag som kan få mig själv att må bra igen, och det är bara jag som utsätter mig för att vara nära honom, för att må bra för stunden.
Och inget kan egentligen bli värre än vad det redan är, han kan väll inte ignorera mig mer än vad han redan gör, och om han skulle göra det, så skulle det väll ändå vara bra.

Störst av allt är kärleken?

Idag hade jag ingen anledning att stiga upp för, jag hittade ingenting, ändå kom jag ur sängen på något sätt.
Igår såg jag min anledning till att leva, och anledningen till varför jag inte ville öppna ögonen idag.


Anledningen till varför livet känns förjävligt ibland, är för att jag vet vad jag har haft och om det inte skulle varit så skulle det här kunnat ta slut lättare.
nu behöver jag lägga ner mer arbete på att inte tänka så mycket.

"I miss you smile and I listen to when you laugh,
I just need to know you're okay,
but i'm not okay with this."


maskerad

oj oj oj.. usch nu ska jag ta det lungt i några månader..
satans ont i huvudet har jag också, fast det var trevligt igår fram tills det att jag spydde i en ishink.
och jag kommer inte ihåg mycket av det som hände, det är det värsta, när man hör folk prata om saker som hände, och man inte kommer ihåg det! och att jag inte fick hångla med någon, iof fanns det bara en person där inne som jag skulle kunna tänka mig hångla med, och det skulle nog inte sluta så bra om jag gjort det, så det var nog bäst att det inte blev så.


typ någon gång klockan halv 2RSS 2.0